Téma: Utajený klub
Utajený klub
Úvod:
Po dlouhé době se moje již manželka Alina rozhodla pro divokou akci. 
„Zajíčku můj, chci si jít zase šoustat“, oznámila mi autoritativním tonem. 
„Našla jsem tento jeden brutální klub někde kdesi daleko v horách, nikdo nás tam nezná a tam si užijeme. Budeš se mi věnovat celý večer, budu zvrácená frnda a možná Ti pak dovolím za odměnu stříkat“.
Moje Alina si oblékla společenské černé šaty, které obepínaly její krásnou postavu a poprvé jsem ji viděl s jehlovými podpatky. Byla to Bohyně. Kleknul jsem si před její nohy a políbil ji střevíček.
„Tak se mi líbí zajíčku můj Tvoje oddanost“, oznámila mi Alina. 
Oblékl jsem si košili, černé kalhoty a jeli jsme. Cestou se mě Alina dotýkala a dráždila mé zamčené péro. 
Klub:
Celý klub vypadal jako středověký hrad. Přivítal nás manželský pár asi kolem 50ti let, ukázal nám prostory klubu. Viděli jsme společenskou místnost, bar, šatny, ale také i vířivku či soukromé místnosti laděné do červeno-černého odstínu a speciální místnost, kde byli samé BDSM pomůcky. Všude byly i pověšené latexové kostýmy, které připravovaly asistentky.
Žena na to koukala s překvapivým výrazem a starší paní majitelka jí řekla „to je pro veřejnost, můžete si to vyzkoušet.
„Zlato moje, to zkusíme“, řekl jsem jí a ona se usmála ďábelsky. 
Byly nám vysvětleny i pravidla klubu, což mě překvapilo, jak byla přísná. My s tím souhlasíme, protože když si užít, tak bezpečně. Vstupné však odpovídalo. Zároveň i kritéria dnešní akce. Dnes byla na programu Fetish party, kdy se páry dělily k tomu ještě na dominantní – submisivní, přičemž ten Dominantní určoval, co se bude dít. V mém případě to byla Alina.
Povinný byl i dresscode, kdy submisivní mužští zástupci museli být povinně zamčení, u žen to bylo na bázi dobrovolnosti. Museli jsme být i oblečení do černého, buď jsme mohli přijít v erotickém oblečení nebo byla možnost zapůjčení. 
Klíčky se odevzdávaly na recepci, aby nedocházelo ke zneužívání a šli jsme se převléci.
Každý klíček dostal své číslo a my dostali lístek. 
Zároveň začalo přibývat hostů …
Zahájení akce:
Šli jsme do šatny, kde jsme se vyslékli do naha.
„Miláčku, chci zkusit ten latex“, řekla si Alina a já ji v tom podpořil. 
Přišli jsme do veliké místnosti, kde byly asistentky a zrcadla. Celá místnost voněla latexem, gumou a olejem. 
„Tak paní, pro vás máme tady celotělovou kombinézu. Vlastně máme i velikost na pána“, což oba nás vzrušila myšlenka být oblečení do latexu. 
Oba jsme si zvolili černou barvu a každý jsme šli do jedné místnosti. Slečna mi pomohla se nasoukat a obléct mi kombinézu kompletně, poté mě ještě naleštila. Slyšel jsem i šustění latexu ve vedlejší místnosti a Alinin údiv, jak v tom vypadá luxusně. 
Mladá asistentka ji začala hladit a říkat jí, jak je krásná frndička. 
Když jsem vyšel z místnosti, tak stála naproti mně Bohyně – upnutá celotělová latexová kombinéza, vlasy zčesané do drdolu, rudá rtěnka, zvýrazněné oči. 
Já naproti ní v celotělové kombinéze, kukla na hlavě a zamčené péro. 
„Ehm, to budeme muset vyměnit. Máme tu kovový model, který pána obejme kolem pasu“, prohlásila asistentka a donesla mi úplně nový model. 
