1

Téma: Zkušenosti se zavázanýma očima a vězněním.

Ahoj.
Chtěla bych se vás zeptat, jestli máte někdo zkušenosti s tím být spoutaný, a hlavně mít zavázané oči.
Jde mi o to, že již od dětství mě vzrušuje představa být unesená spoutaná a mít zavázané oči, vím že je to hodně bizarní představa, ale já si nemohu pomoci, a tak by mě zajímalo, jestli jsem jediná, kdo má takovéto sny, a hlavně jestli někdo z vás našel odvahu si je splnit? 
Již jsem to zkoušela po dobu max. čtyř hodin, nebylo více času, ale to nebylo ono, chyběla tomu ta představa úplné bezmoci, a hlavně to že to za chvíli skončí.

Re: Zkušenosti se zavázanýma očima a vězněním.

To není vůbec bizarní představa. Být unesená, svázaná nebo "znásilněná" (nebo kombinace všeho dohromady) je nejčastější sexuální fantazie, kterou ženy mají.

3

Hodně lidem se líbí tato představa hlavně z oblasti bdsm. Za mě je to v pohodě, jen někteří lidé by toho mohli zneužít..

4

S moji Paní si tak občas hrajeme.
Zakryté oči zvyšují vnímavost jiných smyslů.
Lze vylepšit i špunty do uší - tím ztížíš i sluch.
Připoutaný - je tam odevzdání a důvěra. Máme to oba rádi.
Pravda je, že jsme spolu absolvovali i kurzy Shibari - to je svazování "po Japonsku". A to je taky moc výživné.
Vzájemná důvěra respekt je nutností.

5

Zákryt očí například koženou škraboškou znásobí celkový prožitek. Není to nic bizarního, ale spíše dosti často užívaná praktika. Únos, poutání atd patří mezi běžné fantazie.

6

Mě hodně láká ta představa, že bych takto spoutaná a se zavázanýma očima musela setrvat třeba celí týden nebo alespoň dva dny. Proto se chci zaprat, jestli máte někdo zkušenosti s takto dlouhou akcí a jestli ano tak jak to na vás působilo. Jde mi o ten pocit bezmoci, a hlavně že bych nevěděla kdy to skončí.

7

Hmm, tak to je jiná liga.
Mám nějaké povědomí o pobytu ve tmě, ale to je o něčem jiném.
Držím palce.

8

přítelkyně mi jednou nechala spoutanou a přivázanou řetězem v komoře, právě jsem to chtěla zažít jaké to je. právě že jsem s přípravou spolupracovala, ale pak je to na ní. maska na oči, spoutané ruce, řetězem od obojku přivázaná ke zdi, s domluveným bezpečným slovo (s trestem při jeho použití), kamera s nočním viděním a bez informace co bude až zacvakne zámek u řetězu , to byl začátek.
byla jsem tam necelých 9hodin, půlku prosmala, a dvě hodiny před koncem jsem se počůrala a to pak začalo, měla jsem pocit že jsem tam snad víc než den, zajímavé nemála jsem vůbec hlad, vodu jsem měla v pítku.
poslední hodina byla nekonečká, dostala jsem do sebe vibrátor na ovládání...

9

mladadomina to znie brutálne! nenajdeš aj pre mňa takú "komoru"?????

10

Řetěz v komoře... To mi připomnělo: Víkend s mou Ženou v hotelu v Praze. (Jeden z mnoha) Večer jsme přišli na pokoj. V podstatě velká místnost jako ložnice a obývací pokoj dohromady, a k tomu oddělená, také docela velká koupelna + WC. Já, samozřejmě pas cudnosti, sprcha a koupel moji ženy, .. Následně jsem se o ní musel postarat, masáž .. orální sex, atd.  Potom, abych ji v noci nerušil svou nadržeností, mi přikázala spoutat se. Postup byl předem daný. V kleče před postelí jsem si řetězem   obmotal kotníky a zajistil visacími zámky. Další řetěz jsem si obmotal kolem pasu, opět zamknul zámkem a jeho delší konec, za zády , asi 30 cm jsem opět zamknul ke kotníkům. Následně ještě klasická policejní pouta, opet visacím zámkem , k řetězu za zády. Ale ruce jsem si zatím nechal volně. Vlastně jsem byl spoutám do kozelce, ruce za zády, k pasu a ke kotníkům. Moje žena celou dobu ležela na posteli. Když viděla, že jsem hotov, vzala si z kufříku vodítko a odešla do koupelny, tam ho obmotala a zajistila kolem toaletní mísy. Vrátila se do pokoje a přikázala mi nasadit si deprivační kuklu. Tj. : komplet kukla na hlavu, nevidím, neslyším, nemluvím, jen dýchám nosem. Nasadila mi obojek, ruce zacvakla do pout za zády a odvlekla mě do koupelny k toaletní míse. Přikázala mi lehnout si na dlažbu, a zacvakla karabinku vodítka k oku v obojku. Následovalo absolutní osamění.

