1

Téma: Životní změna

Stále v kleci.

Už jsou to dva mésíce co jsem byl uzamčen v kleci. A že je to prý pro mé dobro. Stále mi připomínáš ,že jsem se už nastříkal v životě dost a  že jsou doma důležitější práce než masturbace a že si už nepreješ a nechceš abych zbytečně stříkal semeno.
Jenže chlapské pudy jsou stálé silné a svůj nový úděl snáším dost špatně. Časté erekce v kleci jsou bolestivé a samovolný unik semené tekutiny je takřka trvalý. Každé rano se dostavuji ke kontrole klece a stále stejný problém. Špička penisu je vlhká až mokrá. A tím pádem znečištuji i ložní prádlo.
Jsi stále nespokojená a mrzutá, že věci nejdou tak jak jsis přála. Zkoušíš mi dávat vice domacích praci abych neměl čas přemyšlet o sexu, ale chutě jsou u mé stálé a nedokážu se soustředit na prikazanou práci. Ty sama víš že je možnost klec sundat a svolit k výstřiku ale ty už jses rozhodla jednou pro vždy s tím skončit. A proto jsi odhodlána vytrvat a nesvolit. A každé rano stejný problem. Mokro pod predkožkou penisu a k tomu vsemu jeste tvrdnoucí koule plné semene. Je Ti jasné ze jednou prijde samovolne uvolnéní a moje telo nekontrolovane vše vypusti v noci na matraci. A to je pro tebe absolutně neprijatelné.
Nasledujici dny plnim domaci úklidové povinosti a ty jsi stale zádumčivá a stale premýšlivá. Stále si sahám do svého rozkroku a kdykoliv si myslím, že mě nesleduješ se pokouším s klecí různě tahat a simulovat masturbaci. Až mě poněkolikaté takto přistihneš. Dáváš mi kázání o tom ze mé orgasmy už jsi jednou pro vždy zakázala a že překračuji hranice které jsi mi dala. A že to už z Tvé strany trpělivost přetekla.
  A oznámíš mi , že za týden pojedem na návštěvu ke tvé dlouhodobé kamarádce a že jses u ní odjednala.
Samozřejmě chápu že pojedem na návštěvu ale vůbec mi nedochází proč říkáš že jsi se u ní objednala. Vždyť je to zvěrolékařka a navic tvá kamarádka. Ale neřešim to.
Týden uběhl jak voda a začináme se pripravovat na navštevu. Oba se prevlékame do svátečniho boblečeni a po dlouhé době tě vidím v kalhotkách a podprsence a můj ocas opet z toho pohledu stoji co mu klec dovolí a opét začíná samovolně ukapavat.
Ty to samozrejmě ihned vidíš a oznámís mi, že to je ten důvod naší navštěvi u tve kamarádky.
A to už nechapu vůbec nic. Myslím si v duchu že asi tam dostanu svoleni k výstřiku, což bych uvítal ale takové svolení mohu přeci dostat doma. Ale radeji jsem nic neřešil. Po chvilce jsme stali před barákem a ty jsi objednala taxi.
Ted uz nechapu vubec nic. Vzdycky jsem řídil auto tak proč jedeme taxikem?
Ale jak jsi mi rekla - neřeš. Tak ja už se radeji neptam.
Taxi nás odváží na adresu tvé kamarádky a po chvilce uz spolu pijete kávu a jste v přátelském rozhovoru kterého se ale nesmím zúčastnit. Stojim na její zahradě před francouzkym oknem a jen sleduji Váš rozhovor ze kterého neslyším ani slovo. Stojím tam snad celou věčnost a ačkoliv je všední den její ordinace je zavřená a čekárna prázdná.
Po hodině mého přešlapovaní na zahradě otviras dveře a volaš mě k sobě.Tvá přitelkyně ti podává klíče od čekarny s tím že se tam máme přesunout a pripravit a že tě zbaví tvých problemu se mnou.
A já stale nic nechápu.
Obcházíme dům a ty odemykaš čekarnu ordinace. Vcházíme a ty za sebou opět zamykáš.
Tak šup šup, svlékej se do naha. Přísně prikazujes a ukazujes kam si mám složit oblečení. Po chvilce stojim nahý v čekarne a tvá přítelkyně přichází do čekarny pres ordinaci. Celá v bílém a ptá se zda je vse pripraveno z Tvé strany.
Ano, u nás vše pripraveno. A ona se pousmeje a pritaká ze z její strany je taky vse nachystané. Ja tam stojim jak opařený a stále nic netušící co se kolem mě děje
Račte vstoupit a ukazuje rukou abychom vešli.
V ordinaci stojím před Vámi a tvá doktorka se tě vyptava jakou dobu uz jsem v kleci a kdy byl poslední výron semene?
Odpovídáš po pravdě ze asi 60 dní jsem od posledního výstřiku a v kleci asi tři měsíce.
Doktorka prosahavá moje tvrdé koule a prohlíží si muj ocas v kleci.
Nechceš ho nechat ještě jednou zažít ten pocit masturbace a chuť výstřiku? Potom už nebude mít tu možnost si to znovu zopakovat? Pta se tě zkušeně ona. A na znamení souhlasu odpovídaš, že proč ne, ale žádné honění rukou!! A žádná soulož!!
A usmíváš se šibalsky.
Kamarádka ti nabízí moznost obratem. Prohlasí že v zádu ve skladě ma atrapu psa na kterého prípouští nadržene psy a ze by to mohlo splnit Tvé požadavky.
Po chvilce už šukám atrapu pripouštěcího psa a vystřik stojí opravdu za to. Dva mesíce šetření srmene se ukazalo jako velká louže semene na podlaze, kterou jsem pod sebou udělal. Obě jste se smáli nad tim co jste viděli. A doktorka ti jen oznamila ze tohle jsi viděla naposled ale že to tedy stalo za to.
Hned po tom mi nasazujes mou klec na ochablí penis a ukazujes mi at se postavim na nohy. A ty se sveřujes zase doktorce ze už také nikdy nebudu cítit jak bolí koule pri trestu dutkama a doktorka ti dává za pravdu a pokyvuje hlavou na znamení souhlasu a ukazuje aby jsi to napravila. A než cokoliv pochopím dostávám takovou ranu do kouly ze se mi podlomí nohy a cítím ze mi moje koule praskly na půl. Tvá kamaradka ale s usmevem ríka ze je to málo a ze i kdyby treba praskly tak ze me jich stejne za pár minut zbaví, že o nic nejde.

