Téma: T-pás
Zdravím,nemáte prosím někdo zkušenost s tímto pásem?
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
FORUM.CUDNOST.CZ » Poradna » T-pás
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Zdravím,nemáte prosím někdo zkušenost s tímto pásem?
Ahoj, zkušenost nemám, jen s podobným typem. Tady mi přijde, že nemají kryté šroubky ve spojích, to se mi nezdá.
Aha,díky za reakci.Teď když na to koukám,tak mi příjde,že i vzadu musí mít člověk obtisknutou krabičku od zámku.Díky
Na jejich webových stránkách jsem koupil pro svou přítelkyni ženský "https://mchastity.com/products/chastity-belt-for-wife", který je velmi lehký a pohodlný. Jeho praktičnost je opravdu vyšší než u ocelových pásů. Můžete jej nosit na veřejnosti, aniž by to ovlivnilo pohyb.
Co se týče odolnosti, ještě to nemohu posoudit, protože jsme ho používali pouze 7 dní. Cena je v rámci podobných pásů docela rozumná a myslím, že to rozhodně stojí za vyzkoušení.
Zámek je skutečně v obdélníkovém krytu vzadu a používá válcový zámek.
A není problém s tím zámkem vzadu?Netlačí to nějak?Jinak díky moc za rady.
Zámek na zadní straně byl nainstalován bez problémů a je velmi bezpečný
Prosimtě a tlačí nebo netlačí?
Je to velmi pohodlné, mnohem pohodlnější než nerezová ocel, není to těsné.
Super,díky za reakce.Zkusím to a uvidím.
pak prosím napiš recenzi - zajímá mne taky
Napíšu recenzi, až budu mít čas.
Napiš hned, to moc času nezabere :-)!
Omlouvám se za pozdní recenzi.
Je to docela zajímavá malá věc, zpracování je dobré, materiál pevný, když je zamčená, cítíte se bezpečně, a odemknutí je také bez problémů. Velikost je akorát, překvapivě pohodlné na nošení.
Balení je velmi elegantní, připomíná balení dortu s velkým důrazem na rituál, když otevřete krabičku, ucítíte příjemnou vůni. Jediná věc, která mě trochu zklamala, je, že pás je trochu krátký. První pás je hodně těsný, takže jsem musel použít dva pásy, abych prodloužil délku a spojil je šrouby. Bylo by perfektní, kdyby byl pás delší, aby se dal upravit na požadovanou délku. Dejte si pozor, protože jejich zámek není univerzální, zkusil jsem použít klíč z jiného stejného zámku a nešlo to odemknout.
Sestavení vyžaduje pečlivé nastavení, ale po nastavení je to pohodlnější než všechny předchozí pásy, které jsem měl. Pás je plastový, měkký, takže je pohodlný na nošení, ve skutečnosti je i těsnější a těžší se z něj dostat.
Rozkrok je naprosto rovný, ideální pro nošení dámského oblečení, vypadá to skvěle na fotkách.
Pokud chcete lepší zážitek, můžete si to upravit sami – pokud jsou nějaké nepohodlné části, můžete je jemně opracovat smirkovým papírem a pořádně nastavit polohu. Možná to bude trvat i týden, ale jakmile najdete tu nejpohodlnější velikost, můžete použít samolepicí pěnový pás, abyste zakryli pásek a perineum, aby nedocházelo k podráždění pokožky.
První pás je hodně těsný, takže jsem musel použít dva pásy, abych prodloužil délku a spojil je šrouby.
Ahoj
Nerozumím: ten pás okolo boků je z několika dílů, které musíš spojit? Protože v popisu píšou obvod až 130 cm - to je pro mne dostačující délka.
Jinak velmi dobrá recenze.
Poradím se s Paní, jaký mám na to názor.
Mám větší postavu. Pás, který je součástí balení, by měl stačit pro osoby s běžnou postavou. Pokud to nestačí, můžete se inspirovat mým řešením.
Díky za recenzi. Prosím a co údržba a hygiena? Jak to řešíš po močení?
Panely mají mezery, takže je možné i běžné močení. Pravidelné čištění je však nutné, protože zbytky moči nevyhnutelně zůstanou. Pro čištění je nutné sundat pas.
Při delším používání se doporučuje používat pleny pro dospělé.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
FORUM.CUDNOST.CZ » Poradna » T-pás
FORUM.CUDNOST.CZ - diskusní fórum od eshopu CUDNOST.CZ fungující na systému PunBB