1 Naposledy upravil: SlaveX (1.8.2014 12:00:39)

Téma: Kovový CB6000s

Našel jsem na Aukru ocelovou variantu CB6000s (odkaz asi nebude douho platný, ale prodejce Devils Goods nejspíš bude nabídku "NEREZOVÝ PAS CUDNOSTI CB6000S" obnovovat). Cena je velice příjemná, poněkud mě ale odrazuje hmotnost (Spiderwire má 160g a zdá se mi i tak nepříjemně těžký).
Co si o něm myslíte ?

2

Re: Kovový CB6000s

Ten dostanetete i zde u admina. Mám ho také od něj a spokojenost.

3

Je to úplně jiný kousek. Ten výše uvedený má odlišně řešené upevnění, které nevypadá moc bezpečné (vůle klícky v kroužku, velká mezera mezi kroužkem a klíckou).

4

Ok - je to jiné provedení,přesto se z něj nedá dostat, jen kroužek by mohl být menšího průměru než 40mm. Občas mi v podřepu vyleze varle ven.

5

Nechával jsem si to zatím pod pokličkou, ale tenhle typ už jsem taky objevil. Teď "testuju" první kousek na sobě a je mnohem lepší než ten, co jsem nabízel doteď. I přes tu váhu je to jedním slovem KOMFORT. Ty stávající už mít nebudu a ty nové už jsou na cestě, se třemi velikostmi kroužku na výběr.

http://www.cudnost.cz/fotky/cb6000s-kovovy/cb6000s-kov-new-m.jpg

6

Ahoj a prosim te, jak je v tom kovovem pase s hygienou ted v tom horku a jak to asi bude v saune?

diky za informace

7

Konstrukčně je skoro úplně stejný jako plastový CB6000s, otvor ve špičce je také přibližně stejný, takže je to stejné jako u těch plastových. Kdo má s hygienou při uzamčení potíže, tomu doporučuji Spiderwire2 nebo UCB-8000.

8

Kolik bude stát? Vypadá skvěle

9

cudnost.cz napsal:

... I přes tu váhu je to jedním slovem KOMFORT...

Podle fotek bych řekl, že na rozdíl od CB6000 má hladký oválný kroužek a klícka je beze švu, to je dobrá zpráva. Ta váha mě ale hodně děsí - mám Spiderwire který je o 100g lehčí a nedalo se to v podstatě nosit, dokud jsem si neudělal nosný opasek, což na druhou stranu nebylo vůbec špatné.

10

S tím kroužkem je to pravda a musím uznat, že asi jsem na sobě neměl ještě nic pohodlnějšího než tohle. Kroužek parádně drží (když ho dobře vyberete) a není s ním sebemenší problém jako třeba u plastových kroužků s drážkami. Šev na klícce trochu patrný je, ale je zarovnaný a rozleštěný. Je jen vidět, cítit není. Váhu teď z hlavy nevím, ale možná díky tomu super kroužku to tolik nevadí.

11

Cau, nezkousel si krouzek kombinovat s ucb-8000? Btw. Neslo by to tak pripadne i prodavat? Snizilo by to vahu, ale komfort by zustal zachovan a diky tvaru ucb by se zvysila moznost hygieny... dik

12

Vyzkouším to zítra, měly by mi přijít další. Ten můj testovací se mi nechce kvůli tomu teď sundávat. Prodávat to tak nepůjde - nevím, co bych pak dělal s klíckami, co mi zbydou.

A nevím, jak jsi to myslel. Kdybys dal kovový kroužek k UCB-8000, tak váhu by to zvýšilo a možnost hygieny by zůstala úplně stejná.

13

No vahu by to zvysilo v porovnani s plastovym ucb. Nicmene tento model asi nema tak skvely krouzek jako "novy" cb6000. Myslel jsem ze by se vaha snizila o tu kovovou klicku cb6000. Taky jsem si myslel ze jdou cb kupovat "na nahradni" dily. Tzn. Ze by slo koupit krouzky od "noveho" cb6000 a klicky od stareho ucb pokud by pasovali a prodavat tuto kombinaci... jestli to tak ale nejde smula..

14

Náhradní díly moc neprodávám, spíš rozdávám, pokud je mám. Kroužky od Spiderwire prodávám, to je pravda, ale to dělám tak, že rozeberu sadu se všemi 3 kroužky. To je pro mě ještě únosné, ale abych měl na díly úplně všechny typy, to nejde. Podle zkušeností totiž vím, že zájem je téměř výhradně jen o kroužky, o klícky ne. Takže bych se brzy dostal do stavu, kdy by mi spousta samotných klícek přebývala.