Dostavám príkaz lehnout si na gynekologicky křeslo a své nohy zeširoka roztáhnout.
Jak jsem ulehnul do polohy s roztazenýma nohama, okamžite jsem byl popruhy tvrdě pripoutan ke kreslu. 2 popruhy kazda noha a ruka a tri popruhy pres hrudnik a jen pres čelo hlavy. Byl jsem absolutně zbavem moeznosti pohybu. Ty odemykaš klec a muj penis je opet svobodný. A s velkou ulevou ocekavam nejakou masáž ale opet omyl. Kamaradka se te jen opta zda jsi skalopevne rozhodnuta a zda má pokračovat.
Ty na znamení souhlasu prikyvujes, coz ale nevidim.
Ona bere injekci a do žíly mi vpichuje najakou látku a po chvilce se cítím jak kdybych vypil láhev tvrdeho alhoholu. Jsem uplne na mol a zaroveň uvolněný. Nemuzu ani mluvit a lehce privíram oči ale všechno okolo sebe vnímám.
Citím jak mi natírají cosi okolo penisu a mých tvrdých koulí  ale vubec nemam sílu vzdorovat. Byla to desinfekce po niž nasledovali dvé další injekce  do varlat jako anestezie a umrtvení.
Kamaradka odlozila injekci a znova se te ptala zda má pokračovat?
Samozrejme, pronesla jsi odhodlaně. Ted uz preci necouvnem a pousmala jsi se. Jen aby se to povedlo, rekla jsi jen tak aby jsi se ujistila. A však Tvá kamarádka se také pousmála a sebejistě pronesla něco o tom, že si ještě žádný chlap nestěžoval a že už pár mužů takto zbavila problémů se stríkaním semene. A že taky moc dobře ví, že by si stejně nikdo nestěžoval protože zadný chlap by tu ostudu nepřežil a stejně by mu to už nepomohlo a jeho koule by mu už nikdo nevrátil. Takže není se čeho bát.

Pak už šlo vsechno velice rychle. Rozřízla mi šourek a zkušene vyjmula obě varlata a odstranila je. Odhodila je na operační tác a když jsi je takto viděla, zhluboka jsis oddychla a podivila, že něco takhle malého dokáže chlapa ovládat a kazit tvou práci.

