Téma: Nová verze eshopu Cudnost.cz
Vážení návštěvníci fóra, zákazníci, příznivci a přátelé Cudnosti, dneska pro vás mám velkou omluvu, poděkování a hlavně jednu velkou novinku.
Nejprve bych se vám všem chtěl moc omluvit za to, že eshop Cudnost.cz byl posledních pár let už velmi zastaralý. Trápil vás všechny, kteří jste ho navštěvovali přes mobily a při objednávání vás trápil nefunkčním vyhledáváním výdejních míst. A přesto jste na něj a na mne nezanevřeli.
Za to bych vám chtěl moc poděkovat. Vážím si toho, že jste mi zachovali přízeň, že si ode mne pořád objednáváte, píšete si o rady, a že jste si vaše oprávněné připomínky nechávali pro sebe. Ale já jsem to celou dobu věděl, cítil, a chtěl jsem to nějak vyřešit. Mezitím jsem si i prošel nějakým osobním vývojem, který obnášel všechno možné - přestěhování na venkov, vyhoření, touhu dělat něco úplně jiného, naději, beznaději a mnoho myšlenkových křižovatek, na kterých jsem nechtěl zahnout blbě.
Tak se mi to všechno nějak uleželo, a teď vám můžu říct tu velkou novinku: připravil jsem úplně novou verzi eshopu. Moderní, plně funkční, budu tu pro vás nadále a můžete se těšit na nový sortiment a v eshopu bude všechno fungovat, to vám slibuju. Během pár dní nový eshop nahradí ten stávající a pojedeme dál.
Teď bych chtěl několik z vás poprosit o prvotní otestování nové verze eshopu, který je zatím připravený na neveřejné adrese. Chtěli byste ho vidět jako první, celý si ho proklikat, vyzkoušet a napsat mi k němu vaše dojmy, názory, připomínky, odhalit něco, co nefunguje, a pomoct mi s jeho spuštěním? Jestli máte zájem, napište mi prosím soukromou zprávu. Napište mi, jestli máte možnost kouknout se z mobilu i stolního počítače nebo notebooku. Můžete vytvořit i fake objednávku, napsat mi přes kontaktní formulář, cokoliv. Chtěl bych vás poprosit o co nejpodrobnější info o tom, jaký dojem na vás nový eshop dělá, co byste udělali jinak, co je přehledné nebo nepřehledné, zřetelné nebo nezřetelné, prostě cokoliv.
S obrovskou pokorou děkuji vám všem za trvalou přízeň a za přečtení těchto řádků. A vám, zájemcům o otestování nového eshopu, vám předem děkuji za vaši zvídavost a ochotu.
Od zájemců o testování se těším na soukromé zprávy. A vy ostatní můžete tohle diskusní vlákno využít k vybití vaší oprávněné frustrace z dosavadního eshopu, za to, že mi to všechno tak dlouho trvalo. Jen mi klidně nafackujte, aspoň slovně :-) Každopádně si moc vážím a budu vážit vaší nekončící přízně. Hlavně věřím, že se vám všem bude nová verze Cudnosti líbit a že splní vaše očekávání - jak funkčně, tak i obsahově.
Ještě dodatek pro návštěvníky, zákazníky a přátele ze Slovenska: Vás všech si také moc vážím a myslím i na vás. Nová verze eshopu pro Slovensko bude následovat brzy po té české. Pro vás se pokusím vyjednat nové možnosti dopravy i platby, abyste si mohli zvolit z co nejvíce možností, pro vaše zákaznické pohodlí. Všem vám posílám upřímný a srdečný pozdrav a k testování se můžete přihlásit i vy, bude mi ctí.
Mějte se všichni krásně a ještě jednou vám všem děkuji. Za všechno.
Vojta
cudnost.cz (CZ)
cudnost.com (SK)