Téma: Elektrohračka na penis
Rád bych vám představil a nabídl elektro hračku na penis. Objednal jsem si ji jen tak ze zvědavosti, bez předchozích zkušeností s elektrem a musím říct, že mě hodně překvapila. Jen u ní platí dvojnásob, že se musí používat s rozumem oproti čemukoliv neelektrickému. Myslel jsem si, že to bude nějaká slabota, když je to jen na dvě mikrotužkové baterie, ale zaskočilo mě, jakou to má sílu. Kdyby měl mít ovládání v ruce někdo jiný, musela by to být osoba, které opravdu důvěřuji, a i zde to platí dvojnásob třeba oproti klíčkům od pásů cudnosti.

A teď už k podrobnějšímu popisu té hračky. Začnu od konce. Černé kroužky jsou z gumových hadiček, dají se případně zkrátit nůžkami a jejich účel je uchycení elektrokontaktů na penis. Pokud jste zrovna uzamčeni, můžete je nechat stranou a zasunout si přímo ty konce drátků pod klícku nebo pod kroužek od klícky. Drátky jsou metr dlouhé, na jedné straně mají konektor do ovladače a na druhé straně se rozvětvují do 4 elektrokontaktů. Přičemž můžete použít všechny 4 nebo jen 2. Ale k tomu se ještě vrátím.
Čímž se dostáváme k ovladači. Na něm je tlačítko pro zapnutí a vypnutí, regulátor síly proudu (napětí nebo výkonu, nevím) a několik tlačítek pro přednastavené cykly elektroimpulsů. Podotýkám znovu, že v tomto oboru jsem naprostý amatér, takže můj popis bude pokračovat velice laicky, ale zkusím to co nejvýstižněji. Pod jedním tlačítkem jsou elektroimpulsy, které bych přirovnal k píchání jehlou. Jsou ostré a velmi krátké. Interval mezi nimi se střídavě prodlužuje a zkracuje. U těchto impulsů mám hranici snesitelnosti nižší než u těch dalších třech přednastavených programů. Ty tak ostré nejsou a připomínají spíše brnění. Proto mám hranici jejich snesitelnosti výše (ale i tak to rozhodně není plný výkon této hračky) a nižší intenzita je opravdu příjemná, vzrušující. Slovy nedovedu popsat přesně rozdíl mezi nimi, ale je to dost podobné. Brnění má proměnlivou délku, proměnlivé pauzy a ještě je zpestřené "přeléváním" proudu mezi těmi 4 elektrokontakty. Zde mám také mezery ve slovní zásobě :-) Tento efekt je velmi příjemný a je cítit jen při použití všech 4 kontaktů, při použití jen dvou ho samozřejmě nepocítíte.
Ještě co se týče té síly - regulátor proudu má 9 levelů. Na prstech ruky snesu v pohodě plný výkon, ale na penisu a varlatech bohatě stačí level 3, výš už to opravdu není snesitelné. To bych musel být dokonale znehybněný, snesl bych možná level 5 a pořádně bych sebou házel. Když tím kolečkem otáčíte, mezi čísly jsou asi 2-3 milimetry, ale i nepatrné pootočení o necelý 1 level v oblasti intimních partií pocítíte. Proto ještě jednou zopakuji, že tato hračka může být i nebezpečná, opravdu to chce používat rozum a druhou osobu ke hrátkám přibrat pouze pokud má rozum také a pokud jí opravdu zcela důvěřujete.