Téma: DevkaNaCtyrech: Plní se mé sny

Dobrý den, dlouho jsem zde pročítal příspěvky a snil o me dominantní paní. Teď ji konečně mám a dostal jsem za úkol psát nás příběh.
Poznali jsem se před cca 10 měsíci, od zacatku jsme o sobě věděli,ze máme zájem o BDSM tématiku a hlavně moje milovaná Paní,věděla o me submisivite, jsem sice částečně switch,ale v hloubi duše submisivni. Od začátku jsme si prohrávali,ze začátku jsme zkoušeli obě pozice. Na Vánoce mi paní koupila plastovou klicku a anální kolík a začala mě krátkodobé zamykat. Protože hodně sportuji a z praktických důvodů nejsem zamceny permanentně a po skončení zamceni mívám,nebo jsem alespoň mívál různé dlouhý oddechový čas. Do dnešního dne jsem byl nejdéle bez orgasmu 4 týdny. Když jsem submisivni, tak mě paní často svazuje a trápí mě a dráždí a nesmím se udělat,zejména její pusinku mě dodání k šílenství.
Nicméně mě zejména používá jako svoji hračku a otroka,má moc ráda,když jo dělám dlouhé masáže jejich krásných nohou,které zboznuji a kromě masáže je také rád líbám a kouřím její prstiky. Velmi často ji musím lizat její krásnou prcinku, jak sama rekla: To je jedině dobře , ze lizes rad :-) musel by si to dělat i když by si do toho nebyl tak zapálený, protože já to miluju :-) takže jediné výhoda, že z toho taky něco máš. Pravidelně se milujeme,protože to máme oba rádi a o to odepirat nám nejde.

Teď jsem zamceny od 8.7. a vypadá to,že paní se do toho tentokrát opravdu vzila,asi i kvůli tomu,že mám vroubek a ona si teď o to víc užívá moje trápení. V říjnu jedeme letíme, na kratkou dovolenou a paní se vyjádřila,že minimálně do té doby nemám s orgasmem rozhodně počítat. Teď momentálně jsem na dovolené bez ní a po návratu musím počítat s pořádným trestem,že jsem si to dovolil.

Není možné popsat vše co mi už paní splnila a co mě čeká do jednoho příspěvku,takže tento příspěvek je takový úvod a budu přidávat na aktuální spolece zážitky i popis toho,co už jsme stihli zažít.

Pro malou ukázku konkrétní věci, včera mě paní na dálku krásně potrapila online flirtem se svým bývalým milencem,když mi sdelovala co si píši a mimo jiné s ním domlouvala naší společnou navstevu ve swingers klubu, mě u toho stal jako sloup a byl jsem celou noc pak zoufalý,že se nemůžu dotýkat, protože jsem to paní slíbil, zamceny nejsem,protože jsem na aktiv dovolené. Paní má moc ráda, když jsem zoufalý a zoufale po ní toužím.

Ještě než skončím pro dnešek, tak ještě jeden nedávný zážitek poslední den před odjezdem mi paní napsala přes den zpravu: Dneska by jsme možná mohli zkusit ošukat tvůj zadeček :-) Poslední dva dny mám celkem chuť to vyzkoušet.
Nemohl jsem se dočkat až budu doma,nejprve jem paní asi hodinu masírovat nožičky a zadeček,pak si mě svazala s roztazenyma nohama a rukama a dostal jsem 45 kolíčky na pradlo na kuličky a myslel jsem,ze exploduji, pak to přišlo, paní MW odvazala,porucila mi jít na všechny 4,nasadila si pripinak a ošukala mě jako svoji devku. Na závěr jsem ji ještě dlouho lizal a přivedl k orgasmu. Byl.to moc krásný zážitek a myslím,že to bude nová oblíbená aktivita me krasne paní.

Moje paní je moje bohyně a chci ji dělat šťastnou.

2

Re: DevkaNaCtyrech: Plní se mé sny

S mou krasnou Paní jsme měli hru o trest,když bude ona mít více zobrazení jako,tak dostanu trest,když já budu mít víc, tak se nic nestane. Prohravam,takže mě čeká trest a to takový,že si Paní nasadí pripinak oboustranný a budu ji muset kouřit,prý mi to dá pořádně sežrat a bude to hluboký oral. Moc se těším na nový zážitek a děkuji mě Paní,že si dala práci s vymýšlením trestu

3

Nemůžu se dočkat až si tě zítra vyzvednu a zneužiju. Za to co si provedl si zasloužíš víc než jen vykouřit mě. To ti určitě dávno došlo.

