Téma: Výběr klícky pro začátečníka

Zdravím, chtěl bych začít s chastity, nevím ale jakou klec si koupit, mam zhruba 14 cm. Chtěl bych ji pouze na krátkodobé hrátky, nikoli na dlouhodobé nošení. Našla by se nějaká taková? Děkuji

2

Re: Výběr klícky pro začátečníka

Ahoj, zkus plastovou Cobru.

3

Čtrnácticentimetrový penis? V klidu? Jak velký je při erekci?

4

CB6000 je podle mě super na začátek, je velká a po troše experimentování se do ní dá dobře dostat a dá se sehnat i levně. Potom až budeš vědět co od klícky čekat bych doporučil vybrat si nějakou na zdejším e-shopu.
Já jsem to takto měl a přijde mi to fajn postup. Z toho co jsem vyčetl v e-shopu a tady na fóru mojí další klíckou bude růžová Cobra velikosti 4, měla by být pohodlnější než CB6000. Jinak mám taky 14cm penis.

5

ahoj viete mi poradit akú kupiť klietku aby sa mi pohodlne aj čuralo vzhladom na to že nemam obriezku... chcem ju na nepretržité nosenie teraz mam cobra2 velkosť 2 kružok 38mm (čo je u mňa velmi podstatne aby mi nespadala) niečo s širšim priestorom pre žaluď Ďakujem

6

No a cobra Ti nevyhovuje?
Za mne je to velmi dobrá klec
S předkožkou si člověk musí vždycky trochu pohrát
A když srovnáš penics před tím, než začneš, tak to taky jde.
Nebo chceš čurat ve stoje?
To mi jde jen drátěnými klíckami - a to jen s některými astejně hrozí, že budu mít mokré kalhoty.
Na cestách s sebou vozím bažanta - to je bezpečná nádoba pro čurání ve stoje.

7

Za mě cobra myslím 3 velikost.Za mě praktická pohodlná a vzdušná. Velikost penisu v erekci kolem 16 cm a klec smerovana krásně dolů. Myslím na 6.5 cm mé umí připravit pro manželku a manzelske povinosti si plním v ložnici dobře.

8

Chtěl bych se zeptat, jestli když si koupím klec se silikonovou trubičkou, tak jestli ta kovová část na konci nemůže uvíznout uvnitř penisu a způsobit problém.
Děkuji za odpověď

9

mne cobra velmi vyhovuje cez den ani neviem že ju mam skor už bez nej si pripadam divny len v noci mam prišerne bolest jak ma taha za gule a pri čurani mam problem že mi kožka upchava ten..."priestor" rozmyšlam že o čislo dlhšia by mohla možno problem vyriešiť

10

ad tenjedenkluk
s něčím dovnitř do penisu velmi opatrně
nechceš si zanést infekci
řešilo se to tu mnohokrát, je to lákavé, ale pozor.

11

ad subslovak51
mne v noci tahají všechny, proto používám lanko
zkusím poslat fotky
nosím ho vlastně pořád, i přes den - drží mi klícku u těla.
Když tak se dá koupit na cudnosti i pásek - taky hodně pomůže a s lankem to střídám podle nálady a podle typu klícky.

12

https://www.cudnost.cz/prislusenstvi/re … olem-pasu/

13

mám aj to absolutne mi to nepomohlo nepouživam to