Byl jsem naprosto odevzdaný a podřízený. Dostal jsem obojek a vodítko a paní Alina si mě odváděla pryč.
Šli jsme na bar, objednat si Prosecco a od barmana jsme dostali oba ještě speciální přírodní afrodiziaka. Oba jsme to do sebe kopli a tu se náhle ozval moderátor akce:
„Dámy a pánové, věnujte mi prosím pozornost. Všechny Vás chci srdečně přivítat na naši Fetish party. Dnešní večer patří všem Dominám i Dominantům, takže oni mají Výsost si dělat co chtějí. Vy ostatní se zapojíte a zároveň budete respektovat jejich hranice. Výměna je možná, ba naopak i žádoucí. 
Děkuji za pozornost a dobře se bavte.
Začal jsem opět Alinu vášnivě líbat, hladit a dotýkat se jí. Nadrženost ze mě stříkala na všechny strany a já zatoužil po její voňavé frndičce.
Alina to samozřejmě ze mě vycítila, odhrnula si spodek a já cítil její mokrou frndičku.
„Chceš ji“, zeptala se mě laškovně. Celou dobu nás pozorovalo i několik párů. 
„Ano, chci ji moc, těším se na ni“, šáhla si na mušličku, namočila prst a dala mi líznout. Její prst jsem olízal do poslední kapičky. 
„Tak pojď ty můj mladý samečku…“
Druhé patro:
Přišli jsme do místnosti, kde byla postel s pouty a Alina mi přikázala „Lehnout“. Svázala si mě a začala mi kousat do bradavek, jela každičký kousek po těle a vychutnávala si polibky mé krásné tělo. Občas mě kousla i po těle, protože ví, jak to miluji. 
Můj penis byl v kleci nafouklý, což moje Alina věděla a vzala ho do pusy. Byl jsem tak kousek, dělil mě jen kus plastu. Byl jsem frustrovaný a nadržený zároveň. Potom vzala moje nafouklé koule a začala je sát pěkně kousek po kousku. 
Viděl jsem, jak si sedá obkročmo kolem mého obličeje a začíná mě dráždit:
„Chceš mou frndičku ??“, zeptala se vzdychavým tonem. „Ano, prosím moc“, odpověděl jsem.
„Tak hezky lízej a dej si záležet“ přikázala mi a já se začal kousek po kousku věnovat její krásné mokré voňavé lasturce. Měnil jsem tempo a vychutnával si každičkou její šťávičku. Její dech se začal zrychlovat, začala vzdychat a potom vydechla orgasmem.
„Tak hodný kluk, hezky sis mě udělal“, a začala oddychovat po mém udělání. 
Ve spárech tří dam:
Do místnosti přišla skupina tří žen, které byly už pod vlivem alkoholu. Jedna Paní byla starší a měla s sebou tři kamarádky, které byly oblečené v latexu a zamčené v pásech cudnosti. 
Paní se představila jako Monica. 
„Tak jo děvky, je čas si tady pohrát s Dámou. A ty samečku, teď se budeš jen dívat“, prohlásila Monica.
Mladé holky si mě odvedly ke kříži, kde mě připoutaly a Paní Monica začala poutat na posteli mou Alinu. Jedna ruka, jedna noha, druhá ruka, druhá noha. Ležela tam moje Bohyně celá na posteli, odevzdaná všem. Já naproti ní zamčený, nadržený a frustrovaný.
Alina dostala pásku na oči a jedna mladá holka v modrém latexu si začala hrát s její lasturkou. Druhá mladá holka v červeném latexu si zase hrála s jejími bradavkami, dráždila ji, vzrušovala ji, dokud moje Alinka netekla. 
Paní si vzala prvně jeden malý vibrátorek a přejížděla jí po těle. Alince se to líbilo, protože spokojeně si mrčela. 
Vzala poté další vibrátor, tentokrát už velký jak mužné péro. 
