Téma: Nový chytrá klec - vyšší level

Ahoj  je to nějaká doba, co jsem byl.

Měl jsem problém (a bohužel mám), že od 15 let stále masturbuji. Chtěl jsem s tím přestat protože bch rád založil rodinu. Díky tomu že jsem schopný 3 za den, tak moje armádaj e stále ko. Takže nemám na to, abych oplodnil přítelkyni. Aby to bylo možné, tak jsem řekli, že prostě se toho zlozvyku musím zbavit. Tak přistoupil na to, že zkusíme klece.   Problém je ten. že po 15 dnech jsem hledal vždy způsob jak z toho ven. Náhradní klíč, prostrčení atd.  Takže to dlouho nevydrželo. Při poslední kontrole opět výsledek špatný. Když jsem zjišťoval si informace, tak aby se vš dostalo do nějaké rovnováhy, zbavil se závislosti, tak to prostě chce opravdu víc jak 70 dnů abstinence, v mém případě možná i víc.  Problém je, že klec dlouho nevydrží, prostě se mi ji podařilo sundat. Takže 2 týdny čistý a pak znova.
Když jsem to řešil, tak mi byl řečeno, že abych se z toho dostal, tak prostě tomu chce zabránil fakt nejlépe na stálo, pokud chci mít dobrý vztah s partnerkou. Bylo mi řečeno, že to chce zkusit vyšší level klece. Nechce se mi do toho, ale nakonec jsem byl přemluvený na tuto klec: https://cagink.com/products/cagink-pro- … stity-cage   V pátek byla objednána dokonce "expresně". Byla mi ukázána fotka o objednání. Příští týden by měla dojit. Snažil jsme se o ni zjistit co nejvíc a začínám se rosit, možná i těšit, že by konečně se stalo, že se fakt nebude šance z ní dostat? Když to víc a víc zkoumám, tak má polovička bude o mě vědět cokoliv, nbez dovolení se neotevřu, dokonce mi může dát šok, když se o něco pokusím ,pošle ji to zprávu.
No....mám z toho rozporuplné pocity. Asi to vyřeší můj problém, an druhou stranu na 24/7 vnitřně fakt nejsem pripraveny. M

Má někdo s tímto zkušenosti?

Díky.

2

Re: Nový chytrá klec - vyšší level

Za me kravina. Nefunkční jak by člověk čekal.

Nejsem odborník, mám jen nějaké osobní zkušenosti s dlouhodobější snahou o početí, ale podle mého na to nejdeš s klecí dobře, pokud je cílem založit rodinu. Srovnej si to první v hlavě. Omezit se v masturbaci je to nejmenší co můžeš udělat pokud chceš děti. Příjdou s dětmi daleko zásadnější věci a omezení. Navíc bych si tipnul, že honění 3x denně asi nebude ten největší problém, že se to nedaří. 70 dnů abstinence je kontraproduktivní, zhorší ti to pohyblivost, zvýší se počet starých a poškozených spermií a zvýší se DNA fragmentace, což snižuje šanci na oplodnění i zdravý vývoj embrya. Ideální je pravidelná masturbace nebo sex v intervalu několika dnů a pak třeba 3-5 dnů pauza před ovulací. Ale zajdi si na spermiogram, ať vůbec víš na čem jsi a poptej se u nějakého odborníka, určitě ti poradí líp. Nošení klece taktéž údajně snižuje kvalitu spermií, přehřívají se varlata, může být horší prokrvení, psychická nepohoda. A elektrické šoky to netuším, ale řekl bych, že na hemživosti to taky nepřidá. Takže moje rada pokud chceš založit rodinu, hlavně se hoď do klidu stres je zabiják spermií, na klec se na nějkou dobu vykašli. Sexuj nebo hoň si ob den, jez zdravě, nos volné spodní prádlo, nepoužívej aviváž, hodně spánku a nějaké vitamíny a dalších milion rad si sám najdeš. Držím palce, ať se vám to co nejdřív povede a máte zdravé miminko a pak hůrá do klece. :-)

4

Kuřák se také neodnaučí kouřit tím, že si nandá náhubek. Alkoholik podobně. Nejdřív si to musíš srovnat v hlavě. Navíc ta klec vypadá skoro nemožná na hygienu. A mimochodem při hygieně s mýdlem se dostaneš prakticky z každé klece bez odemknutí

5

Leda, že by to umělo poznat, že jsi ho z toho vyndal (přerušení kontaktu) a dalo by to zprávu tvé paní. A ta už by tě pak večer náležitě potrestala, aby sis příště rozmyslel to dělat. Ale tuhle funkci to nejspíš nemá.
Pro mě by to bylo moc objemné do kalhot na běžné nošení, a špatná možnost hygieny.
Dej pak recenzi, jak to vyhovuje tobě.

