Re: Provedení kastrace
S tými liekmi opatrne, z dlhodobého hľadiska to môže mať pre zdravého človeka, ktorý nie je pod kontrolou lekárov tvrdé následky.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
FORUM.CUDNOST.CZ » Poradna » Provedení kastrace
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
S tými liekmi opatrne, z dlhodobého hľadiska to môže mať pre zdravého človeka, ktorý nie je pod kontrolou lekárov tvrdé následky.
souhlasím
Přesně tak, tělo nebylo stvořeno k tomu, abychom sypali umělou chemikálii.
Tělo nebylo stvořeno ale aby vdechovalo vše okolo cigaret nebo požívalo tvrdý alkohol. Penis není stvořený aby mu někdo bránil v erekci a není dobré ani nosit malé boty atd. Někdo konzumuje drogy dlouhé roky a je tady déle než ten který nikdy drogy nepožil. Pokud někdo chce kastraci tak by měl vedět co to dělá za + a i - Pak už je jen na něm jak se rozhodne a co mu vyhovuje
Řekl bych, že existuje bezpečnější a jednodušší způsob, jak si provést "chemickou kastraci". Starší antidepresiva ze skupiny SSRI (zejména lék Paroxetin) nebo SNRI (zejména Velaxin) jsou i při malých dávkách docela zabijáci erekcí i ejakulací. Jasně, jsou na předpis stejně jako ten Andocur, ale bude určitě snažší přesvědčit psychiatra, že máž úzkosti a deprese než sexuologa, že potřebuješ chemickou kastraci.
Jinak ten Andocur co tak čtu, tak ti nemá jen potlačit samotnou erekci, ale zejména potlačit sexuální pudy a touhy (proto se taky předepisuje sexuálním deviantům), zatímco ty zmíněná antidepresiva ti jako vedlejší účinek potlačí erekci a ejakulaci, ale už většinou ne samotný testosteron, takže tě bude vše kolem sexu bavit a budeš normálně nadržený jako obvykle, ale nefunkčním pérem jako bonusem navíc. :-P
@domina40
Erekcia sa stratí aj pri operácii napr. chrbtice, alebo hrubého, tenkého čreva. Nastáva doslova totálna erektilná dysfunkcia, avšak pri pravidelnom cvičení panvového dna, masturbácii sa erekcia pomaly vráti.
@zamčený_ocásek
psychofarmaka všeobecne znižujú libido, testosteron atď
Moje zkušenost s úplnou ztrátou erekce díky bylinkam Pueraria Mirifica, Saw Palmetto a Reishi.
Rád bych se podělil o svou osobní zkušenost s postupnou – a nakonec úplnou – ztrátou erekce, která byla v našem D/s manželství žádoucí a přirozeným vývojem.Nešlo o náhlou změnu, ale o pomalý proces, který jsem vnímal jako součást své cesty k větší oddanosti a klidu.
Užívám kombinaci:
Pueraria Mirifica (Ainterol) – 1 kapsle ráno 500 mg a 1 kapsle večer 500 mg
Saw Palmetto – 500 mg ráno a večer
Reishi – 1× denně
Během 2.–3. měsíce se dostavily výrazné účinky:
postupná a nakonec uplna ztráta erekce,
ejakulace se změnila – objevovala se jen čirá tekutina bez spermatu,
napětí a zvýšená citlivost bradavek, které velmi reagovaly i na dotek oblečení,
mírné zjemnění pokožky a pocit větší citlivosti celého těla.
Zhruba po třech měsících jsem se rozhodl kúru ukončit, abych předešel trvalým změnám.
Po vysazení se erekce neobnovila okamžitě, ale asi po 8 týdnech se vše postupně vrátilo do normálu – včetně plnohodnotné ejakulace.
Tuto kombinaci bych proto označil jako účinnou a zároveň reverzibilní, pokud se používá krátkodobě.
Je ale potřeba vědět, že při delším užívání (více než 4–6 měsíců) už mohou nastat nevratné změny, jako růst ženských prsou nebo trvalé zmenšení penisu a varlat.
Pro mě osobně to byla cenná zkušenost – jak po fyzické, tak po psychické stránce.
Tělo i mysl se dostaly do jiného, mnohem klidnějšího stavu a dalo mi to možnost lépe pochopit, jak silně mohou byliny ovlivnit hormonální rovnováhu.
Tak když do mužského těla ládujete ženské hormony, tak není divu.
Upřímně pánové, já jdu osobně opačnou cestou, naopak se snažím tělo stimulovat k vyšší nadrženosti, má to pro nás pro chlapy větší efekt a přínos.
Každý to má jinak. Někdo touží po nevratné kastraci, která ho možná bude jednou mrzet, někdo zase do sebe láduje ženské hormony s tím, že je to méně invazivní a v jistých případech relativně vratné, ale při překročení nějaké doby nebo dávkování, už nevratné, včetně změn vzhledu (myslím dopování estrogenem, kdy se po několika měsících vzhled těla muže začne měnit v tělo ženy).
Já osobně toužím po tom, aby má nadrženost byla maximální, ale nebyl jsem schopen dosáhnout erekce a už vůbec ne vyvrcholení, ale to vše bez trvalých změn. Prostě to chci jen vyzkouset, ale zatím jsem nikde nenašel, jak, nebo jakými prostředky toho docílit. Na nadrženost beru Energyman, ale na eliminaci erekce a ejakulace jsem zatím nic volně dostupného nenašel.