„Lízej holčičko“ a strčila jí ho do pusy. Alina ukázala, jak krásně saje a potom ten vibrátor jí zasunula do frndičky. Byl tak velký, že ji vyplnil kundičku. 
„Hele, pověnuj se tady i samečkovi“, rozkázala Paní a mladá holka mi začala dráždit moje bradavky. Všimla si i mých tvrdých koulí a vzala je do svých rukou. 
„Chtěl bys mě šoustat co?“, koukla na mě prosebným pohledem. 
Paní Monica si vytáhla jeden velký obří vibrátor s hlavicí, přiložila ho k Alinině klitorisu a spustila vibrace. Bzučení se ozývalo kolem, což budilo pozornost i přítomných pánů, kteří šli zvědavě nahlížet. Paní Monica zvýšila vibrace, vibrátory bzučely a Alina zrychleně dýchala. 
„Uaaaaa, kurvaaaa“, zařvala si Alina zplna hrdla a prožila naprosto hluboký orgasmus. 
Já jsem se začal zmítat, protože jsem chtěl šoustat svou Alinu, zatímco jsem se koukal nadrženě, jak mi ji dělají vibrátory. Chtěl jsem být tím vibrátorem. 
Její manžel:
Do místnosti vešel velký statný muž, který políbil svou manželku. 
„A hele, copak je to tady za čubičku“, podíval se muž na mou ženu zmítající se v orgasmu. 
„Zlato, hezky jsme Ti ji nachystali. Podívej se tady na jejího samečka, ten má zamčený péro a moc toho s tímhle kováčkem nezmůže“, řekla paní Monica. 
„Tak já Ti ji vymrdám chlapečku“, podíval se na mě, přistoupil k mé ležící spoutané ženě, nasadil si kondom a začal ji šoustat. Přirážel rychle a hluboko, moje Alina začala vzdychat a já se díval spoutaný na kříži, jak mi mrdá ženu.
„Ahhhrrrr“, udělal se týpek, vytáhl péro z mé ženy a plácl ji po zadku.
„A co uděláme s ním?“, zeptala paní Monica.  
Mladá slečna mě ještě odemkla z pout a já se vrhnul na svou Alinu, přitiskl jsem si ji k sobě a začal ji hladit. 
Tvrdá domina:
„On totiž miluje bolest a chce být ošukán do zadku“, řekla Alina a Monica nám dala pokyn, ať mě její asistenka odemkne z pout. 
„Tak lízej chlapečku, ukaž se“, pokynula Monica a já začal hladit a pusinkovat její kozačky.
Monica vzala bičík a plácla mě po zadku, až jsem sykl.
„Děkuji Monico“ a dál jsem se věnoval nožkám Monicy.
Monica si vzala silnější širokou rákosku a začala mě pleskat po mých hýždích i stehnech. 
„Tohle je ta kundička, kterou Ty nikdy nebudeš mít“ a začala se věnovat mému zadku. 
Jedna … druhá … třetí ….desátá … dvacátá … pětadvacátá …. dopadaly poslední rány na můj zadek.
„Děkuji děkuji, to se mi líbilo“, poděkoval jsem Monice.
„Vidím, že má hodně nateklé koule chudáček, tak co takhle ho uvolnit?“, prohlásila Monica a dala pokyn asistentkám, ať mě připoutají k lavici, kdy jsem měl vystrčený anál a byl vydán napospas zvrácené Monice. 
Celý moje péro bylo doslova napjaté k prasknutí a začal jsem sám už ukapávat, kdy čirá tekutina pomalu vytékala z mého péra. Toho si Paní všimla a třikrát mě praskla přes mé nafouklé koule. 
Vzala tu kapku, otřela prst a dala mi ochutnat. Byl jsem sladký. 
Dostal jsem svorky na bradavky i na koule a Monica mi začala zasouvat do análu takový velký černý kolík. Dráždila mou prostatu a já začal cítit takový tlak, pocit k močení. Vzdychal jsem. Líbilo se mi to.
