26

Re: Napúšťanie roztokom

Fýzák mám od kamarádky z nemocnice, ale dřív když jsem tuhle možnost neměl, tak litr horké vody, 9 gramů soli, na minutu do mikrovlnky, promíchat aby se sůl rozpustila, a tak jsem ho používal, ze začátku jsem taky píchal málo a pozoroval co to dělá, postupně jsem přidával, a už 150 ml je celkem dost, a postupem času jsem ještě přidával

27

To s tou cévkou se stává i mně musíš dávat pozor

28

Zdar chalani chcem sa opýtať , mám objednaný fyzák z označením F1/1 bude to v pohode pre napúšťanie ?

29

Ahoj, má s tím někdo zkušenosti? Mohl by se prosím ještě o tom rozepsat? Na co si dávat pozor. Co nakoupit a tak ?

30

Ked budem na sukromnom pc a nielem na mobile, tak napisem viac. Robil som to do slusnych rozmerov...

31

Super díky moc smile

32

Enyx

Je to už asi 12 let, co jsem to zkoušel, ale v lékárně mi to prodat nechtěli a tak jsem zkusil u veterinářky s tím, že to potřebuji pro velkou 30 kg kočičku, takže jsem dostal.

Zkoušel jsem napouštět šourek, jehly a stříkačku seženeš v lékárně, ale hodila by se ta obří a to se bude blbě vysvětlovat.
Večer jsem napustil a ráno bylo po všem, hezky se to vstřebalo do těla.

33

Welena
Děkuji za zkušenost smile. My chcem spíš místo stříkačky kanylu.
A jaký je to pocit ?

34

Kanyla bude bolet víc, zase bude to rychleji naplněné.
Pocit ? Krásných naplněných koulí, pokud budeš pod zámkem, tak těžko z něho půjdeš večer ven

35

Takže aplikace stříkačkou bolí méně? Já myslel tu jehlu,  co tam je po celou  dobu výteční kanyly,  možná jsem se špatně vyjádřil. A jinak bolí to ? Prej moc moc ne, jako injekce kdekoliv třeba na ruce?
Juu to bude krásný pocit. S klecí mě to mě to nenapadlo,  ale to bude ještě lepší.

36

Ale když budu v kleci,  tak ten kroužek to bude škrtit a roztok  se nevstřebá ne. Takže nepůjde sundat klec.

37

Bolí pouze vpich, ale nic strašného, kdysi jsem to dělal pořád.
Napouštění roztokem ani nevnímáš, necítíš až jen konečný výsledek podle toho, jak chceš napouštět.
Pokud bys pouštěl obyčejnou vodu, tak to bolí až moc.

Vstřebává se to už prakticky ihned, i sperma bude vodnatější.