4

Ano má Paní, tuším,že to nebude vše,co zítra zažijí a jsem Ti za to vděčný. Děkuji za Tvou péči.

5

Ahoj, příběh pokračuje, včera po návratu k mé paní, jsme profily krásný večer Paní a její hračky. Vše začalo víc jako hodinovým orallmim uspokojováním me paní, která si opakovaně vyžádala oddálení svého vrcholu a tím prodloužila mě použití a použila mě vyloženě jako svoji hračku a sexuální pomůcku, pak jsem paní masírovat nohy a zadeček, v průběhu sledování filmů si mě Paní odemcela a začala mě dráždit,měl jsem velký problém se udržet pod kontrolou a Paní mi připomněla,že jako trest,když to nevydržím musím vše slizat, nakonec jsme se lrasne nezme pomilovali,samozřejmě bez mého vyvrcholení.

Nasledne přišel můj trest, paní mě pripoutala v klece k zábradlí a musel jsem ji kouřit pripinaka,byla to krásné submisivni zkušenost a já byl opět pro svou Paní poslušná děvka, ale tím to neskončilo,paní mě pripoutala k posteli a začala mě dokonale orálne dráždit a za každý vzduch skemrajici o přerušení,jinak se udělám jsme dostal dlani přes naplněné kuličky. Prosil jsem Paní ať už přestane,že to nevydržím,ať mi raději dá třeba kolíčky na kuličky,což mi ráda vyhověla a dala mi kolíčky zase asi 50 na kuličky a okolí,nechala mi je nasazené delší dobu a sama se přitom drazdila vibrujícím kamarádem, pak se opět mě věnovala ústy a přes bolest jsem byl nebezpečné blízko vrcholu. Bolest při následovně.sundavani kolíčky byla velká. Tím to pro nás první večer po návratu skončilo. Paní mě opět zatkla do klicky. Cítím se jako zneužita cubicka, stále nadrzeny a šíleně submisivni, mám pocit,že vic submisivni a nadrzeny být ani nemůžu,ale Paní mě ujistila,že to urcite ještě dokážu lépe.

Děkuji má Paní,za krásný večer plyn zážitků.

Pak Pani

6

Krásně ses pochlubil. A dnešním dnem si sobě i mě zároveň dokázal, že opravdu můžeš být ještě větší čubka. Nejen tím, že si splnil další z trestů co sem ti dala, ale taky jsme si u toho nečekaně našli další poslušnou  hračku, kterou můžeme zapojit do hry. Víš, že chci být ještě něčí klicnice, tak se mi to třeba brzy splní.

7

Krásné se vám to rozjíždí, radost číst. Je vudět, že spokojenost je na obou stranách.

8

Ano,má Paní se vybarvuje až překvapivě dominantní a těším se na to,co mě ještě čeká, včera jsem dostal za poslušnost za odměnu hned tři její krásně vrcholy a pro sebe jen další a další dráždění...nemůžu mluvit za ní,ale myslím, že si to hodně užívá...je to má krásná bohyně.

9

Píši pokračování a aktualizaci situace po dovolené, bohužel jsem byl nešikovny a během dovolené se mi podařilo dvakrát neudržet při hraní vzrušení a vytect....za trest mě čekají minimálně dva týdny zamceni v kleci bez odemykání  od me krásně Paní,zatímco já se budu Paní věnovat jazykem,prsty či pripinakem. Těším se a bojím zároveň.

