Téma: Den, kdy přišla Gloria
Den, kdy přišla Gloria
Dnes je velice významný den. Moje Paní má návštěvu. Kamarádku z dávných školních let jménem Gloria. Neviděly se hodně dlouho. Teď sedí v obývacím pokoji, povídají si a celou dobu se něčemu smějí.
Mám toho spoustu na práci. Jsem poslušný služebník. Dopoledne jsem vyčistil a uklidil celou domácnost. Všechno je perfektně čisté a lesknoucí se. Žádný prach, žádné skvrny. Moje Paní by to netolerovala. Dokonce by mě mohla i potrestat! Stále mě učí, že neposlušné a nepořádné štěňátko musí být potrestáno. Ale já jsem její hodné poslušné štěňátko a už mě skoro vůbec nemusí trestat! Naposledy mě potrestala, když jsem zapomněl její špinavou skleničku od vína na kuchyňské lince. Musel jsem pak ve své psí kleci spát bez polštáře celý týden. Ale to už je dávno. Byl jsem tehdy ještě malé neposlušné štěně.
Úplně nejhorší byly začátky s mou Paní. Když jsem se učil samé základy poslušnosti. Že musím trpělivě klečet a čekat na její rozkazy. Že musím sloužit úplně nahý. Perfektně vyholený. A samozřejmě s nasazenou klecí cudnosti. To bylo ze všeho nejhorší. Vzdát se kontroly. Ale moje Paní je velmi moudrá a milá. Jak jsem si jenom mohl myslet, že vím sám, co je pro mě nejlepší? Ona ví nejlépe, co malá štěňátka jako já potřebují! Stará se o mě s láskou, není vůbec krutá jako některé jiné Paní! Ví, jak mě pohladit, pochválit a někdy, když jsem obzvlášť hodný, i odměnit! Jako před pár dny, kdy jsem jí dokonce mohl oholit její krásné nohy před večerní schůzkou!
Moje Paní je opravdu moc milá. Dokonce mi dovolila obsluhovat oblečený a bez obojku! Samozřejmě, ráno jsem celý byt uklízel nahý, oblečený jen v klícce a obojku, ale teď smím připravovat zmrzlinový pohár s ovocem a karamelem v tričku a riflïch.
Beru velký tác, pokládám na něj oba zmrzlinové poháry a dvě sklenice pomerančového džusu a nesu to do obývacího pokoje. Beze slova to vše položím na stůl před obě ženy. Gloria zrovna říká: "Jak ty to jen děláš, že je tvůj přítel takový pečlivý a pozorný a milý a že dělá všechno co Ti na očích vidí? Ten můj by tohle pro mě nikdy neudělal. On tak akorát vyrazit s kamarády do hospody. Nebo do fitka. Nebo se v telce dívá na hloupý fotbal.” Moje paní se usmívá. Chci se vrátit do kuchyně ale ona mě jemně zadrží. " To je úplně jednoduché, milá Glorie. Za všechno vděčím této drobné věcičce. ” Vím, co přijde. Pomalu sahá do výstřihu a vytahuje známý řetízek. S malým klíčkem. "Co to je?" ptá se nechápavě Gloria. "To je zdroj mé moci. " říká klidně moje milovaná Paní. "Zdroj moci?" Gloria stále nechápe. “Kvůli tomu klíči udělá cokoliv. Že, štěňátko moje?” Lehce přikývnu. Ona se usmívá a něžně mě hladí po ruce. "Počkej, tohle mi musíš vysvětlit od začátku!" říká Gloria. "Samozřejmě" odpovídá moje Paní. “Je to velice jednoduché. Tímto klíčem jej držím v cudnosti. Je zamčený tak dlouho jak já chci. Já rozhoduji kdy a jak a jestli vůbec bude mít orgasmus .” " Pořád tomu nerozumím. To je nějaký symbol, ten klíček?" "Ne, žádný symbol. To znamená, že jeho penis je zamčený v malé plastové krabičce." “Cože? V plastové krabičce? Něco takového existuje?" "Samozřejmě, že existuje," odpovídá moje Paní, stále se usmívající. “Chceš se podívat?". Celá situace začíná vypadat docela nebezpečně. " Ukaž Glorii svou klícku, štěňátko!" Dívám se na ní nejistě. "Budeš poslušný pejsek? Nebo tě mám potrestat? Chceš zůstat zamčený o týden navíc?” "Ne, to není nutné," odpovídá Gloria. "Je to nutné!" odpovídá Paní. "A je to rozkaz! Slyšíš mě??" její hlas je ostřejší a tvrdší. Pomalu rozepínám kalhoty a nechám je sklouznout na podlahu.