Poté si oblékla připínací péro a pronikla do mě. Úplně jsem se cítil poníženě, když mě šoustala cizí žena před mou vlastní manželkou. Ta se na mě nadrženě dívala a hladila si u toho svou mušličku.
„Poddej se tomu a uvolni se“, slyšel jsem od Monicy, dala pode mě misku a cítil jsem, jak ze mě začíná vytékat sperma do misky. 
„Už kape, brzy budeš hotov“ a jak neustále přirážela, ucítil jsem takový zajímavý tlak a uvolnily se mi svaly. 
„To je hodnej kluk“, prohlásila Monica a podala mi misku „a teď to všechno slízej“, prohlásila Monica a dala mi misku před nos, přičemž jsem lízal svou šťávu. Cítil jsem se vzrušený, poddaný a zároveň ponížený.
Zmocněna a vyšoustána:
Jdeme na bar si pro další drink, přičemž Alina se na mě dívá spokojeným výrazem. Miluje, když jsem oddaný a poddajný. Jak já bych ji rád udělal šťastnou. Brzy bude šance.
Přichází k nám dva velcí svalnatí pánové. Celou dobu koukali po mé manželce, vzrušovala je. Moje manželka je bohyně. 
„Tak jdeme samečku, já chci šoustat a chci, aby sis to užil i se mnou“, řekla mi Alina a nechala se vést dvěma pány do potemnělé místnosti. 
„Tak nám ji hezky připrav“, řekl mi větší týpek a já začal prsty a pusou lízat frdičku své ženy, aby byla krásně připravená na sex. Moje žena začala téct.
„Pánové, teď mi vymrdáte ženu oba dva. Už dva týdny jsem nestříkal a jsem nadržený, že bych pro svou čičinku udělal cokoliv“ řekl jsem nadrženě. 
„Tak odpal, teď chci šoustat“ a ukázala na většího týpka. Roztáhl jsem ji nohy a týpek začal do ní pronikat. Šoustal ji pomalým, ale důrazným tempem. Dráždil jsem jí ňadra a její bradavky. 
Druhou rukou honila menšímu týpkovi péro, které bylo krásně napumpované. 
„Teď Ty frajere“, první týpek odstoupil a jeho kamarád začal mrdat zrychleným tempem mou Alinu. 
„Uaaaa, achhhh“, udělala se mi manželka a vidím, jak se prohnula pod jeho pérem.
„Tak nás ještě dodělej frndičko“, moje žena si vzala obě péra a honila je z každé strany tak dlouho, dokud se jí oba neudělali na prsa.
„Děkujeme za akt“, podali mi ruku a odešli. Žena byla spokojená a vymrdaná.
Odměna za oddanost:
„Tak lásko, co s Tebou?“, zeptala se mě moje manželka, „dopřál si mi naprosto nepopsatelný zážitek a co si z dnešního večera odneseš?“, provokovala mě žena a já viděl její ďábelský výraz v očích. To miluji !
„Miláčku, já jsem si to užil s Tebou a nechám to na Tvém rozhodnutí“, odpověděl jsem jí a začal ji líbat po těle.
Přišlo odemknutí mého pásu cudnosti. Moje velké péro bylo okamžitě naběhlé do pozoru a Alinka si začala hrát pusou s mým ocasem. 
Byl jsem tak nadržený, že se mi velmi rychle blížil orgasmus, což moje Alina vnímala na mém dechu.
Péro mi ještě natvrdlo víc, žena začala vnímat stahy. Cítil jsem, jak brzy exploduji.
Přestala !!!!
Moje péro se zmítalo v křeči a vyteklo pár kapek hustého spermatu. 
Sperma otřela svou rukou a rozkázala „očisti mi ručičku a vše slízej“.
Celý nadržený jsem lízal svoje semeno, zatímco péro bylo stále v pozoru. 
Přitulila se ke mně a zmáčkla natvrdo moje koule. Péro začalo ochabovat a navlékla na něj náš nový plastový pás cudnosti.
Někdy příště ….