1

Téma: CB6000 - problém s velikostí

Zdravím, nedávno mi došel CB6000, ale bohužel jsem hned zjistil, že asi bude trochu problém s rozměry klícky. Kroužek se mi podařilo téměř hned nasadit, ale ani v klidovém stavu se mi nedařilo penis dostat do klícky a když, tak jen částečně. Chtěl bych se tedy zeptat, jestli máte nějaký fígl, jak se do klícky dostat, připadně na zkušenosti s modelem "The Curve", který by měl být údajně větší. (Připadně pokud by se zde dal objednat a za kolik???)

2

Re: CB6000 - problém s velikostí

Ono je to hodně o cviku. Ze začátku, když jsi vzrušený už jen z té představy, ho tam prostě nedostaneš. Udělej si 10-15 dřepů, ono to hned půjde líp.

Kdyby ani to nepomohlo, tak existuje takový trik se silonovou ponožkou. Sám jsem to nezkoušel, na netu ten návod určitě najdeš. Ponožku protáhneš tou dirkou vepředu, zabalíš do ní penis, zatáhneš, celé to vklouzne dovnitř a pak tu silonku zase vyndáš.

3

Ahoj,

ten trik s ponožkou nebo punčoškou ti můžu taky doporučit. Ani já se tam jinak nedostanu. A návod? No, navlékneš ponožku na penis, její špičku protáhneš klíckou, dírkou vepředu jí vytáhneš a pak klícku na ponožce pomalu nasunuješ na penis. Až tam bude celý, pomalu ji z penisu stáhneš a jsi tam. Chce to klid, trpělivost a trénink, bude to určitě v pohodě.

The Curve jsem měl a teď už nemám, ale můžu ti ho sehnat. Kdyžtak napiš na info@cudnost.cz.

Vojta

4

Super, díky za rady - vyzkouším a snad to půjde. smile

5

mě se do cb3000 taky špatně dostává. řeším to pořádným promazáním dětským olejíčkem. předkožka je pak stejně taková nějak zmačkaná, ale při první reakci se vše srovná (jak to nechápu). No a když mi ho tam měla dát klíčnice (poprvé a bez cviku) tak jsem byl zvědavej jak ho tam bude cpát. a šlo jí to samo, asi má holka talent