11

Ležím, spoutaný řetězy, na dlažbě v koupelně, na vodítku k toaletní míse. Délka vodítka mi teď dává už jen asi 30 cm. Takže mohu jen ležet na břiše nebo na jednom nebo na druhém boku. Ke dveřím tak 4 metry. Jak tohle může dlouho trvat? Nasávám a funim nosem. Snažím se zklidnit se. Najednou ucítím lehký průvan. Madam otevřela dveře. A pociťuji, jak v botách na podpatku pomalinku kráčí k mé hlavě. Ležím na boku, hlavu zvednutou,neodvážím se ani pohnout. Teď cítím kousek látky padnout přes kuklu přímo přede mě. A jednou nohou mi šlape na hlavu a tlačí k zemi. I přes deprivační kuklu slyším, jak se směje. Sundavá nohu,,, a odchází.  Zvědavě si nosem  posunu ten kousek látky, co mam před sebou. Očichávání... Její kalhotky, co měla celý den..

12

Svíjím se nadržeností, kňučím ... Pár minut.. pak to vzdám. Povolím svaly a lehce se rozteču na zem, co mi řetězy dovolí. Žádný sex, jen nadrženost. Oddychuji. ..
. .. Najednou ssebou škubnu. Asi jsem usnul. Ale jak dlouho? Hodinu? Dvě? Zaprotestuji do kukly a zaškubám řetězy. V napětí chvíli čekám. Nic. Znovu povolim svaly. Kolik je hodin? Co má paní ? Slyší moje kňučení? V kolik bude vstávat?  Nemám šanci čas podle něčeho poznat.Ještě tak dvakrát na chvíli usnu, a netuším, jestli je noc, nebo ráno. Madam si chtěla příští den v klidu projít nějaké nákupy v Praze. .. Nedělá ji problém dát červenou visačku na kliku , dojít si na hotelové WC a nechat mě tu. Pomočit se můžu. Ležím v koupelně. Na dlažbě . Ona to ví... Madam... Prosím... Neeee...

13

Tak ještě pro Lenicicku33 : pokud bys chtěla být spoutána delší dobu, třeba 2 dny, doporučuji hlavně osobou, kterou 100pro důvěřujes. Pak malou místnost (celu) s toaletou a lavor s vodou, tak 5 litrů na den. Spoutání: ruce za zády a připoutat k pasu nad zadkem. Zhruba kde máš pásek od kalhot např. Ještě kotníky k sobě, ale ne na tvrdo, ale abys mohla v sedě dát kolena od sebe. V místnosti zajistit větrání, ale i stálou teplotu , jelikož budeš úplně nahá, tak alespoň 25 stupňů. Dveře zavřít, zamknout, absolutní tma. Jen zdi a podlaha, a nekonečné čekání. Toaletu a vodu najdeš v případě potřeby po hmatu, času budeš mít dost. Jeden den pro začátek stačí, ale domluv se s Paní (Pánem) . Ztratíš pojem o čase, již po pár hodinách. Budeš jen čekat a doufat. Mozek začne vyplavovat dopamin, oxytocin a endorfin. Dokonalý přírodní koktejl drog. Doporučuji...

14

RC: Pravda nebo fikce? Jestli pravda, tak to musí určitě být zajímavý zážitek. Na druhou stranu, nechat na dýchání jen nos a odejít pryč na delší dobu může být o život...

