1

Téma: Výprodej staršího zboží na CUDNOST.CZ

Vážení a milí příznivci a zákazníci Cudnosti,

po Novém roce se vám chystám v eshopu nabídnout nové zboží, proto jsem se rozhodl udělat velký povánoční výprodej starších věcí, které už mám v nabídce dlouhé roky a už jsou takové okoukané. Račte se prosím podívat, co všechno teď nabízím levněji a už úplně naposledy:

https://www.cudnost.cz/vyprodej/

Osobně bych vám doporučil třeba klícky Colorbird 1 až 3. Jsou to takové opomenuté klícky, které se však nosí úplně perfektně, ale za celou tu dobu moc obdivu nesklidily. Bylo to nejspíš tou jejich cirkusovou dvoubarevností, na kterou se měl výrobce raději vykašlat. Ale takové prostě jsou. Obrovská škoda je, že s tímto typem kroužku se neobjevilo víc klícek, protože i když je to obyčejný geometrický kruh, nabízí svým nositelům až neuvěřitelné pohodlí.

Dále se tímto výprodejem jen nerad loučím s klíckami Prisontrainer, u kterých postupně klesla kompatibilita kroužků a klícek. Ty, které doprodávám, ještě svou kvalitu mají, ale už je nemůžu objednávat nadále.

Taky už nebudu mít dále v nabídce klícky CB3000, CB6000 a CB6000s. U jejich vyřazení do výprodeje jsem uronil nostalgickou slzu, protože to byly právě ty, se kterými jsem tento eshop před 14 lety zakládal a otvíral. Nemluvě o mých osobních zážitcích a zkušenostech z té doby, kdy byl tento sortiment ještě úplně v plenkách a tyhle klícky byly to nejlepší a nejdostupnější, co se dalo sehnat. Nakupoval jsem je z Velké Británie, která tehdy byla ještě součástí EU.

Závěrem bych chtěl ještě zmínit, že jsem do výprodeje přesunul taky úplně všechno z kategorie Elektro. Jsou to všechno dobré hračky pro naši komunitu - jednoduché, funkční, spolehlivé, oblíbené. Ale dneska už je vidím překonané různými modernějšími kousky, které se třeba nabíjí přes USB magnetickým konektorem, které se ovládají mobilními aplikacemi, které jsou už kromě nových technologií i mnohem zajímavěji vymyšlené a prostě do dnešní doby patří. Takže to moje tzv. elektro už je dneska pěkné retro a chystám se ho v eshopu nahradit něčím novějším.

Pokud jste dočetli až sem, tak vám ještě povím, že od všeho ve výprodeji mám poslední jednotky kusů a znovu už nic z toho doobjednávat nebudu. Poté, co letos prošel modernizací celý eshop, tak nějak cítím, že totéž potřebuje i jeho sortiment. Pořád to budu já, kdo vám bude prověřené nové kousky testovat, recenzovat a nabízet, tak věřím, že půjdeme s dobou všichni a že po vyprodání staršího sortimentu vás eshop Cudnost.cz zaujme novinkami, které tou dobou už budu mít otestované a budu vám o nich umět povyprávět, co od nich můžete čekat.

Přeji vám do nového roku pevné zdraví a dostatek osobní pohody, která je tak důležitá k tomu, abychom si plnili naše touhy, poznávali hlouběji sami sebe a upevňovali naše partnerské vztahy (ne všichni společně, každý zvlášť). Ať se vám všem nový rok 2026 vydaří podle vašich představ. Vážím si vaší přízně a důvěry.

Vojta
CUDNOST.CZ