15

Dneska mi ty kovové CB6000s přišly:
http://www.cudnost.cz/kovove-pasy-cudnosti/cb-6000s/
Zatím je nemám s kroužkem 50 mm, ale už jsou na cestě.

Kdo byste chtěl ten starší typ, tak ho pořád budu mít na objednávku.

16

Možná by pomohlo třeba tohle

17

Právě jsem zjistil úžasnou věc - nový kovový CB6000s je kompatibilní s plastovými CB6000, CB6000s a UCB-8000. Můžete mít plastový kroužek ke kovové klícce nebo kovový kroužek ke klícce plastové.

A SlaveXovi děkuji za tip, klícku budu brzy nabízet i se všemi 3 kroužky nebo jednotlivé kroužky samostatně.

18

Ráda bych se zeptala jaký je výsledek testování tohoto pásu. Je lepší (pohodlnější, bezpečnější) než plastová verze?
Že bych ho mému miláškovi koupila :-)

19

Klícka je stejná, jen je neprůhledná. A kroužek je mnohem pohodlnější, jen musíte předem vybrat ten správný, protože to není sada s 5 různými kroužky jako u plastových CB6000s.

Zatím mám trochu problém se skladovou dostupností tohoto typu. Objednané už je mám, ale dlouho to trvá. Snad brzy budu mít skladem všechny 3 varianty + ještě samotné kroužky. A potom ještě přibyde kovový CB6000.

20

Po té Adminovo chvále jsem nemohl jinak o v pondělí jsem si kovový kroužek objednal. Doufal jsem, že vyřeší můj dlouhodobý problém, kdy kroužek 45mm je zbytečně velký a 40mm moc malý. V plastu bych potřeboval tak 42-3mm, ale ten se nevyrábí.

Včera večer jsem ve schránce našel papírek z pošty, že kroužek přišel. Na poštu jsem letěl hned, tak jsem se nemohl dočkat. Byl jsem dokonce tak zblbý, že když jsem z té pošty vylez, už hrdě třímaje obálku, nemohl jsem si vzpomenout, kde jsem zaparkoval auto. :-)

Obálku jsem otevřel ještě v autě, abych se pokochal. Čekal na mne skvost, ten kroužek je opravdu na pohled moc pěkný, žádný levný šunt. Co mne překvapilo byla jeho váha. Váží odhadem stejně, jako plastový komplet i se zámkem. Nicméně při nošení to nevadí.

Na nasazení jsem si musel počkat asi další tři hodiny, což způsobilo, že po dlouhé době jsem měl problémy s nasazením, protože mi potvora pořád stál. :-) U nasazování jsem zjistil, jak moc jsou plastové části hrazdička a kolíky po asi 3-4 letech používání zkroucené. Nakonec se ale zadařilo.

Noc jsem si fakt "užil", připadal jsem si jako začátečník. Skoro jsem nespal, byl jsem vzrušený, pořád se mi postavoval. Čili zkušenost - nezáleží na tom, kolik už toho člověk prožil pod zámkem, ale jak starou/novou má hračku :-)

Noc jsem přežil a kroužek obstál se ctí. Opravdu nesklouzával ani nedřel kůži. V noci dostalo docela zabrat scrotum, ráno fakt bolelo, tak jsem si ho před cestou do práce trochu máznul olejíčkem a asi po dvou hodinách se to uklidnilo. Celý den úplně v pohodě. Po kontrolním sundání po 24 hodinách žádné otlaky ani odřeniny. S plastovým 40mm kroužkem jsem jich měl požehnaně. Pokračuji v dalším testování a doufám, že budu nadšený i nadále.

21

A máš nakonec jakou velikost, 40? A odpovídá to rozmerum?

22

Taky mě zajímá, jakou velikost jsi nakonec koupil.

23

Koupil jsem právě těch 40mm, protože ten větší mi funguje bez problémů i v plastu, ale jak jsem psal, je zbytečně velký.

Pokud vás zajímá update, tak pokračování zatím nic moc. V noci ze čtvrka na pátek se mi na scrotu udělal otlak a fakt už to bolelo, takže momentálně se léčím. Tím ale nechci říct, že je to chyba toho kovového kroužku. Klasicky je potřeba ještě vychytat velikost spaceru. Zatím jsem zkoušel ten, co přišel s kroužkem a je možné, že je moc malý. Je totiž menší než ten plastový.

24

Já mám taky 45 volnější, ale když vezmu 40, tak mě to za chvíli tlačí i bez klece. Nevím jestli by krouzek 40 kov o tolik příznivější. Chtělo by to nějakých 42. Ale pochybuju, že by šel ten kovový kroužek roztahnout..

25

IN: mas ten samy problem co ja. 45 moc a 40 malo. Tak mam vlastni krouzek, pruzny silikonovy a ma 42 - 43 a je to super.