10

Už sedm dní jsem neopustil klicku a sloužil me Pani bez jakéhokoliv šance na odměnu na to,že já cokoliv ucitim. Maximálně se můžu při usínání pak pritulit k mé Paní a zoufale přiřazen k jejímu krásnému zadečku. Ona dostává cokoliv chce a já vůbec nic, včera jsem musel pouzit pripinak a zezadu ji pořádně osukat,pak si na mě nasedla a dosáhla orgasmu, bylo vidět,jak si to moje Paní užívá, ona má každodenní orgasmus a pozornost a já dostávám jen vzrůstající submisivitu a nadrzenost. Ráno hned po probuzení jsem ji bez přemýšlení začal líbat nohy a chodidla a kouřit ji palce na novou. Toužím být hracka a otrok své Paní. Děkuji má lasko

11

Krásně si  to napsal hračičko moje... Ještě potřebuješ pár věcí pochopit a naučit se... I pro teď budeš zamčený dostatečně dlouhou dobu, na to aby si pochopil, že zlobit se nevyplácí ????
Na zámku sem ti před chvílí připsala 5 hodin na víc za blbou poznámku a teď píšu tenhle příspěvek zrovna, když tě mám v klíně a krásně mi lížeš prcinku a můžeš si nechat leda tak zdát o tom, že bych si snad pohrala s tvým zamčeným pérem dřív než ti odbude celý trest na zámku. Miluji Tě

12

Začínám být dost zoufalý, původně měl být trest uzamčení na 14 dní bez doteku a aktivit obsahující mou malou hračku, teď jsem zamceny 12 den a přesto vlivem trestu zbývá na počítadle ještě 16 dní a to mě ještě čeká speciální trest. A paní nechce o zkracování ani slyšet,protože je potřeba me teď nějaké věci naučit a zaručit,že nezapomenu. Trochu doufám,že začne me Paní její hračka chybět.

13

Zajímavá četba.

A buď rád, źe paní nekontroluje gramatiku a čitelnost textu.

Legenda praví, źe některé by si na tom potrpěly.

14

Moje hračka ale moc dobře ví, že si na to pozor má dávat a né jednou jsem ho upozorňovala na to, že jeho psaní je jak šifra mistra.... Neni ani polehčující okolnost to, že né vždy to píše v složitějších situací. Teď když si toho všiml a upozornil už i někdo další, tak si to zaslouží opravdu trest aby si to při dalším psaním po sobě konečně přečetl a dával si na to velký pozor. Za poslední dny dostal hned několik přidaných dnů a zmrazení času na chasteru za nevhodné chování. Tak očividně to byl malý trest.

15

Omlouvám se má Paní. Budu se snažit psát lépe. Šíleně jsem si užil dnešní společnou noc. Víc a vic cítím tu krásnou bezmoc a šílenou chuť cítit dotek krasne ručky Pani na mém peru, ale je mi jasné,že se hned tak nedočkám. Dnes jdeme s Pani vyzvednout novou mini klec, jsem z toho celý rozechvely, děkuji má Paní. Dnes mě šíleně vzrusily zprávy, které si Paní psala s exmilencem, líbí se mi, když drazdi jiné může a vidím, jak slintaji po me bohyni. Doufám ,že se brzy oba dočkáme toho co nás oba tolik láká.

16

Musim hned pokračovat další zprávou. Na zacatku vecera si Pani zkousela outfit na vikendovou akci,kam jede sama a byla tak šíleně krasna a sexy. Včera poprvé nasazena nová flat Cage, a byl to extrémně submisivni pocit, nemít vůbec penis a místo něj spíš kundicku. Takto jsme si užili krásný orgasmus me Paní. Pak mi paní klicku chvili drazdila vibratorem,ten se po chvili bohuzel vybil a ja byl uplne zoufaly a temer jsem brecel, ale Pani byla moc hodna a zacala mi drazdit kulicky svymi bozskymi nohami a ja byl v sedmem nebi,protoze druhou nozku jsem jinu toho mohl libat. Při návratu do bezne klicky na dlouhodobé nošení, jsem byl pár minut odemknuty a Paní byla tak hodná a úžasná,že se po 14 dnech dotýkat mého péra a já myslel,že vyskocim z kůže. Dekuji ma Paní,šíleně Te zboznuji.

