Téma: Cobra - oteklá předkožka
Čau borci, 
koupil jsem si Cobru 2.0 a po několikadenním nošení mám oteklou předkožku. 
Co s tím ? 
Nebolí to, jen je to pak nepříjemné, když se sundá klec.
Díky
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
FORUM.CUDNOST.CZ » Poradna » Cobra - oteklá předkožka
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Čau borci, 
koupil jsem si Cobru 2.0 a po několikadenním nošení mám oteklou předkožku. 
Co s tím ? 
Nebolí to, jen je to pak nepříjemné, když se sundá klec.
Díky
Mal som rovnaký problem, mne nezabralo nič čo som skúšal. Nakoniec som to vyriešil obriezkou a neviem si to vynachváliť, do pasu to je ta najlepšia vec.
Ahoj.
Měl jsem ten samý problém v a klecí černé barvy byla trošičku užší než šedivá barva. V šedivé úplně bez problemu.
V Cobře se mi to nikdy nestalo, ale stalo se mi to v AirCage, takže vím, o čem mluvíš. Za mě změnit klec, najít si takovou, kde střed není užší než špička klece. Stačí málo, a když je ve špičce klec malinko širší, má to tam tendenci natékat a vypadá to pak dost nezdravě. Zkoušel jsem předkožku povytáhnout protisměrně do klece, krátkodobě to pomůže, ale přes noc to stejně nateče. Našel jsem si pak jinou klec, kde s tím problém nemám.
Trpěl jsem natékáním taky. Je to opravdu nepříjemné. Velký vliv má na to tvar klícky. V současné době nosím dvě na střídání. Kiotos tube vnitřní délka 7. cm a mamba, vnitřní délka 8,5 cm/vypadá stejně jako kobra ale obě jsou kovové. Teď se už otoky nedělají, malé a zejména plastové klícky mi dělaly problém včetně odírání šourku i přes pečlivé mazání.
Také mám Mambu, délka 90mm, kroužek 50, 210g a mohu ji na dlouhodobé nošení bez mazání jen doporučit. Žádné otoky předkožky, pálení pod kroužkem ani skřípnutí kůže jsem v ní oproti jiným klecím nikdy neměl. Je to taková Cobra v kovové verzi, přesně jak píše Míla. Mám i plastové Cobry nové verze tady od Vojty, kde mě občas skřípala kůže ve spoji s plastovým kroužkem, který se časem vyviklá, takže nakonec vždy sáhnu po té kovové Mambě, která je pevná. Navíc ženě vyhovuje pocit, že tu kovovou si sám nemohu sundat, ani kdybych chtěl, tak jí pak držení klíčku víc uspokojuje.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
FORUM.CUDNOST.CZ » Poradna » Cobra - oteklá předkožka
FORUM.CUDNOST.CZ - diskusní fórum webů CUDNOST.CZ a CUDNOST.COM (SK) fungující na systému PunBB