Vnímal jsem jen tupou bolest ale znecitlivení bylo silné a za 5 minut jsem byl bez mých milovaných kouli s prazdným pytlem.
A tem pytel mu seber taky - oznamujes doktorce. Uz ho nebude potrebovat. Doktrorka se pousmeje a vystrihava po stranach i šourek a obě strany zašíva k sobě. Hezky na pevno a kůži pod ocasem vypíná aby nic nepřekáželo a všechno bylo hladké. Potom zalepuje naplasti a že za 10 dní mame prijit na vyndání stehů. Zkušeně mi natahuje plínu jak novorozenci a upozorňuje tě, že prvních 14 dní se budu samovolně pomočovat než se všechno uklidní a srovná.
Sundava si rukavice a prý že si zajdete po dobre vykonané práci na kavu a cigarko. Me necháváte na stole a nevšímate si mě.
Jen slysim jak rikas sve prítelkyni ze uz je jednou provzdy vyresena masturbace a samovolný vytok semene. A ze se sama divíš ze jsi to neudela už davno.
Dve hodiny ležim sam v ordinaci a umrtvení se vytrácí. Cítim stale vetši a vetsí bolet tam kde jsem mel dříve své koule. Dnes uz tam není nic a začínam chápat ze uz nikdy strikat nebudu. Kdyz jste se vratili k kavy, odpoutali jste me a kazdy krok byl pro me utrpení.
Však ono to přejde, usmívas se a volas taxika aby nás odvezl zpet domu. A ja uz chapu proc jsme jeli taxikem. Zpatky bych totiz řídit nemohl. Doma jsem dostal do trenek vlozku proti krvaceni a byl jsem rad ze jsi me poslala spát. Rano jsem musel predstoupit na kontrolu a vse bylo v pořadku. Jen ocas byl trochu opet mokry ale jak jsi mi rekla tak ze do mesice toto ukapavani prestane nadobro. Jen co vyprchají hormony z meho téla. A ze kastraci se spousta vecí vyresila ale ze jinak vse zustava pri starem a ze uklidovy harmonogram stale plati a ze at nelelkuji a zacnu ihned fungovat. Jinak ze prijdu i o ten zbytek co mi dole zustal ale pritom je k nicemu. Ze tam stejně jen překáží a ze se jeste rozmyslis co s tim zbytkem udelas.
Po vykonanem uklidu jsis me zavolala k sobe a predala mi krabicku s myma odejmutyma koulema a musel jsem jí ritualne zakopat na zahrade a symbolicky se takto rozloucit se stríkaním semene.

Za deset dni jsme si navstevu zopakovali jen tentokrát mě byli vytazeny stehy a dle kontroly bylo vše v pořádku. Jizva se krasne zahojila a dole po šourku s koulema ani památka. Zůstal jen divný pocit prázdnoty kdykoliv jsem si rukou zajel do trenek. Tahle rize mužská činost mi zůstala. Sahat si na ocas a koule. Ale dle tvých slov i toto zmizí a vyprcha. Klec uz nebyla potreba a kdykoliv jsem chtel zkusit masturbovat, ocas se mi nepostavil a k orgasmu nedoslo. Ale od tebe tvuj prísny zakaz masturbovat i na sucho platil stale. Nesmel jsem se jakkoliv ocasu dotykat pod pohruzkou noveho uzamčeni v kleci a na trvalo. Ale to nebylo treba. Penis ktery jsem pravidelne nehonil zacal ochabovat a zmenšovat se. K soulozi nedochazelo a uspokojovat jsem te mohl pouze lízáním které jsi tak milovala. Nebylo pro me jiz navratu a ty jsis uzivala sve orgasmy a ja uz jen vzpomínal na své vystriky semene. Jen jsem dost casto te pristihl jak premýšlís jak me zbavit i zbytku v mem rozkroku.

Po roce jsem musel opět zajít na kontrolu ke zmíněné doktorce. Mělo jít o běžnou kontrolu a odběr krve. Doktorka chtěla vidět svou práci a já musel opět do naha ukázat to o co jsem přišel. Stál jsem před ní a můj ochablí penis už po roce nečinosti měl 3cm v klidu a doktorka byla velice překvapená. Něco takového nečekala a velice se divila. Ty jsi byla ale velice spokojená a jen jsi ji odpověděla ze tohle ani nemá cenu honit a že souložit s timhle už vubec ne. Já se cítil hrozne poníženě ale vše jsem dusil jen v sobě.
Smáli jste se obě mému minipenisu a doktorka vše uvedla na správnou miru - vypadá tam dole jako holka, už mu chybí jen kalhotky. A Váš smích nebral konce. Bylo to hrozne pro me a byl jsem rad že jsme se tam moc nezdržovali a jeli domů.
Večer jsem tě musel uspokojit lízáním a a při něm jsi mi oznámila ze až svoji povinost dokončim rozhodla jsem vsechny trenky mi spálit v kotly na uhlí a že tvá kamaradka měla pravdu s těma kalhotkama. A že od zítra už budu jen v dámských kalhotkách. Radeji jsem mlčel a pomalu si začal všímat že tvá sexualita se zvedá zatím co ta má je u nuly. A toho jsem se začal bát že nebudu moci te uspokojit jako chlap a rozejdem se a nebo si najdes milence který splní to co já už nemůžu.