17

Máme to teď intenzivní, takže opět píši. Včera jsem s Paní prožil jeden z těch nejkrásnějších večeru. Než přijela Pani mel jsem za ukol v sobe mit velky kolik,který jsem měl nakonec cca 5 hodin, než přijela tak jsem nachystal jako prekvapeni posezení na terase,koupil víno,olivy,sýr,hrozný...tak jak to má moje Paní a láska ráda....pustena její oblíbená muzika, tančení plouzaku,pak šup na terasu pod padající tmu a hvězdy. Pijeme víno,povídáme,nádherné se tulime. Moje bohyně se ke mně tiskne a jsem šťastný. Hodně se líbáme a jsem šíleně roztouzeny, padne návrh, že vyměníme odemceni na pár minut a paní mě vezme do pusinky,a na oplátku,budu bez dalšího dráždění zamceny o 3 dny dele(teď tedy po 15 dnech dalších 15). To co pak přišlo bylo šílene a asi nikdy na to nezapomenu,já jsem na terase nahý a paní oblečená, cumla mě svými bozskymi ústy,honí ruckou a já se neovladam a hlasitě vzdycham,říkám Paní,že se zbláznil, Paní pokračuje a začala mi ústa, vyhrožuje,ze když se udělám, tak na mě nesahne do Vánoc...vidím na ni,že o tom hodně přemýšlí,že by mě udělala,užila si můj orgasmus a mě taky....hlavně moje trápení celý podzim. Prosím to nedělá.....nakonec se Paní slibuje,jdeme z terasy domu a já se zamykam,ale zdaleka to není konec vecera,Paní mě dráždí v klicce,v posteli se ke mně pritoci zadeckem a tlačí na klicku, jsem zoufalý,chce se mi zoufalstvi brečet, ale to Paní očividně jen povzbuzuje....nakonec jdeme přecejen spát, a já jsem k smrti zoufalý....celý večer byl nádherný,nejprve krasne romantický a pak i vzrušující. Šíleně Te miluji má Paní, udělala jsi ze mě svoje zvířátko.

18

Zajímavý deníček big_smile
Jsem zvědav kam až tě tvá paní zavede a jak dobře vycvičí.
Pokračuj.

19

Moc hezky napsáno, těším se na vaše další zážitky.

20

Rychle se zvyká na takovou poslušnou čubičku jako mám teď já. Je neuvěřitelné vzrušující sledovat čeho je ještě schopný a co všechno by nasliboval jen abych ho na chvíli odemčela a pohrála si. Nedivím se... Já začínám být značně nesvá, když jsme teď chvíli bez sebe a orgasmus mi nedoprejes, takže jen představa toho, že bych se nedočkala tak dlouho jak ty mě děsí...zato představa toho, že budeš ještě tak dlouho zamčený mě šíleně vzrušuje. jsem připravená zjistit, kde je tvoje nejtenší hranice poslušnosti, protože pořád máš pár momentů,které se paní prostě nelíbí...a ty to brzy pocítíš. Miluji tě a těším se až tě budu zase dneska trápit.

21

Děkuji pěkně a hlavně Děkuji mě úžasné Paní. Nemuzu se dočkat,co všechno pro Tebe budu muset udělat a kam se dostaneme. Teď jsem si nové třeba oblíbil placani po kulickach. Myslím,ze na to nejlépe může odpovědět ma Paní,ale za sebe mám pocit,že výchova nese ovoce a jsou viditelné,některé změny v chování,ale jak správně píše má Paní,občas udělám ještě pořád něco,co bych neměl a co se Paní nelíbí, ale dnes mě čeká speciální trest za jednu chybu,a už teď tuším,že ji už nikdy neudelam. Děkuji na Paní. Zboznuji Te

