26

Re: DevkaNaCtyrech: Plní se mé sny

Svěřujeme se tady se svými zážitky a touhy a i já se tím učím čím dál víc být lepší paní, která se cítí a jedna sebejistě. Teď jsem se však dostala do situace,kterou vám popíši, protože sama nevím kterou stranou se vydám a doufám, že mi tady jak dámy, tak ale i pánové, otroci, cubky a poslušní subíci pomůžou ukázat různé varianty toho, jak můžu spravedlivé zasáhnout.
Jde o to, ze svého otroka držím v kleci už nějakou dobu...v číslech má za úkol se orientovat on, takže až si to přečte tak může nesměle doplnit sám čísla... Od posledního nedovoleného vytečení dostal tresty a byl už poslušný a zvládal to krásně. Do dnešní noci. Večer jsem byla tak unavená, že jsme pouze zalezli do peřin, já jsem zavrtala svůj zadeček do jeho klína abych slyšela jeho známé zastenani a brzy jsme usli. V noci jsem se však vzbudila a čubička mi prozradila, že mela sen, při kterém ve spánku vytekl. Sen mi popsal a ještě v tu chvíli slizl zbytek šťávičky co vytekla . Cítím zlost, že to neměl dovolené a že ,,někdo,, nebo něco ve snu mu přikázalo se udělat a já jsem to nebyla. Nevypadá to, že by ho to poznamenalo ve své submisivite a kdyby přeci jen malinko ano, tak si dám záležet na tom, aby byl brzy zase zpět. Ale teď ta rada... Malinko vnitřne bojují s tím, že není fér trestat za něco co nemohl až tak ovlivnit ..a přitom mám velkou chuť mu trest dát ... Jaký na to máte pohled by ostatní ?

27

Pro doplnění: v kleci jsem kromě dvou krátkých hraní(v souctu na hodinu)nepřetržitě od posledního vyteceni 6.8,takže 19 dní téměř pořád v kleci, plný orgasmus si nejsem jistý,ale urcite nebyl minimálně od půlky června,pokazeme za tu dobu byly tak 4, nemasturboval jsem minimálně od začátku června.

Ke snů doplním,že byl hodně submisibni futuristický,byl jsem připojený na nějaký přístroj, a myšlenkou jsem mel způsobit orgasmus cízi ženě,takže být erotickou pomůckou. nedopatřením jsme u toho sám ve snu i v realitě vytekl,bez jakékoliv stimulace.
Jsem zvědavý,co Paní vymysli a jak toto i po řadách od ostatních dopadne, mě osobně v mě subnalade přijde,že bych nějaký trest dostat měl.

28

Sem to byl sice nadnesený, nicméně sny se mají plnit a sameček určitě po něčem touží …

Měl by to dostat

29

Ahoj, trestem nakonec byl pasivnejsi režim celý tyden. Až včera večer se mi má Paní opět věnovala.  Tedy zpočátku spíše já ji, dostal jsem za úkol ji pořádně vylizat, ke konci zo bylo,tak intenzivní,že jsem měl pocit,že taky vytecu. Paní v sobě měla celou pest a pořádně si užívala,že je plná a ruku mi tvrdé ojizdela.

Když si užila orgasmus, tak měla prcinku,tak citlivou a byla ještě tam rozjeta,že mi dovolila sundat klicku,nasadit ochranu a po 25 dnech jsme se něžné pomilovali,já musel být hodně opatrný, protože trest za neposlušnost by byl vysoký.

Když jsme skončili,tak Paní na seznamce flirtovala a hledala nám někoho do trojky a byla docela úspěšná, tak uvidíme jestli to brzo dotáhne.

Děkuji za vše má Paní.

30

Welena: u nás dostává jen Paní,to co touží, její hračka rozhodně ne.

31

Ahoj, včera byl hodně speciální den a večer, má Paní celý den pokračovala v provokaci a psala si na seznamce asi se 4 potencionalnimi milenci a probirala s ním možnost trojky. Část doby jsem ji u toho musel lizat a dokonce jim poslala fotku,jak ji uspokojuji jazykem,když si s nimi píše.
Paní si ze mě vychovává poslusnou hračku a otroka. Nicméně večer měla nakonec netypické chutě a prani. Má paní si přála být v submisivni pozici a tvrdé ošukaná. Takže já jako poslušná hračka jsem se co nejvíc prepl,svazal jsem ji roztazenou na postel a střídavě jsem ji lizal a trápil vibrátorem. Mel jsem dovolené se odemknout a Paní mi svázaná,s vibrátorem v sobě krásně kourila.

Pak jsem si nasadil pripinak a pořádně tvrdé ji začal sukat, když se jí už několikrát přiblížil orgasmus,tak jsem ji svazal na všech 4 a vzal si ji zezadu, dostala coproto a došlo i na rány na zadek, ne konci jsem ji uvolnil jednu ruku a během sukani se ještě drazdila vibrátorem. Nakonec měla krásný orgasmus.