6

Ahoj dokud nemáš klíčku s PA tak utečes že všeho. Já mám klec s PA a k tomu nemám žádný čínský zámek, takže u mne nemožné bez toho aby moje Madam něco poznala. Jinak držím palce

Díky všem za nějaký názor.

Polovička mi říkala, že si mě ohlídá tak, aby to bylo v normě a bezpečný, ale hlavně aby byla šance mít "ostré" náboje.  Na testu sperma jsem byl před časem a docela slabé. Když jsem se o tom tam bavili, tak právě častá masturbace může být příčinou toho, že jsou slepé. Doporučili nám si dát s tím pauzu. Avšak já to doma prostě nevydržím.  Proto padlo řešeni na ty klece. Co jsem testovali tak prostě jsem se z toho čase nějak dostal. Polovička to zkoumala a našla právě toto, že to by se dalo ještě zkusit. Zaujalo ji právě to, že skutečně klíč k tomu není potřeba. Po nasazení to má mít jasné místo. Dle nějakých recenzi se dočetla, že kroužek je celou dobu pevně spojený s klecí, takže se s tím nedá moc manipulovat. Mělo by to mít nulovou mezeru od těla, takže by nemělo to díky tvaru a postavení klece umožnit vytahnout zvenku. Co jsem se díval, tak to má mít i nějakou pojistku, která když zaznamená z mé strany nějaký tlak na klec - fyzickou snahu s tím pohnout, tak by to mělo detekovat a poslat i šok.  No když  jsem to pročítal, tak bych řekl, že to bude asi fakt o něco víc, než znám. Má polovička si slibuje, že už se fakt neudělám a že prostě konečně si dám s tím  pohov.

Jsem to  zvědavý. Osobně se bojím těch šoků.  no uvidíme, třeba to konečně bude mít ten výsledek, co chci.

Ahoj.
Jsem zvědavý na recenzi. Z mé zkušenosti jde vytáhnout z každé klece, pokud chceš (a nemáš piercing). Co se týče plodnosti, tak pro správnou hustotu spermií by měl stačit den pauza a další den "nabito". Pokud máš problém ve spermiogramu tak častá masturbace může být důvodem, ale spíš nebude. Podíval bych se na životosprávu - alkohol, kouření, typ spodního prádla (slipy vs trenky), pohyb, jídlo, sedavé zaměstnání. Případně ať ti urolog zkontroluje, jestli nemáš varikokelu ve varleti (křečová žíla).
Existují i potravinové doplňky, které to dokážou podpořit (třeba zinek a když zagooglíš, tak najdeš další byliny, které to umí). Na mě třeba zinek funguje - stačí brát vyšší dávky a objem ejakulátu se mi skoro zdvojnásobí.
Hlavně bych se z toho nestresoval - i když je špatný spermiogram, tak je tam pořád několik "chlapíků", který tam můžou doplavat a pokud ne, tak se dají vyseparovat a použít při IVF (lepší než anonymní dárce).
Držím palce
F.

Diky za rady.  Samozřejmě i to mohou být příčiny. Něco s tím je potřeba dělat. Ale bylo mi řečeno, že díky pravidelné masturbaci jsem vypráskaný. Přítelkyně na to reagovala, že s tím něco prostě musíme dělat. Dnes mi oznámila, že už by to mělo dorazit.  Slibuje si od toho, že konečně by to mělo být tak jak by mělo vyt v plánu.  Vybral se údajně ten nejnovější typ, který má byt ke každodennímu nošení nejlépe 24/7. Údajně to má mít i nějakou úpravu pro fyzickou manipulaci. Kdyz to senzor zachytí, ma me to dat ránu sad . Ji poslat zprávu  o manipulaci. Tvar to má mít upraveny tak, ze vy klec mela doléhat až ke kořenu těla bez možnosti manipulace a možnosti vyndání z vrchu. Opět, kdyz s tim budu hýbat, posle to zpravu a ma to dat ránu.  Už teď z toho mam respekt. Říkám si, proč jsem to nevyl schopny vydržet v klasické kleci?  No budí psát své recenze. Třeba to bude mít svůj úspěch a splní go co očekáváme.

