1

Téma: Podzím a zima bez výstřiku?

Kamarádka je vášnivá tantristka a tvrdí, že muži by neměli na podzim a v zimě vůbec stříkat. Ani jednou. Říká, že je to stojí příliš mnoho energie, která se v chladných měsících špatně nabíjí. Když muž nedokáže zdržet se masturbace, má být od začátku října do konce března zamčený, sex s ním má žena ukončovat před jeho vyvrcholením. Muž, který přes zimu nestříká, má prý mnohem víc energie, zastane víc práce, není nemocný. Máte s podzimní a zimní abstinencí stejnou zkušenost?

https://www.femdomtraining.ca/wp-content/uploads/2016/03/tumblr_nns0efUwRI1utgbh6o1_500.jpg

2

Re: Podzím a zima bez výstřiku?

Partnerka nie je tak prisna a po par tyzdnoch mi casto dovoli orgazmus. Tento mesiac mi dovolila 13-teho a hned opet aj 14-teho.
Casto jej hovorim, ako by som chcel aby ma naucila nestriekat aj cele mesiace, no ona ma rada moje orgazmy a ked mi prikaze sa spravit, musim posluchnut a som jej za to vzdy velmi vdacny

3

Loňský rok mi má paní dopřála 11 měsíců uzamčení a jen 5 orgasmů. Letos jsem zamčený kromě letní 3m přestávky a během zamčení mi dopřála orgasmy dva, tak uvidíme, snad na mě letos bude ještě hodná.

4

Je pravdou, že celkově na podzim a přes zimu dochází k úbytku energie, protože je méně sluníčka a více mraků.
Nicméně lze to kompenzovat zdravým životním stylem.

Orgasmů ubylo, mých samozřejmě. Za mě půl roku je šílená doba.

Má někde ta kamaradka web, chtěl bych se podívat na její blog (pokud má)

5

Dobrý den.To už je hoodně dlouhá doba,ale moje Paní to chce podobně,nejraději by mě v tom viděla napořád.Můžu se Madam zeptat jak jste spokojení s tímto pásem?Myslím s tím co je na fotce.Děkuji.