Téma: Welena: já a moje Dáma
Ahoj kluci,
zakládám nové a přehlednější vlákno o naší společné cestě za cudnosti.
Jsme partnerský pár už přes 2 roky a plánujeme manželství, tak věřím, že nám to vyjde. Žena je mimochodem starší než já a mnohem zkušenější
Počátky cudnosti
Přišel jsem s tím já, protože jsem se zamykal ještě před naším vztahem.
Žena byla v tomto ohledu nezkušená, takže jsem zvolil přístup, jaký byl popsán na webu Bohyně, kde zde kdosi dával odkaz.
Mohu potvrdit, že to funguje a jde udělat z vanilky i Domina, tak aby to sedlo do vztahu. Je to na první pohled nevinná paní.
A pás cudnosti se stal součástí našeho vztahu
Základní Pravidla:
1. Žena rozhoduje o milování dle svého uvážení a Muž je povinen to respektovat.
2. Žena má výsostné právo na orgasmy, její uspokojení je nadřazeno uspokojení Muže.
3. Žena rozhoduje přirozeně o orgasmu muže (zda ANO či NE), případně i jeho formě (plnohodnotný, pokažený či odepřený) a Muž to samozřejmě s radostí respektuje
4. Masturbace Muže je samozřejmě nepřípustná.
5. Muž je samozřejmě své Ženě věrný a loajální, nenavazuje nové známosti v libovolné formě. To samé platí i naopak od Ženy vůči Muži.
6. Muž respektuje touhy Ženy, nedožaduje se orgasmu ani neškemrá o uspokojení. O formě či způsobu uvolnění rozhoduje výhradně Žena.
Pás cudnosti:
1. Muž nosí pás cudnosti na všechny schůzky a rande se svou Ženou (restaurace, kavárny, bary i wellness). O výjimkách rozhoduje výhradně Žena.
2. Muž nosí pás cudnosti VŽDY, pokud jde do fitness či jiné sportoviště, ať už jde sám či přítomnosti své Ženy.
3. Doma v pyžamu a před dětmi nemusí nosit pás cudnosti, stejně jako nemusí na noc. Jedná se o důvěru a Muž nesmí této důvěry zneužít = masturbovat.
4. Pokud Muž nebo Žena odjíždí na delší dobu než den, ať už z pracovních nebo dovolené, Muž nosí pás cudnosti.