Po svém vrcholu si ještě chvíli hrala rukou s mým odemcenym pérem a já se mušle hodně snažit,abych vydržel. S celou akci vypadala má bohyně moc spokojeně a já jsem šťastný,že jsem ji i tento pocit dal. Před usnutim se mi jako vždy krásně pritiskla do klína,již zamceneho samozřejmě.

Nádherné a vzrušující bylo i ráno,kdy se Paní probudila a oznámila mi,že je celou noc mokrá,což jsem měl za úkol ověřit jazykem,měla pravdu a já dostal ranni dávku její stavicky sladké. Děkuji má Paní.

32

Další krásný romantický večer s mou bohyni. Nejprve asi hodinová masaz nožiček u TV,pak si Paki vyžádala v ložnici masáž celých nohou,zadečku a zad s příslibem,že když bude spokojená, tak si sedne na můj obličej a udělá se.

Namasiroval jsem mou Paní a pak mi řekla ať se pořádně nadechnu a sedla si na mě, byla krásně vlhká a ja si užíval její stavicku, krasne mi ojizdela obličej,jakoby byl něčí pero a občas mě mírně přidusila a když jsem nemohl mluvit,tak se mě na něco ptala. Současně si většinu doby užívala se svým vibrujícím kamarádem. Bylo to pro mě velmi intenzivní, a když jsem zrovna měl trochu vzduchu,tak jsem vzdychal a kdo ví,jak daleko bylo vyteceni. Má Paní si pak lehla na záda, a vyžádala si mě mezi svými stejný,pokračoval jsem v lizani a přidal ruční praci, Paní nakonec došla na konec cesty a měla třetí orgasmus ve třech dnech. Od mého posledního orgasmu uplynuly víc jak dva měsíce, a od poslední nehody při hraní 28dni. Jsem nádherné zoufalý a současně vděčný me Paní.

33

Novinky a pokračování příběhu. Včera Pani dosáhla svého cíle a získala pro sebe druhou hračku. Prozatím na hraní na dálku. Hodně me provokuje tím, jaký je o ní zájem a že může mít další otroky. Ještě, aby ne, když je tak krásná a úžasná.

Včera jsem měl půl dne flatcage a bylo to intenzivní a krásné, zase ještě trochu jiný pocit, když opravdu víceméně nemám pero.

Dnes ráno jsem opět myslel,že se zbláznil poslední tři rána mě Paní dovádí k šílenství,dnes jsem byl přes noc odemceny, takže to neskončilo u tlačení na klicku prdelko, ale má Paní si se mnou krásně hrála rukou. Leželi jsme naproti sobe, já se díval na její krásnou tvar a do jejich nádherných oči a ona si se mnou hrála. Prováděla mě na kraj orgasmu a zase zpátky musela vidět, tu bezmoc a strach v mých očích. Řekl jsem jí,že až mi jednou dopřeje orgasmus,tak bych toužil po tom ať je to takto,při pohledu do jejich oči. Ma bohyně mi ještě hrozila, že když vytecu,tak si za trest pohraje i s dalším otrokem a taky ho takto nechá vytect. Takže jsem se hodně snažil.

34

Jen krátce jedna novinka: jedu na tři dny pryč na pracovní cestu a Paní mě šokovala tím,že jsem sice dostal klíček sebou,ale zamceny v trezorku na kod, nádherný pocit. Toužím zcela zapomenout na to jaké to je,držet svoje pero v ruce. Děkuji má Pani

35

Po pauzicce kvůli pracovní cestě a nemoci kupa zážitků ve čtvrtek večer dostala Paní chuť a musel spíš mohl jsem ji dlouze lízat, bylo to po víc jak tydnu nádherné a Paní prožila silný orgasmus.

Ve tři v noci mě pak probudila s tím,že má šílenou chuť na můj jazyk a já ji musel takto v noci vylizat znovu.

To,že se každé ráno probouzime s tím,že já jako smyslu zbavený beznadějně prirazim k jejímu krásnému zadečku a téměř pláč zoufalstvim už je taková naše klasika.

36

Včera další úžasné ráno a celý den s mou bohyni, Paní mela ráno chuť mě trápit a současně mít orgasmus. Dostal jsem hodně tesne utazeny roubík,ze jsem mohl jen knourat jako pejsek Paní mě odemcela a začala si se mnou hrát, po pár vteřinách co mě vzala do ruky jsem měl pocit,že exploduje.

Úžasný pocit slyšet sám sebe knourat jako malý pejsek bezmocný. Paní mě znovu a znovu dostala na okraj orgasmu asi třikrát jsem sebou úplně skubl a téměř neustále jsem se třásl Paní musela hru přerušovat. Na pár minut jsem ji stále s roubikem,šel.libat nožičky.

Pak mi paní vyndala roubik a nasedla si mi na obličej a rozjela svoje oblíbené představení,já jako hračka ve sporech své bohyně,téměř jsem nemohl dýchat a lizal a lizal až Paní dosáhla orgasmu.

