1

Téma: depilační krém

Zdravím,

rád bych se zeptal zdejších, zda nemáte zkušenosti s depilačním krémem. Jde o krém, který nanesete na pokožku a po pár minutách smyjete a tím se zbavíte chlupů. Rád bych takový vyzkoušel, ale nevím jak je to s podrážděním intimních partií, tak by mi pomohly vaše zkušenosti. Chtěl bych to vyměnit za žiletku, se kterou nejsem kamarád..
Zkusili jste to? Máte nějakou osvědčenou značku, kterou byste doporučili?

2

Re: depilační krém

Dovezli jsme ze sri lanky jejich mistni na kamaraduv popud ze je to nejlepsi vec na svete. Uz kdyz to otevres smrdi to jako zabinec a namazali jsme to svhvalne na zapesti na misto kde sou jemne chlupy a efekt byl nic moc, nejaky chlup slezl ale ze by te to dokonale vyhladilo se rict neda. Kazdopadne to muze byt treba jinak s kremy co jsou bezne dostupne.Pokud by si touzil to vyzkouset tak ti jednu muzu dat, protoze ja uz to nevyuziju

3

Zkoušej opatrně
Já používal občas veet. Kolem to bylo OK, a fungoval.
Ale jednou, když jsem s tím namazal přimo penis, tak ta jemná kůže na spodku - co se dotýká šourku - se mi spálila a musel jsem kupovat mast na spáleniny. A od té doby je to citlivější, a to už je tak dva roky.
Takže teď jen žiletka a pinzeta.

4

ja občas použivam ale dosť to podraždi pokožku

5

V drogerii DM mají depilační krém pro muže na citlivou pokožku

6

Ja som pouzival na cele telo. Treba citat navod. :-) inac sa to sprava na nohach, ci hrudi, inac v rozkroku. Treba skratit cas. Inac ok. Ale kto ma cas a prachy, IPL je najlepsi. Treba to opakovat, trva to, ale stoji to za to.

7

Klasicky Veet, ale jak píšou ostatní, dokonalé to není, pokožku to dráždí, občas docela dost. A 100% chlupů to take nesundá. Není to dělané na mužský hustý porost.

Ad IPL - zkusil jsem a taky nic moc, nevydrží. Možná kdyby měl člověk tu mašinku doma, ale chodit někam, to nemá cenu.