1

Téma: Strap-on/dildo kompatibilní s cobrou

Ahoj, nenašel jsem podobný téma zde na fóru ani jinde na internetu, tak zkouším.

Má někdo zkušenosti se strap-onem a dildem, co je kompatibilní s plastovou cobrou? Zkoušíme s partnerkou zamčení, mysleli jsme si, že to povede třeba i k tomu, že budeme mít sex v pozicích co se jí víc líbí a víc si to užije, ale zatím je to spíš naopak. Po více dnech v kleci (i v noci bez) a bez orgasmu když přijde na věc, tak po sundání klece jsem měkkej a navíc ten orgasmus přijde dost rychle. Takže hledám další řešení.

Logicky by se mi jevilo mít s ní sex zatímco já budu v cobře, ale prošel jsem toho už spoustu a nevím jaký set by byl kompatibilní se zamčením. Většina strap-onů a dild je buď dělaná na ženy (tj. penis v kleci se pod to určitě nevleze), nebo jsou pak dutý, ale směrem nahoru - nicméně cobra je dolů a dost napevno, takže to taky není řešení.

Preferoval bych nějakej postroj kolem pasu s kovovým kroužkem, kterej bude ideálně hned nad cobrou v místě, kde by byl můj penis kdyby nebyl v kleci (kvůli stejnému úhlu při styku) a zároveň by na cobru netlačil - prostě aby tam byla kompatibilita.

Ideální by samozřejmě byla microcage a našroubování penisu na ni, ale k tomu mám teda zatím hodně daleko a ani nevím, jestli by to bylo fyzicky proveditelný.

Zkoušeli jste to někdo s cobrou? Můžete dát prosím nějaké tipy? Díky všem!

2

Re: Strap-on/dildo kompatibilní s cobrou

Ahoj
používáme Doc Johnson postroj
je ke koupi na různých i českých e-shopech
Dobrá je tato sada Doc Johnson Vac-U-Lock Dual Density UltraSkyn Set - Set ultrarealistických připínáků.
Je to postroj plus tři připínáky. Velikost volíš podle preference Tvé Paní.

Tohle je samotný postroj, dobře drží - lze upravit na mne i na Paní.
Doc Johnson Platinum Edition Supreme Harness with Vac-U-Lock Plug Black
Připínák pořídíš dle preferencí.

3

Z obrázků to není moc vidět, ale klec se pohodlně vejde pod připínák mezi dva popruhy

4

Díky moc! Já jsem nakonec včera objevil King Cock Strap On Harness - měli to skladem na eshopu co má prodejnu kousek ode mě, tak jsem to rovnou vyzvedl. U toho co posíláš ty jsem se bál toho popruhu, tady jak je dole ten úzkej pásek, tak se mi to povedlo prostčit cobrou dovnitř a hned ven, vyjde to šířkou tak akorát a hezky se to upevní ke kleci, stáhne ji to napevno víc dolů a tím udělá místo pro kroužek a připínák. Zatím jsem zkoušel jenom sám, ale vypadá to, že by to mohlo fungovat - je to každopádně dost podobný tomu co jsi poslal ty, tak snad bude smile