Moje miniaturní růžová klec je přesně v úrovni Gloriiných očí. Gloria vytřeští oči! “ Co to sakra je!?” “ Ano, přesně! “ odpovídá moje Paní “ Co to sakra je? To je malý zbytečný nepotřebný pinďour. A malé zbytečné nepotřebné pinďoury musí být zamčené v cudnosti! Souhlasíš, štěňátko? “ Tohle už je znovu moje milovaná Paní. Usmívá se na mě mile a s pochopením. ”Ano, Paní!” odpovím tiše. "Zopakuj to Glorii ještě jednou, štěňátko! A hezky celou větou!" její úsměv je zářivý když to říká. "A nezapomeň se jí při tom dívat přímo do očí. Jak to štěňátka dělají.” Dívám se Glorii přímo do očí. Vypadá to že si celou situaci doopravdy užívá. “Ano, Paní! Malé zbytečné nepotřebné pinďoury musí být zamčené v cudnosti.” snažím se mluvit nahlas a pevným hlasem. Moje Paní to tak má ráda. “ Hodné štěňátko!” A znovu zářivý úsměv a pohlazení. Není moje Paní báječná?
“Počkej, a jak to máte se sexem?" ptá se Gloria. "Sex? S tímto? Co by jsi s tím chtěla dělat??" odpovídá moje Paní s lehkým pobavením. A bere přitom mou malou klec do ruky. Cítím, jak mnou proběhla vlna vzrušení. "Na sex mám, ehm, jiné nářadí. Větší a mužnější. Ale už jsem ho pár věcí naučila, že, štěňátko?” Horlivě přikývnu. "Naučila jsem ho, jak správně používat svůj jazyk. A už je v tom vážně dobrý! Chceš to předvést? Ukážeš Glorii jak mě umíš nažhavit, štěňátko?” Oba dva, Gloria i já, asi musíme vypadat pěkně vyděšeně, protože Paní se začne nahlas smát. "Kdybyste se vy dva viděli! Čeho se bojíš? Slibuji ti, že se ti to bude opravdu líbit Glorie! Neboj se, udělej si pěkně pohodlí, sundej si kalhotky, roztáhni nohy, on už ví, co má dělat!”
"A co moje oči, Paní?" ptám se opatrně. "Ano, správně, hodné štěňátko! Málem bych zapomněla!" Otočí se ke Glorii. "Učím ho, že správně vychované štěňátko nesmí nikdy vidět kundičku svoji Paní.” " Běž a přines šátek, můj roztomilý pejsku!” V okamžiku jsem zpátky, Gloriiny kalhotky už leží na podlaze. Moje Paní mi jemně zaváže oči. Pak mě bere za ruku a vede mě ke křeslu, kde sedí Gloria. Kleknu si před ní a rukama začnu hladit její široce roztažené nohy. Pomalu hledám jazykem její svatyni. Začínám pomalu kroužit jazykem kolem, jak mě to moje Paní naučila. Cítím, jak se Gloria začíná jemně chvět. Přibližuji se pomalu. Lehký dotek na klitoris. A její hlasité zasténání. Začínám jemně lízat její sametovou kundičku. Už je pěkně vlhká! Pomalu zvyšuji intenzitu. Ale samozřejmě, nezůstávám jen na jednom místě. To byla jedna z prvních lekcí mé Paní.