Jenže jsem byl opět v omylu. Tvá chuť si tu a tam zasoulozit byla silnější než mé lízaní. A milence jsi nechtěla. Přesně po roce jsis me zavolala do sve loznice (musel jsem spat v obývák, protoze jsem uz nefungoval jako chlap a tudiz bych tam jen prekázel) a oznamila jsi mi ze si mam pripnout umelí penis okolo pasu a ze mam od tebe svolení ti udělat krásný orgasmus timto způsobem. A za chvilku jiz jsem byl nahy pred tvou postelí a paskama okolo pasu v velkým umelím penisem. Jenže jsi mi rekla at tam stojim a ze až budeš ty sama chtit ze mi ukazes prstem ze ti mohu posloužit. Nikam jsi nespěchala a ja stále čekal na tvůj povel. Celou tu dobu jsi ležela nahá a ja tě mohl pouze pozorovat. Az po půlhodině jsis roztahla nohy a vyzvala me k činnosti. Po dlouhém roce jsem opet citil chuť soulože a snažil se abych byl něžný a šikovný. A opravdu po chvilce jsem u tebe dosáhnul krásného orgasmu. Cítil jsem se opet silny a chtěný,potrebny. A zkusil vyuzít situace abych opet zkusil pohonit muj ocas. A opatrně jednou rukou sjel do mého rozkroku a zapocal masturbovat.
Co to děláš?  Přísně jsi vystartovala po mě.
Ani náznakem tohle nezkousej nikdy delat!!
Zněla druha věta od Tebe.
Ze strachu jsem dal svou ruku z meho penisu pryč a začal se stydět a trosku bát.
Po chvilce jsi se začala smát a pripomínat mi, že bez kouly ktere jsi mi nechala odstranit se mi stejně už nepostaví a už vůbec nemam šanci na prožití orgasmu a výstriku semene. Ale i tek jsem to chtel i pres tvuj zákaz zkusit a opet zacal masírovat ocas. Jenze v tom jsem dostal facku od tebe, s tím co si to dovoluji a že to tak nenecháš. Vzala jsi telefon do ruky a volaš své kamaradce co mě kastrovala a svěřuješ se jí se svým problemem. A hned druhy den opět cesta k ní do ordinace. Tu jsem si velice dobře pamatoval z minula a se strachem jsem vstupoval do jeji ordinace. Vymenili jste si pratelske objeti a polibky a odesli do druhé mistnosti na nějakou konzultaci. A já opět zustal stat sam v ordinaci. Po hodine mi zazvonil mobil a na druhe straně jsi byla ty s jasným přikazem az se okamžite slecu do naha a lehnu na gyn. stůl. Ze za 5 minut prijdete a at pani doktorku nezdrzuji.
Okamžitě jsem splnil tvůj příkaz a zaujal pozici. A po malé chvilce uz tvá kamaradka bylo mezi míma nohama a zvedala ochablí penis.
Koukám že stará jizva po kastraci je krasně vyhojena. Odborně komentuje své dílo.
Jen nektere zažite prsktiky se ten tvuj kastrat nechce odnaucit?
A ty na znamení souhlasu prikyvujes.
Doktorka mi upína nohy opet do koryt a i ruce. Vse jako minule kdyz resila me výstriky semene. A nez se stacim nadát dostavam okolo ocasu opet dve injekce na znecitlivění. Bojim se nejhoršiho ale tvá kamarádka si okolo penisu propichuje kůži a dela 4x pirsing a pod kůži zasunuje 4 chromové krouzky z chirurgicke oceli. A nasazuje chromovou klec menší velikosti a obvod klece u korenu penisu pridelava na tcrdo ke kroůžkům v mé kůži. Cela vec trvá asi 15 minut a jen citim škubani a tahani jak doktorka instaluje novou klec. Ty jsi vse kontrolujes a jsi opet velice spokojena. Rikas neco o tom ze kdyz to nejde po dobrem tak se musí šrouby utahnout. Opat dostavam vlozku mezi nohy kdyby to mohlo lehce krvacet. Slezam ze stolu a doktorka mě poucuje ze tohle je predposlední varovani ze pokud i nadale nebudu přísně dodržovat pravidla své ženy tak že jste uz predem domluvené na jediném možném posledním reseni a to je ze prijdu o torzo toho zbytku co mam dole.
Byl by to totalní šach mat pro mě a doktorka si telefonem zavola svého manžela ktery se v okamžiku dostavil do ordinace a na povel sve ženy doktorky sundal sve kalhoty a spodní prádlo a ja ze sveho vyděšení videl že to same co jsi chtela ty postihlo i jeho a poznal jak nebezpečné kamarádky jste pokud vasi muzi neposlouchaji vase prikazy.

2

Re: Životní změna

Pěkná povídka