Téma: Nový chytrá klec - vyšší level
Ahoj je to nějaká doba, co jsem byl.
Měl jsem problém (a bohužel mám), že od 15 let stále masturbuji. Chtěl jsem s tím přestat protože bch rád založil rodinu. Díky tomu že jsem schopný 3 za den, tak moje armádaj e stále ko. Takže nemám na to, abych oplodnil přítelkyni. Aby to bylo možné, tak jsem řekli, že prostě se toho zlozvyku musím zbavit. Tak přistoupil na to, že zkusíme klece. Problém je ten. že po 15 dnech jsem hledal vždy způsob jak z toho ven. Náhradní klíč, prostrčení atd. Takže to dlouho nevydrželo. Při poslední kontrole opět výsledek špatný. Když jsem zjišťoval si informace, tak aby se vš dostalo do nějaké rovnováhy, zbavil se závislosti, tak to prostě chce opravdu víc jak 70 dnů abstinence, v mém případě možná i víc. Problém je, že klec dlouho nevydrží, prostě se mi ji podařilo sundat. Takže 2 týdny čistý a pak znova.
Když jsem to řešil, tak mi byl řečeno, že abych se z toho dostal, tak prostě tomu chce zabránil fakt nejlépe na stálo, pokud chci mít dobrý vztah s partnerkou. Bylo mi řečeno, že to chce zkusit vyšší level klece. Nechce se mi do toho, ale nakonec jsem byl přemluvený na tuto klec: https://cagink.com/products/cagink-pro- … stity-cage V pátek byla objednána dokonce "expresně". Byla mi ukázána fotka o objednání. Příští týden by měla dojit. Snažil jsme se o ni zjistit co nejvíc a začínám se rosit, možná i těšit, že by konečně se stalo, že se fakt nebude šance z ní dostat? Když to víc a víc zkoumám, tak má polovička bude o mě vědět cokoliv, nbez dovolení se neotevřu, dokonce mi může dát šok, když se o něco pokusím ,pošle ji to zprávu.
No....mám z toho rozporuplné pocity. Asi to vyřeší můj problém, an druhou stranu na 24/7 vnitřně fakt nejsem pripraveny. M
Má někdo s tímto zkušenosti?
Díky.