Téma: Fakt blbej nápad...
Vždycky mě bavila selfbondage. Za těch pár let jsem nahromadil fakt dost věcí a nedávno jsem se dostal k chastity. Koupil jsem si kovovou klec a občas se zamkl. Úplně to ale nebylo to pravý.
Když jsem pátral na netu, našel jsem web chaster.app. Tam stačí mít ke kleci zámek na kód. Nastavíš kód, který neznáš, vyfotíš ho do app a zamkneš. Pak je na tobě, komu nasdílíš svůj zámek. A přesně to jsem udělal. Nasadil si kroužek, klec a zacvaknul zámeček s kódem, o kterém jsem neměl ani páru... Link jsem pak nasdílel do chattu, který je k chasteru na discordu. Dal jsem tam jen 10 minut, ne zrovna velká šance, že by mě někdo chytl...
Stalo se. 40 sekund do svobody se u odpočtu objevila vločka, která značí freeze. Byl jsem v moči někoho koho neznám.
Po chvíli mi přišla zpráva abych vyfotil svůj bondage gear... A já to udělal. Veliká chyba. Dostal jsem podmínku, že se musím řídit krok za krokem řídit pokyny, které přijdou a všechno fotit. Za každou chybu jinak dostanu měsíc v kleci navíc.
Nejdřív jsem si musel vzít vibrační plug.
Pak se v kleci a s plugem navléct do PVC.
Obojek a zamknout visacím zámkem.
Další vrstva PVC a ještě jedna.
Roubík a zamknout.
Pouta na kotníky a na zápěstí. Taky na zámek.
Kotníky zacvaknout do rozporky.
Páskem mezi stehna vibrační hlavici tak aby dráždila klec.
Vyfotit poslední fotku.
Nastavit časový zámek na 5 hodin.
Zapnout vibrace na plugin a hlavici.
Vzít si škrabošku na oči.
Dát ruce za záda a zacvaknout časový zámek.
Jsem teď zamčená a spoutaná děvka... Pot mi PVC lepí na tělo, nemůžu se ani hnout, kňučím do roubíku a vibrátory jedou. Péro v kleci by nejradši prasklo jak jsem nadrženej...
Kdo mě zamknete příště?