Pekny den aj mna to zaujima
Zamčený_Ocásek: To že ti sexuolog jen tak předepíše prášky jak už tady někdo psal je snad jasná blbost a jen další z vlhkých snů. To že chlap pujde někam a bude tvrdit že je moc nadržený a chce něco na uklidnění což by byli prašky bud na chemickou kastraci nebo podobné je totální blábol a kdo tomu nevěří at si to vyzkouší.
Domina40, od vcera mam doma androcur 50mg, 60ks. Tiez som si myslel, ze je to pizdovina. Tvoje slova ma inspirovali googlit a nasiel som riesenie. Cize dostat sa k tomu ako pacient s hypersexualitou bolo lahsie ako som si cely zivot myslel.
Tym to ale len zacina. Tieto prasky nie su lentilky, ako sa tu pisalo, maju velke rizika. Moj plan nie je davka, ako mavaju delikventi pri sudom nariadenej liecbe. Kazdy hlada nieco ine, chapem, ze ludom, co sa hraju s cudnostou, vyhovuje stav ako napisal kaya maximalna nadrzanost. Pre niekoho mozno bez erekcie. Mne vadi, ako prilisna nadrzanost, prameniaca napr aj so zamknutia, moze neziaduco obmedzovat civilny zivot. :-)
Ahoj , mám celkom zaujímavú možnosť. Pri prehľadávaní lekárne som našiel doplnok výživy na prostatu s názvom saw palmetto. Najskôr som o tom nevedel ale keď som to začal brať na zdravie prostaty keďže som zamknutý 24/7 s len pár výstrekmi za rok , tak som prestal mať chuť na sex respektíve prvé dni a po mesiaci bez orgazmu to bolo oveľa pohodlnejšie pre mňa byť zamknutý. Tak som začal pátrať prečo, hodil som to do netu a našlo mi toto:
Saw palmetto prirodzene znižuje premenu testosterónu na DHT (hormon, ktorý ovplyvňuje prostatu, vypadávanie vlasov a aj libido).
U niektorých ľudí to môže viesť k:
• zníženému libidu
• slabšej erekcii
• menšiemu sexuálnemu vzrušeniu
• občas aj k únave
Čo je hlavné tak po vysadení sa to vráti do normálu.
Beriem to už vyše roka a neviem si to vynachváliť , tak možno som niekoho inšpiroval. Dôležité je ešte povedať že to nemusí mať vplyv na každého.
Lycrasub tak určitě i ostatním řekneš postup a i to kam se obrátit. Jaké máš davkovaní předepsané a proč zrovna lék androcur lékař zvolil?
Cbčkar 24 naopak Saw Palmetto zvyšuje libido, erekci a plodnost.
Domina40: Nasiel som stranku, zahranicnu lekaren, ktora mala dobre online referncie, a nebol by to len scam na viagru. Na niektore lieky maju sluzbu online doktor. Ze cez telemedicinu Ti ich doktor predpise liek. Tak v skratke som nahodil cez tuto sluzbu do kosika androcur, vyplnil dotaznik v anglictine, zaplatil a cakal. Nepreslo to, tak som im pisal, a oni, ze toto je dostupne len pre UK. Ale potom level 2 support nasiel doktora, co recept vystavil a poslali to. Bal som sa colnice, (kedze UK nie je v EU), ale ti to len doclili 8e a prislo mi to domov.
Davka 50mg denne, cca mesiac, potom obden. A potom sa uvidi.
Lycrasub tak šup šup ukaž nám ten web kde to můžeme koupit. Takových stránek je totiž plný internet a jakou tedy vybrat která funguje. Kolik jsi platil za 60 tablet bez cla?
Milujibdsm no on to zvyšuje u většiny lidí ale u některých jedinců právě způsobuje jemné ochabnutí erekce a libido ale prakticky jsem se ještě nesetkala s člověkem který by byl citlivý na přírodní látky a zpusobilo by to právě to ochabnutí nebo libido ale prakticky nepoznáš ani to k čemu je to určené.
Domina40, hodil som link do spravy. Treba tam najst tento liek, ja som bral 50mg 60 tabliet. A z moznosti vybrat krajinu UK kde to maju ako Dr (online doctor), nie Rx (recept) a treba sa pripravit, ze treba vyplnit dotaznik, a tiez, ze im bude treba potom pisat po anglicky. Ale v systeme mi uz svieti doobjednat to na jeden klik, takze to snad bude lahsie. Cenu vidis dole, +8e clo. Malo by to stacit na 90 dni, pri predpokladanom davkovanie 30x denne, potom obden.
Neviem sem dat obr, tak aspon takto:
Thank you for your order (2280...) from Kiwi
Your order for:
Androcur [Generic] - cyproterone 50mg [60 Tablets x 1]
...totalling: 124.17 USD has been received
We process all credit card sales in New Zealand Dollars. If your card is in a different currency, the conversion listed on our site may not match the conversion your bank charges you. Any foreign currency fees charged are from your bank, not us.
Shipping Address
Koupit to za 2.200Kč bez cla je totální blbost. Tolik to nestojí ani v česku
Androcur se da v klidu koupit treba i na twitteru za 40 USD. (cerny trh) Bez receptu. Je spousta TS ktery si tim slusne vydelavaji.
Jo to už je cena blíže normálu za 50mg na měsíc
Cena mi nevadi, ak to bude obden, tak je to 1e denne, s tym som ok. Cim menej legalne stranky, tym vacsie riziko. Transku alebo kohokolvek hladat na nete na toto neplanujem. :-)
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
FORUM.CUDNOST.CZ » Poradna » Provedení kastrace
FORUM.CUDNOST.CZ - diskusní fórum od eshopu CUDNOST.CZ fungující na systému PunBB