1

Téma: Nový web www.cudnost.cz

Rád bych Vás tímto pozval k návštěvě nové a vylepšené verze webu www.cudnost.cz

Není o nic chudší než jeho předchozí verze, naopak obsahuje několik novinek a vylepšení. Například možnost nákupu pásu cudnosti jako v klasickém internetovém obchodě, sekci Novinky včetně možnosti zasílání novinek emailem nebo sekci Nejčastější dotazy, kterou musím ještě sepsat z vašich nejčastějších dotazů :-)

Další novinky pro tento web chystám ještě v blízké budoucnosti. Můžete se těšit například na slevové kupóny, díky kterým budou už teď skvělé ceny ještě nižší.

Rád se nechám inspirovat vašimi nápady, co byste na www.cudnost.cz ještě rádi našli. Pište mi i vaši kritiku, co se vám na webu nelíbí nebo co na něm nefunguje.

Díky
webmaster

2

Re: Nový web www.cudnost.cz

Ahoj.
Líbil by se mi na webu Online chat s tím kdo je právě Online.

3

Ahoj, díky moc za dobrý tip. Už jsem zkoušel chat tady na fóru, ale nepodařilo se mi ho rozchodit. Ještě to zkusím nějak vymyslet.

4

OK, díky za snahu.
Vadí mi, že mě systém odhlásí, než stihnu dopsat svůj příspěvek, potom se mi ho už nechce psát znovu.
Většinou mi to trvá tak 15 minut, zvlaště potom z mobilu.

5

si tak říkám, jestli si někdo všiml změny v hlavičce webu... pěkné!

6

Já prosím, já jsem si všiml :-)

A všiml jste si někdo, že na fóru už je opravené to automatické odhlašování? Našel jsem konečně, kde se to nastavuje a změnil jsem to z 5 minut na hodinu. Stížnosti už nám chodit přestaly, ale pochvaly chodit nezačaly :-)

Čímž si nechci stěžovat, na netu to tak prostě chodí a často to mám taky tak. Nadávající křičím, ale spokojený mlčím. Takže se nenechte vyvést z míry, všechno v pohodě.

7

cudnost.cz napsal:

Čímž si nechci stěžovat

Vsak to znas.... smile

8

Jojo pekny Ocka , co treba ty zamky rozhybat aby se stridali zamceny - odemceny? :-D

S tim odhlasovanim super. Ja si rikal co se stalo. Takze za me DEKUJU!

9

Ange napsal:

Jojo pekny Ocka , co treba ty zamky rozhybat aby se stridali zamceny - odemceny? :-D

Jen to ne! Prosím!

Ange napsal:

S tim odhlasovanim super. Ja si rikal co se stalo.

Vyzkouším, řešil jsem podle rady "zaškrtnout" wink

10

cudnost.cz napsal:

Já prosím, já jsem si všiml :-)

A všiml jste si někdo, že na fóru už je opravené to automatické odhlašování? Našel jsem konečně, kde se to nastavuje a změnil jsem to z 5 minut na hodinu. Stížnosti už nám chodit přestaly, ale pochvaly chodit nezačaly :-)

Čímž si nechci stěžovat, na netu to tak prostě chodí a často to mám taky tak. Nadávající křičím, ale spokojený mlčím. Takže se nenechte vyvést z míry, všechno v pohodě.

No, mě se to neodhlašovalo, takže jsem to nezaregistroval..

A ty vyplněná "O", jsou sice fajn, ale mě se moc nelíbí kombinace žlutooranžové a té červené..