1

Téma: Smart klícka

Občas píšu své Paní různé povídky a občas mě napadnou různé věci... Navíc má Paní má trochu výhrady ke klasické klícce a tak mě napadl nový typ klícky. Je to asi i tím, že mám rád nositelnou elektroniku. Vůbec jsem nehledal, zda něco takového existuje, protože jsem si říkal, že tak daleko ještě určitě nejsme, ale že se s vámi musím podělit. Dost to tady na fóru flákám (pardon) a když jsem se po dlouhé době přihlásil a hledal, kam tento příspěvek napsat, tak jsem zjistil, že už nějaké chytré klícky jsou. No nevadí, tato je určitě ještě nevynalezená. Vyjmu to z té povídky:

Krabička to nebyla nijak velká a když jsem to otevřel, byl tam "jen" kroužek. "Tohle není přeci klícka." Řekl jsem. "Ale je a jaká! Je to chytrá klícka, která se nasadí okolo penisu a varlat. Nijak mechanicky nebrání stopoření. Ale měří průtok krve,  průtok moči i semene, teplotu, tep srdce, rychlé pohyby - například honění, ale může dávat i elektrické šoky a vibrovat. Všechno jde bezdrátově ovládat po celém světě. Takže od teď budeš mít vždy zapnuté Bluetooth na telefonu! Když kroužek pozná, že spíš, tak samovolné stopoření neřeší, ale když je zapnutý mód že je to zakázané, tak přes den dostaneš elektrický šok. Kroužek zaznamenává kdy močíš i kdy stříkáš. Můžu zapnout i vibrace, abych si tě přivolala k sobě. Vše vidím u sebe v telefonu. Dokonce i kdyby sis ho sundal. Měl by vydržet zhruba měsíc na jedno nabití. Tak šup, nasaď si ho!" Byl jsem v šoku, vůbec jsem netušil, že něco takového existuje. Ale zároveň mám nositelnou elektroniku rád, tak jsem to chtěl zkusit. Kroužek jsem zapnul a už se rozblikaly vnitřní LEDky na senzorech pro chámovody a cévy. Pěkně sedl a vůbec netlačil. Stáhl jsem si aplikaci, spároval se z kroužkem a propojil se s účtem mé Paní. Nastavil jsem svou roli a najednou se spousta funkcí deaktivovala a vzhled se výrazně zjednodušil. Měl jsem tam jen baterku, základní statistiku a možnost napsat své Paní. Paní toho měla o poznání více. Mohla kroužek plně ovládat.

Co na to říkáte, chtěli byste takovou, nebo raději mechanickou zábranu?

2

Re: Smart klícka

Tak taková klícka existuje!!! Můžeš si ji objednat! Název je VERU ONE! Přesně ji popisuješ smile Je to však drahá legrace.
A hlavně to je už fakt psycho, když by partnerka měla trvale kontrolu, kdy se ti postaví...

3

Re: Smart klícka

Děkuji, to jsem fakt netušil. Cena je tedy šílená. Ale moc pohodlné to asi nebude, ten tvar moc ergonomický není. Já si představil kroužek, kde by bylo všechno zabudované kolem dokola, takže by tam nebyla žádná krabička.
Ale super, že se na tom pracuje. Ergonomie se časem zlepší a funkce také. Jen je potřeba zaplatit vývoj. Toto bude evidentně dělat jen nějaký nadšenec a potenciálních zájemců je málo, takže to vymakané jako hodinky asi nikdy nebude.