1

Téma: Dotazy k Minicage

Ahoj. Dívám se na ty malé ehm... čepičky. Konkrétně Minicage2. Máte někdo zkušenosti s takto malými klíckami?
Penis není v ničem zasunutý, nemůže prostě vypadnout? Dá se s tím močit ve stoje? A hlavně: opravdu potlačí i ranní erekci? Tomu se mi ani nechce věřit...
Dík!

2

Re: Dotazy k Minicage

Ahoj s minicage 2 zkušenost nemám ale minicage bez čísla 2 nosím pro radost ze sevření už měsíc v kuse. Penis nevypadává, ale dostat se z klícky dá a kdo chce, asi se dokáže vyprostit téměř z každého pásu cudnosti. I když se vyprostíš, souložit se s tím moc nedá, protože ti to všechno zůstane viset na varlatech a z tohoto stavu už další cesty ven není.
Penis se do pásu nezasouvá, nasadíš kroužek patřičného průměru na varlata, pak klícku na holý žalud s vyhrnutou předkožkou  a to celé zatlačíš dovnitř a připneš zámkem ke kroužku.
Močit ve stoje se s tím doma nedá, protože není za co chytit a nasměrovat, proto musíš močit na dámu, tedy v sedě. V místech, kde ti nejde o to, trefit se do mísy či mušle a můžeš se svléknout do naha, aby jsi si nepomočil kaťata, to samozřejmě jde i ve stoje.))
Pokud si koupíš kroužek správného průměru (což je vůbec to nejdůležitější), který tě pevně sevře a nebude sjíždět, erekci tím potlačíš, samozřejmě ne zcela ale hodně.
Pokud to mám shrnout, tak napíšu, že je to taková zajímavá hračka pro degradaci muže, která každé dámě ukáže, jak ho máš malého,  vyloudí u ní úsměv na tváři a téměř okamžitě ztrácí zájem, takže dobrý nástroj pro dámy, aby usměrnily své přelétavé drahoušky.))

3

A ide aj na penis, ktory je v klude siroky cca 3,5 cm a dlhy 9 cm?

4

Jakubko: Tak to se obávám, že jí nenasadíš.  Šíře je OK , ale délka maximálně 5 cm v klidu a to ho i musíš stlačit, klícka tedy pak  dost tlačí pří  pokusu o erekci i normálně.

5

Myslel som si, dakujem.
Len som rozmyslal, ci to prave nie je zamer tej klietky, stlacit a tym padom neumoznit erekciu.

6

No jen abys ho tam narval a pak záleží jak dlouho v ní vydržíš. Aby to mělo nějaký smysl.

7

Díky za informace!

Vloží do minicage penis aj o dĺžke 9cm v kľudovom stave, mám niečo podobné k tomu neúplnú obriezku a manželka má zamkla v pohode. Keby som vedel ako vložiť obrázok, tak by som tu dal dôkaz, že sa tam vojde a väčší vtáčik.

9

Ahoj. Mám drátěnou 'spider' klícku a ta je v pohodě. Pak mám ještě dvě minicage, jež mi připadnou hodně sexy (55mm a 50 mm). Nejdříve jsem si pořídil 55 mm. Tu jsem v pohodě nasadil, ale ráno po probuzení byl můj penis z klece venku. Pořídil jsem tedy 50 mm a do ní se ne a ne dostat. Jak se blížím klíckou ke kroužku, mám pod ní spoustu nahrnuté kůže, kterou se mi nedaří dostat dovniř do kroužku a brání tak zamknutí klícky. V klidu ho mám cca 9 cm.
Poradí mi prosím někdo, jak na to?

10

Myslim si ze na Minicage mas moc velke nadobicko v klude to bude cely problem

11

Ještě mě napadlo, zda by nepomohlo ledování péra. Teď nosím spiderwire a až ho sundám vyzkouším, jestli nepovede cesta tímto směrem.

12

Já tuto klec nedoporučuji protože není vzdušná a já ráda vydím žalud a dráždím ho

13

Dommina40: Zajímavý názor a zároveň pohled z té druhé strany. Když už ho ale mám, tak občas ho nasadit a když při jeho odemykání z těch koulí během zlomku vteřiny vyroste čurák, to není pro dámy dost sexy okamžik?

14

Klec používám právě abych erekci potlačila a klec nesundáváme. Klec je od toho aby se nosila a bránila erekci takže je kontraproduktivní jí sundavat a nechávat erekci.