Ja zůstal výjimečně odemceny a jeli jsme na welness, což bylo samozřejmě hodně náročné pro mě. Večer jsme chtěli udělat radost vzdáleném otrokovi mě Paní a vyfotit mu,jak se milujeme, když má koženou sukni....bohužel ptáček moc neposlouchal,asi po celém dní na svobodě. Dal tak  mě bohyni důkaz,že by měl být asi neustále pod zámkem,protože to je pak po osvobození vždy připraven jako hračka k použití.

37

Vypršela mi doba zamceni,ale paní si myslí,ze jeste nejsem dobre vychovaný a tak vás prosím o hlasování https://chaster.app/sessions/QIwbQYEEOMoVwVVf

Prosím udělejte mě paní radost

38

Dnes jen rychle po cestě do práce....ten pocit probudit se uvědomit si,co jsem tady včera na příkaz mě bohyně zveřejnil. Pohled na to, že už mám tři dny.

Hned jsem to Paní nahlásil a měla radost, řekla, že si čas navíc parádně užije. Já se vrhl k jejím nohám a lizal ji chodidla,dal si celý nárt do pusy....no co vám budu povídat,malém jsem nestihl včas odejít do práce a ta krása,když se věnují jedné,chci odejít a Paní řekne, že druhé by to bylo líto. Děkuji má Pani

39

Všem kdo již hlasovali ja i ma bohyne delujeme(jestli správně počítám tak asi 25 hodnych lidi). Má Paní vyloženě září štěstím, že má dalších momentálně jeste 23 dní na výchovu.

Dokonce vyhlásila bezdotekovy minimálně týden a od pondělí mě neodemkla ani na hygienu a jediné,co mi dovoluje je masáž a líbání nohou. Její prcinka a moje pero jako by neexistovali. Moc děkuji má Paní, Ty víš,co je pro mě nejlepší.

40

Není za co wink Důležitá je spokojenost Madam smile

41

Paní je teď moc spokojená, já....no už je to 27 dní...je to děsivé, ale nádherné vzrušující. Já jen doufám, že se brzo Paní slituje a nechá mě aspoň ji lizat, mám pocit, že mě chce tentokrát už opravdu zlomit.

42

To už je pěkná doba. Přeji, ať se slituje wink kor když se blíží ten Říjen wink:)

43

Oba všem moc děkujeme, proběhlo 40 hlasování, což byl požadavek od Paní a hlasování konci, na počítadlo je krásných 29 dní. Obou.

Takže 40 dní už zamceny jsem a dalších 29 dní mě čeká.

44

Hurá včera a dnes ráno mě Paní nechala lizat, ale já jsem stále od nedělního večera zamceny...ani na hygienu klíče nedostávám. Snad o to víc toužím po tom Paní lízat.

Paní mě teď poslední dny trápí a provokuje tím,že si založila profil na kalhotkomatu s nickem Paní.M. a výživa se tam v chatu a v tom,že mi říká,co si tam s kým píše....vyhrožuje i tím,že si nechá radit s tím,jaké mi má dát úkoly.

45

Dobre ráno, tak včera večer byl můj penis v sedmém nebi a moje hlava v pekle.....moje Paní, možná už bych měl říkat Paní.M. protože už není jen moje....mě odemcela a pro ně nekonečné dlouho mě hladila po stehnech a podbřišku. Pak si začala hrát i s ním a hlavně si mě vzala do pusy, tomu jsem šíleně a knucel jak malé stěně. Moje bohyně mi na hlavu primackla polštář,abych nebyl tak slyšet a pokračovala.

Prosil jsem až už to nedělá,že to už nevydržím, když přestala, tak jsem zase Prosil až pokračuje...no šíleně stavy a knucel jsem šíleně. Dvakrát nebo třikrát jsem už už cítil,jak de to řiti nahoru a tělo se chystá na výstřik, ale Paní už je v tomto dokonalá,vždy včas zastavila a já jenom víc a víc Prosil ať toho nechá a zamce mě.

Což se nakonec stalo a já dostal ještě příkaz celou Paní namasiroa od hlavy až k páté. Což bylo taky moc krásné. Skoro bych zapomněl na ten důvod,proč mě paní chtěla mučit....včera v noci jsem podruhé za již téměř dva měsíce téměř nepřetržitého vězení v noci vytekl.

Miluji svou Bohyni.

46

Zdravím,

je vidět že si to užíváte plnými doušky. Už jsi ve stavu, kdy by se vyplatilo nosit na spaní do kalhotek vložky, nebo rovnou mmenstruační kalhotky. Přece jenom hygiena je hygiena a převlíkat postel je většinou náročnější. ;-)

47

Zdravím,užíváme si to moc...s těmi vložkami si nemyslím, to by se Paní nelíbilo a za téměř tři měsíce se nehoda stala dvakrát,takže nic hrozného a měnit nebylo nic potřeba,zůstalo to v trenkach

48

Ahoj, po téměř dvou měsících přichází asi už potřebná změna režimu, po krásném milování a jejím orgasmu v sobotu me Paní ruckou za hranu a došlo k pokazenemu orgasmu.

Otevřelo to stavidla a v neděli jsme měli oba po dvou orgasmech. Určitě pojedeme nadále D/S nastavení, ale na nějakou dobu teď bez klicky a bez abstinence.