22

Ahoj, neviděli jsem se jen ca 48 hodin, ale i tak to bylo hodně:-D. Začnu asi speciálním trestem nebudu konkrétní,ale nebylo to nic sexuálního,ale něco,co budu mít každou minutu na očích a tím pádem jen tak nezapomenu,děkuji má Paní. Paní očividně toužila po orgasmu hodně, krátká verze je,že ziskala během odpoledne a večera dva. Dlouho verze: Po příjezdu domu a usednuti na gauč jsem dostal příkaz Pani namasirovat: nožky,lýtka,stehna,zadeček. Když byla Paní namasirovana začal jsem ji lizat zadeček a pak postupně i prcinku a začal jsem ji pořádně projíždět rukou,když byla.pani na pokraji orgasmu,tak mě zastavila,že takto a teď nechce být. Pak paní potřebovala odpočinout a na hodinu jsme se pritulily a v objetí odpocivali. Potom přišlo další kolo a já mou bohyni temer hodinu lizal, moc jsme si to užíval. Když vím,že já nemám šanci mít orgasmus a dost možná ani nezažili žádnou stimulaci,tak si naprosto užívám aspoň pocity své bohyně. Ale paní ještě stále nechtěla dosáhnout vrcholu a stále ho oddalovala. Po hodin lizani následovala další pauza a sledování seriálu.  Pak jseem sel do sprchy a pani do ložnice.Od příchodu do ložnice jsem byl po sprše odemknuty. Paní mi porucila, abych ji začal lizat. Vasnive jsem paní lizal a sukal ji prsty,bylo to.pro mě tak intenzivní,ze jsem u toho vzdychal jakobych do Paní pronikal pérem a ne jej prsty. Paní mě napomenutí,ať nevzdycham,že se nemůže soustředit. Další pokyn mě bohyně byl ať si nasadim dutý pripinak a nachystám pouta. Nesměl jsem,ale.dat proto dovnitř pripinaku,ale nechat ho výběru,protože bych prý mohl něco cítit. Nachystal jsem pouta a paní mě provázela do široká roztazeneho k posteli,ale místo,aby si sedla na pripinak,tak si mi sedla na oblicej a prikazala ať ji lizu, parádně tekla a odjížděla mi obličej,byl jsem Jano v transu. Paní se mě na něco ptala aninuz nevím na co,ale schválně mě pořádně prisedla,když jsem měl odpovědět a já jen huhlal do její prcinky,to.udelala opakovaně a smála se mi,že mi nerozumí. Občas mi ho paní v této poloze vzala do pusy a já měl.pocit,že se zbláznil. NAKONEC si paní sedla na pripinak a začala na něm rajtovat,při čemž mi rukou občas podrazdila pero a já musel prosit ať to nedělá,abych se neudělal. Nakonec se Paní udělala,slezla nechala má svazaneho,lehla si vedle mě a drazdila me rukou,byl jsme na samotné hraně a paní mi porad opakovala,že jestli budu občas hubaty,tak jako někdy jsem,tak,že tohle.me čeká,ale,že nepřestane a udělá mě...tak jestli si to zapamatuji a musel opakovat že budu hodný. Hodně jsem musel Paní prosit,aby mě neuděla,nevin,jak dlouho to trvalo,alema bohyne mě nádherné držela blizo hrany a já silel. Pak  Paní prohlásila,že chce být ještě jednou,odpoutala mi jednu ruku a ji ji musel tou rukou sukat a ona se přitom drazdila vibrátorem až přišel druhý orgasmus. Pak mě osvobodila a v objetí jsme usnuli. Děkuji má Paní za nádherný večer ale jsi me nedonutila vytect.

23

Nejsem učitel češtiny a nechci kritizovat, ale po tomhle bych na místě Tvé Paní celý den dráźdil bez možnosti vytéct za to, jak ne ten text napsaný. A to by bylo ještě dobré.

Na několika místech jsem musel přemýšlet nad tím, co tím autor myslel. Bez odstavců hlavně. Na to, že to není s diakririkou jsem si už jakž takž zvykl.

Fakt nechci znít kriticky, ale reálně dlouhý text se kreté... špatně čte. smile

24

Tak nevim,jestli tam máš ty chyby schválně a nebo jestli se Ti podařilo v krátkém textu udělat minimálně 3 chyby neúmyslně. Ono automatická úprava je bohužel na mobilním telefonu mocná čarodějka a spoustu toho upraví jinak než člověk chce napsat, reakci bych asi nechal na me Pani

Abych tedy použil odstavec. Spíš bych posuzoval obsah a ne to,že automatická oprava ledacos upraví a člověk si toho v dlouhém textu nevšimne když má v hlavě spíš obsah a to,co chceš předat a že člověk na mobilu nepíše s diakritikou mi přijde v dnešní době docela standart.

25

K tomu dráždění bez možnosti vytect,tak to svým způsobem moje každodenní realita. Jsem v takovém stavu,že mě má Paní dráždí už svou přítomnosti, dnes,když přišla z práce,hned jsem ji začal libat nohy a ruce a po chvíli ji prosil,aby mě praštila přes kuličky.

Dráždění s nemožnosti vytect je svým způsobem odměna, ano je to náročné jsem u toho zoufalý, ale to je přesně to,po čem toužím,to jsou ty mě sny,které mi má bohyně plní. Když se Paní ptá,jestli chci udělat, tak ji vždy odpovídám,ze ne,protože já toužím být v tomto stavu,chci být její poslušná čubka a udělat cokoliv chce.