1

Téma: Čistenie pred anal hratkami

Ahoj vsetci
Otazka na rovinu
Skusal som to uz vsemozne no stale mi ostava nejaky zbytok necistoty pocas toho ako ma madam riesi cez anal
Mam anal sprchu vse si poctivo cistim no vzdy tam je pocas aktu zbytok
Ako to robite nech tan niesu nasledky

Pouzivam anal sprchu a aj tak sa tam objavia zbytky a to moju Madam hneva a mam ultimatum
Najbluzsie ak bude spinave dildo mam velky problem
Tam poradte
Dakujem
Aj sukromne spravy

Vdaka za kazdu radu

2

Re: Čistenie pred anal hratkami

Mám anální sprchu, čistím se vlažnou vodou, vždy se napouštím cca 15 sekund a poté sedím na wc, dokud ze mě vše nevyteče. Proces opakuji 4-5x, dokud ve wc nevidím, že ze mě teče už jen čistá voda. Je to cca na půl hodiny, ale je to jistota.

3

Robim to podobne aj predcasne aspon 2hodky pred a teda cistim sa dokladne nobje to 50 na 50 ze tam vzdy pistupne nieco asi pripudne

4

Mam balonikovy klystir z lekarne, najvacsia velkost baloniku. Pouzivam vlaznu vodu, zopakujem 2-3x. Vacsinou staci, niekedy nie. Na dildo pouzivam kondom, tak ma to netrapi.

5

A inac moja skusenost bola, ze vacsie mnozstva vody paradoxne zhorsovali cistenie. Nedala sa lahko vytlacit von a posuvala sa aj o dost neskor. Balonik pusti mozno 200ml.

6

Vdaka za postreh asi to je moj priblem
Sprchou to moc ide do hlbky a jedn9ducho to pracuje stale axaj o hidku ci dve to kize vytekat

7

Tady záleží, jsou více méně dva druhy klystýru: “hloubkový” a “povrchový”
Povrchový:
je pro menší hračky, anál v blízké době (do cca 2 hodin). Jedná se o výplach POUZE konečníku, který je cca 12 cm dlouhý. Obvykle to zabere tak dva balónky nebo cca 4-5 s anální sprchy 2-3x po sobě.

Hloubkový:
vhodný pro XXL hračky, fisting, tunely nebo delší hraní. S konečníkem vyplachuješ i jednu z posledních částí tlustého střeva, které je za esovitou kličkou tlustého střeva (dá se na ní narazit pro použití větších hraček jako taková zeď, překážka při zasouvání hračky). Takový výplach může zabrat i 2 hodiny, několik desítek balónků nebo i 5-10 20s výplachů sprchou. Tím ze sebe dostaneš opravdu vše, s takovou přípravou se nemusíš bát i análních hrátek 6 hodin po provedení i s velkými hračkami. Často po něm ani po dni nemusíš na velkou

Bohužel často se stává, že při snaze si udělat jenom rychlý povrchový výplach se dostaneš přes výše zmíněnou esovitou kličku a nezbude ti nic jiného, než si udělat ten pořádný…

Obecně u klystýrů platí 2-3 hodiny před provedením nic nejíst, abys omezil peristaltiku střev a jíst dostatek vlákniny. Mně se nejvíce osvědčil doplněk stravy sypané Psyllium. Užívat aspoň 3 dny před plánovaný výplachem.

Vkládám ještě odkaz na obrázek pro lepší představu:
https://share.google/lp3jSUIYfd1ALc1XO

8

Dle mé zkušenosti se to nedá takhle jasně definovat. Pokud zvážím fisting, tak občas to jde bez vyčištění a občas opravdu ne. Nejčastější problém už je výše popsaný a to je vetší vyčištění tak napůl. Já používám sprchu a většinou napustím do prvního většího tlaku a pak po chvilce wc. Pak se snažím, abych vodu udržel déle, lehnu si na levý bok a odpočívám, pak wc. A většinou dělám i 3 kolo, podobně jako druhé, to už je většinou ok. Zde je dle mého důležité nespěchat, nechat vodu najít si cestu tam i zpět. Ideálně tuto proceduru absolvuji pár hodin před hraním a je to ok.

9

Vdaka za rady
Uz viem kde som asi robil chyby tak skusim sa dtzat par rad od vas a uvidim
Ano na kratke hracky je to pohodka na drazdenie prostaty to neni problem nikdy
Ale presne jak pises tak ked pridu od Madam vacsie kalibre tak vzdy pp chvili sa na ich konci objavi daka spinka a uz je po zabave

10

Ahoj, já bych jen doplnil pár tipů k výplachu jen konečníku:

- Stačí fakt málo vody, pokud máš takovej ten klasickej balónek, tak určitě ne víc než 2 najednou, ale klidně i jen jeden: Udělat klistýr, počkat pár minut, vyprázdnit se. A pak opakovat, víceméně dokud voda není fakt čistá.

- Já doporučuju lubrikovat před výplachem i mezi nimi, mám takovej plastovej aplikátor gelu, a nešetřím, naplním ho plný a aplikuju, chvilku počkám a pak dávám vodu. Důvod je ten, že pokud máš "mazlavý hovna" (sorry, lepší výraz neznám), tak se jen vodou neodlepí. Takže uděláš výplach, vše vypadá OK, ale pak dáš gel a dildo, gel je odlepí a jdou ven. Když dáš gel rovnou, tak všechno začne líp klouzat už při výplachu a líp se to dostane ven. Gelem fakt nešetři

- Pokud používáš sprchu, nesmíš dát moc vody a nesmíš jít moc hluboko. Pokud by Tě to bralo, můžeš najít nějaký roztahovák análu, roztáhnout se, a sprchou pak spíš konečník vymýt, jako bys hadicí myl sud vzhůru nohama.