Téma: Strap-on/dildo kompatibilní s cobrou
Ahoj, nenašel jsem podobný téma zde na fóru ani jinde na internetu, tak zkouším.
Má někdo zkušenosti se strap-onem a dildem, co je kompatibilní s plastovou cobrou? Zkoušíme s partnerkou zamčení, mysleli jsme si, že to povede třeba i k tomu, že budeme mít sex v pozicích co se jí víc líbí a víc si to užije, ale zatím je to spíš naopak. Po více dnech v kleci (i v noci bez) a bez orgasmu když přijde na věc, tak po sundání klece jsem měkkej a navíc ten orgasmus přijde dost rychle. Takže hledám další řešení.
Logicky by se mi jevilo mít s ní sex zatímco já budu v cobře, ale prošel jsem toho už spoustu a nevím jaký set by byl kompatibilní se zamčením. Většina strap-onů a dild je buď dělaná na ženy (tj. penis v kleci se pod to určitě nevleze), nebo jsou pak dutý, ale směrem nahoru - nicméně cobra je dolů a dost napevno, takže to taky není řešení.
Preferoval bych nějakej postroj kolem pasu s kovovým kroužkem, kterej bude ideálně hned nad cobrou v místě, kde by byl můj penis kdyby nebyl v kleci (kvůli stejnému úhlu při styku) a zároveň by na cobru netlačil - prostě aby tam byla kompatibilita.
Ideální by samozřejmě byla microcage a našroubování penisu na ni, ale k tomu mám teda zatím hodně daleko a ani nevím, jestli by to bylo fyzicky proveditelný.
Zkoušeli jste to někdo s cobrou? Můžete dát prosím nějaké tipy? Díky všem!