Pamatuju si na noci v mé psí kleci s rukama svázanýma za zády. Nebo hodiny a hodiny klečení proti zdi bez pohybu. Nebo ten příšerný červený roubík v mé puse. Ten byl asi nejhorší ze všeho. To byly mé tresty dokud jsem se nenaučil jak správně uspokojit svou Paní. Vždycky mi říkala, jak moc jí to bolí když mě musí trestat, ale že když chci být její roztomilé štěňátko, že se musím naučit být poslušný. A občas, ale to už jsem musel být opravdu hodně neposlušný, jsem dostal výprask přes koule malým černým bičíkem. Nesměl jsem při tom křičet, musel jsem rány počítat a musel jsem za každou ránu poděkovat. Ale to jsem byl ještě opravdu malé hloupé štěně. Teď už vím, jak se mám chovat. Aspoň to moje Paní pořád říká. A už hodně dlouho jsem nedostal výprask. Já jí opravdu miluji!
Gloria už ani nezkouší být potichu. Užívá si každý dotek mého jazyka, sténá a křičí rozkoší a vzrušením. Baví mě hrát si s ní. Přibližovat a opět oddalovat její orgasmus. Jsem celý mokrý, z její horké mokré kundy se valí proudy. A najednou to přichází! Celá se prohne, divoce se začne třást a křičet v nekontrolovaném orgasmu! Zatíná prudce své nehty do mých zad v divoké extázi.
" Neříkala jsem ti, že se ti to bude líbit?” říká moje Paní. V jejím hlase je cítit vzrušení. Myslím, že vím, co mě čeká až Gloria odejde. “A ještě jednu věc moje štěňátko umí, že? Rychle běž a přines to červené.” Vím přesně, co má na mysli. Paní mi rozvazuje šátek. Kdybych se teď podíval, mohl bych vidět Gloriin doširoka roztažený klín. Samozřejmě se nepodívám. Moc bych tím zklamal svou Paní. A já jí nechci zklamat, jsem její mazlíček. Milovaný mazlíček. A ona má pravdu - poslušná štěňátka s malým nepotřebným pinďourem si nezaslouží ani zavadit pohledem o ženskou kundu.
Takže jsem za chvilku zpátky s černým koženým postrojem. A obřím červeným dildem. Paní mi pomáhá do postroje a připevňuje k němu dildo. Moje malinká růžová klec je vedle obřího červeného dilda stěží viditelná. Znovu mi zavazuje oči a vede mě ke křeslu. Cítím, jak opatrně zasouvá dildo do Gloriiny žhavé mokré kundy. Začínám pomalu pohybovat boky tam a zpět. Jak její vzrušení vzrůstá, začínám zrychlovat. Měníme pozici, teď ji šukám zezadu. Moje koule divoce poskakují a narážejí do klícky. Gloria křičí ještě více než poprvé. Přirážím dildem tvrdě proti její pánvi, výsledkem je orgasmus číslo 2.
Paní mě pomalu odvádí od stále vzrušené a sténající Glorie. “ Opravdu krásná práce, štěňátko moje! Jsem na tebe dnes tak pyšná! Myslím, že si dneska zasloužíš opravdu velikou odměnu. A teď běž a dones nám kávu! “
Stojím v kuchyni, chystám kávu, a přemýšlím, jaká odměna mě dnes večer čeká! Má představivost jeden na plné obrátky. A tak ani neposlouchám konverzaci v obývacím pokoji.
"Jestli chceš, můžeš klidně přijít znovu. Je to ostuda mít takové roztomilé a hodné štěňátko sama pro sebe. Moc ráda se s kamarádkou rozdělím" Gloria pomalu zavrtí hlavou, její úsměv nevěstí nic dobrého. "Ne ne, já mám lepší nápad! Já si vycvičím své vlastní štěňátko! Zapomeň na nějaký fotbal, drahoušku!”