Téma: Locktober 2025
Tak už se nám to blíží. 
Moje klíčnice o Loctoberu nevěděla. Včera jsem jí o tom řekl a prohlásila, že se klíčů na celý měsíc ráda ujme.
Prý mnohem horší by bylo, kdybych se chtěl připojit k Movemberu.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
FORUM.CUDNOST.CZ » Cudné pocity a zážitky » Locktober 2025
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Tak už se nám to blíží. 
Moje klíčnice o Loctoberu nevěděla. Včera jsem jí o tom řekl a prohlásila, že se klíčů na celý měsíc ráda ujme.
Prý mnohem horší by bylo, kdybych se chtěl připojit k Movemberu.
Pro mne bude Locktober stejný, jako každý jiný měsíc. Prostě vyjma hygieny pod dozorem - zamčeno ![]()
vy se máte já nemůžu sehnat nikoho kdo by mi hlídal klíče..
Mě má přítelkyně taky v plánu zamknout, ale chtěli bychom to ještě posunout o fous dál - udělat z toho měsíční výcvik - každý den nějaký úkol - Vibe plug, spaní v PVC, roubík, bondage, svorky, vibrátor na klec... Když úkol nesplnim tak čas navíc, za každý orgasmus + měsíc... Nemá někdo nějaké úkoly, další nápady? Ještě si říkám, že by se dal pořídit během toho třeba bitchsuit a maska a poslední den bych strávil spoutaný třeba jako pejsek, nebo třeba full latex,...
Letos to snad již vyjde. Mám připravenou klec Loctober zde z cudnosti, ale mám kroužek 40mm, který mi dělá fialové kulky a ty zůstávají, mám na cestě podobnou klec ale 45mm, anatomický kroužek, mezera mezi klecí 4mm. Z to mi již snad kulky neprojdou ven. 
Jinak čekám na prosinec na zvětšení piercingu  Princ Albert ze základu 2,4 mm na 3mm a pak na 4mm. Nebo pokud to půjde rovnou na 4mm budu rád.
S touto klecí doufám, budu mít i piercing bez potíží. Snadná údržba a bez sundávání. Paní se již těší.
To rozhodně! Úkoly to dost okoření a bude vás to víc bavit. Zkus moje kolo štěstí (samozřejmě upravte podle svých pravidel): https://spinthewheel.io/wheels/HLNUiIpVSGOnPqJC95Hi
Jinak mě napdadá přidat návštěvu bazénu, fitka nebo podobně.
Taky jsem měl úkol spaní s anal plugem - to bylo dost zajímavý :-)
Už jsem pod zámkem. Klíče v lockboxu, čas přes chaster.app ... Každé ráno verification a vytočení trestu... Dneska jsem začal tím že jsem si vytočil další 2 zatočení... Plug a PVC + koupit latex a svěrací kazajku... To to hezky začíná
Ja som to doma naznacil, a az do dnes to ostalo bez odozvy... A dnes, ze mam vecer odovzdat kluce...
U mě už taky zámek zaklapl. Bude to pro mě dost adrenalin.
Nešlo to úplně podle plánu. Manželka z toho nebyla úplbě nadšená, na úchylárny moc není. Ale klíče nakonec někam schovala. Tak jsem zvědavý, kdy je vyndá a snad je neztratí. Klíče stále někde hledá 
 Mám docela plný program v řijnu, tak to bude zajímavé. Teambuilding s bazenem a saunou, z toho jsem trochu nervózní.
Já jsem také zamčený už od 19.9.
30.9. Okolo 21:53 som to odstartoval. Maximum som mal kusok cez 2 tyzdne nonstop.
U nád je Locktober celej rok, tak mu to ani nepřijde. Jsem od manželky zamčený trval už několik let.
Tak takhle, u nás se o locktoberu mluvilo, ne že ne, ale nic reálného, dneska jsme mi večer naplánovanou večeři, přijdu z práce s žena, že se mám zamknout na dnešní večeři v restauraci a zbytek uvidíme....tak zatím zamčený a jsem zvědavý kam se dostaneme dnes a dalších pár dní ![]()
Já se taky přidávám k Loctoberu, teď je žena hodně v práci a máme starosti s dětmi, volný víkend v nedohlednu a na sex nemá chuť ani náladu. Snažím se pomáhat s domácností, abych ulehčil, ale její pracovní únavu neovlivním.
Poslední orgasmus taky v polovině září, před týdnem masáž prostaty a předevčírem odepřený orgasmus. 
Zatím je to má nejdelší doba za celý vztah a cítím na sobě, jak se láska k ní prohlubuje
Tak i ja sem v locktoberu v kleci. Upřímně uz to nezvládám po dlouhé době mam na sobě klec a nadrženost roste a to nemam přítelkyni.
Vzdy som chcel absolvovat Locktober, no az teraz to vyslo. Pred tym som nikdy nevydrzal viac ako 15-16dni. Az neskor som zistil, ze som mazal nespravnym pripravkom - kokosovym olejom. Ten sposobil, ze mi najprv zhrubla a potom zliezla koza. Nebolelo to, ale vyzeralo to hnusne. Teraz mazem analnymi gelmi a ok. Od 30.10. vecera som bol odomknuty 3x na asi 45 min kvoli oholeniu a epilacii IPL. 
Druha vec, zacali sme viac experimentovat s dynamikou ona HW, milinec=bull, a ja cuckold. Takze aj polovicke to zamknutie nevadilo, dokonca ma v tom podporila...
A co dalej, uvidime, dnes to dole nepojde, ona si uz dohaduje stretko s bullom, tak  par dni este pribudne. Najhorsie bolo obdobie medzi prvym a druhym tyzdnom, potom sa to dako zlomilo, aj erekcie nocne ustupili...
Já sem Locktober bohužel nevydržel, objevila se krev z odření - nemám sedící klec, když mám píchlý princ Albert a čekám do prosince na 1. roztažení, a věřím že si příští rok vše vynahradím. Pokud to vyjde tak v lednu na 60.- tiny bude nasazeno a prý už na 24/7. tak se těším.
Já také po pořízení nové klece s PA háčkem a speciálním zámkem s pouze jedním klíčem už asi budu natrvalo 4/7.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
FORUM.CUDNOST.CZ » Cudné pocity a zážitky » Locktober 2025
FORUM.CUDNOST.CZ - diskusní fórum webů CUDNOST.CZ a CUDNOST.COM (SK) fungující na systému PunBB