Téma: DevkaNaCtyrech: Plní se mé sny
Dobrý den, dlouho jsem zde pročítal příspěvky a snil o me dominantní paní. Teď ji konečně mám a dostal jsem za úkol psát nás příběh.
Poznali jsem se před cca 10 měsíci, od zacatku jsme o sobě věděli,ze máme zájem o BDSM tématiku a hlavně moje milovaná Paní,věděla o me submisivite, jsem sice částečně switch,ale v hloubi duše submisivni. Od začátku jsme si prohrávali,ze začátku jsme zkoušeli obě pozice. Na Vánoce mi paní koupila plastovou klicku a anální kolík a začala mě krátkodobé zamykat. Protože hodně sportuji a z praktických důvodů nejsem zamceny permanentně a po skončení zamceni mívám,nebo jsem alespoň mívál různé dlouhý oddechový čas. Do dnešního dne jsem byl nejdéle bez orgasmu 4 týdny. Když jsem submisivni, tak mě paní často svazuje a trápí mě a dráždí a nesmím se udělat,zejména její pusinku mě dodání k šílenství.
Nicméně mě zejména používá jako svoji hračku a otroka,má moc ráda,když jo dělám dlouhé masáže jejich krásných nohou,které zboznuji a kromě masáže je také rád líbám a kouřím její prstiky. Velmi často ji musím lizat její krásnou prcinku, jak sama rekla: To je jedině dobře , ze lizes rad :-) musel by si to dělat i když by si do toho nebyl tak zapálený, protože já to miluju :-) takže jediné výhoda, že z toho taky něco máš. Pravidelně se milujeme,protože to máme oba rádi a o to odepirat nám nejde.
Teď jsem zamceny od 8.7. a vypadá to,že paní se do toho tentokrát opravdu vzila,asi i kvůli tomu,že mám vroubek a ona si teď o to víc užívá moje trápení. V říjnu jedeme letíme, na kratkou dovolenou a paní se vyjádřila,že minimálně do té doby nemám s orgasmem rozhodně počítat. Teď momentálně jsem na dovolené bez ní a po návratu musím počítat s pořádným trestem,že jsem si to dovolil.
Není možné popsat vše co mi už paní splnila a co mě čeká do jednoho příspěvku,takže tento příspěvek je takový úvod a budu přidávat na aktuální spolece zážitky i popis toho,co už jsme stihli zažít.
Pro malou ukázku konkrétní věci, včera mě paní na dálku krásně potrapila online flirtem se svým bývalým milencem,když mi sdelovala co si píši a mimo jiné s ním domlouvala naší společnou navstevu ve swingers klubu, mě u toho stal jako sloup a byl jsem celou noc pak zoufalý,že se nemůžu dotýkat, protože jsem to paní slíbil, zamceny nejsem,protože jsem na aktiv dovolené. Paní má moc ráda, když jsem zoufalý a zoufale po ní toužím.
Ještě než skončím pro dnešek, tak ještě jeden nedávný zážitek poslední den před odjezdem mi paní napsala přes den zpravu: Dneska by jsme možná mohli zkusit ošukat tvůj zadeček :-) Poslední dva dny mám celkem chuť to vyzkoušet.
Nemohl jsem se dočkat až budu doma,nejprve jem paní asi hodinu masírovat nožičky a zadeček,pak si mě svazala s roztazenyma nohama a rukama a dostal jsem 45 kolíčky na pradlo na kuličky a myslel jsem,ze exploduji, pak to přišlo, paní MW odvazala,porucila mi jít na všechny 4,nasadila si pripinak a ošukala mě jako svoji devku. Na závěr jsem ji ještě dlouho lizal a přivedl k orgasmu. Byl.to moc krásný zážitek a myslím,že to bude nová oblíbená aktivita me krasne paní.
Moje paní je moje bohyně a chci ji dělat šťastnou.