Téma: Dominantní hotwife - submisivní cuckold
S partnerkou jsme dlouho mluvili o tom, že mi pořídí PC. Nakonec jsem tento týden na Aukru koupil Spiderwire, měl by dorazil v pondělí. Jsme vlastně normální pár, milující sex a velmi často se mu oddáváme. A proč jsme ho vlastně koupily? Občas se v mé milé probudí ďáblík a stane se z ní domina. Já moc rád přijímám její tresty, výprasky atp. To je ten důvod koupě PC. Být zamčený a nemít žádnou možnost to ovlivnit.
Našel jsem tady na fóru kolo štěstí. Stáhl jsem ho do počítače, upravil pro nás a dal do našich mobilů. Každý máme trošku jinou verzi. Stejná políčka, ale mě se častěji vyskytuje "Milování až do konce a hned zamknout" , "Milování do konce a jeden den volno" zato moje láska tam má mnohem častěji "Poprosíš o výprask a pak pořádně vylízat" , "Milování, ale ona tebe připínákem" , "Dráždění v kleci" , "Milování, ale nesmíš se udělat" , "jen jí vylízat". Pak oba máme políčka "je to jen na ní" a "týden netočíš, rozhoduje ona". Ona má samozřejmě možnost točit ještě jednou pokud by padlo něco na co zrovna nebude mít náladu. Točit budeme na střídačku, jeden den já, druhý den ona. Zkoušeli jsem to jen tak, jak by to vycházelo a první milování bych měl až po deseti dnech, zato bych 4x musel poprosit o výprask nebo by mi to ona 2x dělala připínákem. Čekají mě tedy moc zajímavé vyhlídky. Už se oba moc těšíme, já se dokonce těším tak, že když jsem včera přišel z noční tak jsem nebyl schopný usnout. Zajímavé taky je, že co jsem to koupil, tak jsem jsem daleko víc nadžený než obvykle a to ho ještě nemáme doma. Už aby bylo pondělí, zamknu se, předám klíček a večer konečně budeme točit na ostro.