15

Takto jsem byl přes noc spoután a "uklizen" několikrát. Jen s drobným rozdílem, že jsem neměl klasickou deprivační kuklu, ale latexovou, s otvorem jen pro ústa a nosní dírky. Přes kuklu ještě samozřejmě roubík-postroj kolem celé hlavy, s kuličkou. S tím se dá lehce dýchat i mezi zuby, když se vyšpulí rty. Ale vůbec to není potřeba. Nos na to bohatě stačí, i na celou noc. Mezi kuličkou a rty jen odkapavaji sliny. No, a čekání na Paní a její smilování je úžasné. Jednou se ráno vymočila do WC, ke kterému jsem byl připoután. Pak mě odepla z vodítka, poručila kleknout, (trochu mi pomohla) a odvlekla mě za obojek ke křeslu v pokoji, sedla si, sundala mi roubík (obrovská úleva)! ,dala mi napít a poručila si orál! Neuvěřitelně jsem se snažil. Po čase se mi svěřila, že to byl její nejlepší orgasmus.

16

No a pak mi teprve rozepla a sundala tu kuklu... Jsem zapomněl.

17

No ale hlavně pro Lenicicku33 jsem psal, že pokud to chce třeba na 2 dny, bude dobré být v místnosti, kde je absolutní tma i přes den. Aby mohla mít hlavu úplně volnou. Což je samozřejmě bezpečnější. Taky bude potřebovat pít, to s roubíkem nejde. I s udidlem to jde blbě. No a ještě pro Lenicicku33 je dobré si na takto dlouhou dobu udělat kompletní vyčištění celého zažívacího traktu, nejen střev. Přípravek ke koupi v lékárně. Protože s rukama spoutanýma za zády a ještě k pasu si nebude moci vytřít zadek. Je to určitě pohodlnější. A pak se tím pádem může na celou tu dobu použít anální kolík. Dodá krásnější pocit podřízenosti a poníženosti. Tak gudlak. Ale především spolehlivého partnera/ku.

18

Jednou ročně se nechávám od manželky zamknout ve sklepě v malé místnosti cca 160 x 120 cm. Sklep je odstíněný přes dvoje dveře, bez okna, v absolutní tmě. Většinou na cca 40 hodin, od pátečního odpoledne do nedělního rána. Okovy s řetězy na ruce (vepředu), řetěz na nohy, bez roubíku, ale se špunty do uší. Kukla se mi moc neosvědčila. Po několika hodinách kůže svědí a je to dost otravné. Nachystám si provizorní krátké lůžko (2 lavice vedle sebe) s nafukovací matrací, na kterém se dá i sedět. Důležité je dost vody a kanystry na moč se širokým orvorem (ze sirupu Jupí), do kterého se dá vymočit i s klíckou BON4M. Po pár hodinách usnu na několik desítek minut a tím ztratím naprosto pojem o čase. Není poznat den ani noc a  absolutní ticho. Pak přijdou záblesky světla ve tmě. Vlastní ruku nevidím, ale "hvězdičky" ano. Po takové terapii jsme celý den nepoužitelný, tělo je rozlámané, nevyspalé. Ale je to dost intenzivní pocit bezmoci, být "pohřbený" ve tmě.

19

Renne,  to zní hodně podobně jako v románu Tulák po hvězdách od Londona...

Jsi nějak pod kontrolou, nebo když chcípneš, tak tě drahá objeví až v neděli?

20

Jaký kroužek používáš u BON4M?

21

Kroužek mám 44mm, je to originál sklíčka, mám jej spojený s ocelovým lankem kolem pasu. Je to opravdu hodně bezpečné i pohodlné.

22

Honzasl: mám to pojištěné. Občasná kontrola a dobouchal bych se případně pomocí.

23

takže máš kroužek co se rozevírá nebo ten normální?

24

Domina40. Mám i otvírací, ale používám normální kroužek. Originál Bon4 má v klícce závit. Místo původního šroubu jsem použil šroub s okem, které je ze zadní strany kroužku. K němu mám připevněný zámek s lankem. Je to velmi bezpečné, penis se nedá vytáhnout a přitom poměrně pohodlné. Lanko drží klícku u těla, takže žádné tahání za koule, hygiena je taky v pohodě. Není problém zůstat zamčený opravdu hodně dlouho.