Re: DevkaNaCtyrech: Plní se mé sny
Svěřujeme se tady se svými zážitky a touhy a i já se tím učím čím dál víc být lepší paní, která se cítí a jedna sebejistě. Teď jsem se však dostala do situace,kterou vám popíši, protože sama nevím kterou stranou se vydám a doufám, že mi tady jak dámy, tak ale i pánové, otroci, cubky a poslušní subíci pomůžou ukázat různé varianty toho, jak můžu spravedlivé zasáhnout.
Jde o to, ze svého otroka držím v kleci už nějakou dobu...v číslech má za úkol se orientovat on, takže až si to přečte tak může nesměle doplnit sám čísla... Od posledního nedovoleného vytečení dostal tresty a byl už poslušný a zvládal to krásně. Do dnešní noci. Večer jsem byla tak unavená, že jsme pouze zalezli do peřin, já jsem zavrtala svůj zadeček do jeho klína abych slyšela jeho známé zastenani a brzy jsme usli. V noci jsem se však vzbudila a čubička mi prozradila, že mela sen, při kterém ve spánku vytekl. Sen mi popsal a ještě v tu chvíli slizl zbytek šťávičky co vytekla . Cítím zlost, že to neměl dovolené a že ,,někdo,, nebo něco ve snu mu přikázalo se udělat a já jsem to nebyla. Nevypadá to, že by ho to poznamenalo ve své submisivite a kdyby přeci jen malinko ano, tak si dám záležet na tom, aby byl brzy zase zpět. Ale teď ta rada... Malinko vnitřne bojují s tím, že není fér trestat za něco co nemohl až tak ovlivnit ..a přitom mám velkou chuť mu trest dát ... Jaký na to máte pohled by ostatní ?