Téma: Klec jako trest za nedostatečnou erekci?
Přihodila se mi, asi s postupujícím věkem a sedavým zaměstnáním, taková situace, že když jsem měl svou ženu teď o víkendu uspokojit sexem, nepostavil se mi, a to ani když se o to má žena fakt snažila všemi způsoby. A čím víc se snažila, a já cítil, že to nejde, tak tím to šlo ještě míň. Takže mimo uspokojení mé ženy nebylo jinak ze společného sexu vůbec nic. Jelikož klec na penis je už druhým rokem součástí našeho vztahu, dopadlo to tak, že za trest jsem teď zamčený. Mimo toho, že jsem se sám před sebou styděl, jak to dopadlo, tak ale po delší úvaze, jak to bude nebo nebude fungovat dál, jsem si uvědomil, že řada z vás tady psala o tom (hlavně některé ženy), že chtějí potlačit mužskou erekci prášky nebo jakkoliv jinak, což může být pro ně vzrušující, ale když to pak nejde od přírody, přijde mi to spíš ponižující. Aspoň pro mě.
Celé mě to ale přivedlo na myšlenku zeptat se vás tady všech, jak to máte vy v takových situacích a jestli to třeba není i důvod u některých z vás, že klec je pro vás pak trestem za nedostatečnou erekci a nedostatečné uspokojení vaší paní?
Já jsem teď zamčený totiž za trest a mám nad sebou přemýšlet.