10

Tak a je to doma. Klec se musela prvně nabít. Potom se klec nasadila pomocí nainstalované aplikace. Klec je trošku větší, s jedním pohyblivým kroužkem. Nasazování nebylo tak hrozné, až na to konečné zaklapnutí, kdy se to zajistilo přes aplikaci. Pro vyklouznutí varlat není místo, spíš to bylo nepříjemné, protože ta mezera fakt není moc velká. Vytáhnout z vrchu to asi nepůjde. Namátkově jsem to zkoušel, ale je překrytý tělem klece.  Byl nasazený 4 hodiny. Pak se sundal, aby se udělali poslední úpravy jako je holení. Potom jsem si ho měl znovu nasadit a zatočit náhodným časovým uzamčením. Bylo 8 možností nastavených. Nejdelší v kuse 14 dnů, nejkratší 12 hodin. Vytočil jsem si 7. Zde bylo rovnou nastavených 7 dní. když by byl problém, lze to na žádost přerušit. Každopádně polovička to bude vědět. Po zkoušce ji mám přiřadit k sobě účet a jmenovat ji mou hlavní klíčnici, takže se bez ní pomalu ani nevymočím. Zjistili jsme, že klec může dávat šoky, což jsem už vyzkoušel. Nic přijmného to není, zvlášť, když to jede nějaké kolečko po sobě. Pokud si na něj budu šahat, dělat co nemám, tak po převedení na ní mě potom potrestá několika minutami šoku.

11

Ahoj všichni. Tak uběhlo několik dní od pořízení.  Řeknu několik recenzí co mam. Zprvu probíhalo zkušební odvodní na zvyknuti. Většinou jsem v něm byl jen den, možná dva. Co si budeme povídat, prostě nezvyk, ráno nepříjemný.  Pro kontrolu je potřeba dobíjet. Jak moc je klec dobyta, se člověk dozvídá na mobilu, přístupnost/nepristipnost - řekl bych, ze toto je první klec, kde mam skutečně jistotu, ze se ven nedostane  ano z vrchu.  Tim ze uchyšcovsci kruh je zabudován v kleci, tak konec klece přímo tlačí na tělo. Neni zde mezera na protlačeni k penisu vrchem. Nemohu říct, ze by někdy byl natolik malý, aby se šel ven protlačit. Kdyz bych se o to snažil, tlačí to dost nepříjemne. Klec je porozena menší. To zaručuje, ze špička penisu je stále natlačeny na klec, nikdy se nezměň i o ro méně, aby se s nim dalo manipulovat.  Za ke to je první klec, z které se při tvrdém zamčení člověk nemůže dostat.         V pátek jsem zase dostal klepna vikend(snažíme se to protahovat). V sobotu jsem zjistil, že klec se vypnula asi ze byla špatně dobíjena.  Snažil jsem se to dobíjet par hodin a nic. Řekl jsme to přítelkyni a ta mi řekla, ze to vlastně nevadí, protože bych to měl mít přece 24/7. Pokud nic neotéká, funguje, ve sprše se pořádně omyju, tak vlastně to je v pořádku.  Říkal jsem, že mi občas stupiu varlata. Ona řekla, že si na to musím zvyknout a že aspoň takto ke to prostě daný.  Dostal jsme mastičku a ze si to mam mazat.   Přes den nemam čas to dobíjet. Takže doufám, ze kdyz to vecer napojím na dlouho , tak ze systém zádě naběhne.  Jinak mam jistotu, ze se to jen tak neotevře. Poprvé mohu říct, ze se fakt neudělám.  Tne pocit je fakt hrozny.

12

Budeš si k tomu muset pořídit powerbanku, abys mohl stále napájet :-)

Jaké všechny údaje to hlásí přítelkyni na mobil? A jak funguje přenos dat k přítelkyni? Předpokládám, že to je připojené k tvému mobilu, který máš stále u sebe, a přes něj to komunikuje s mobilem přítelkyně, takže i když jsi kdekoliv venku. Nebo to má svou eSIMku?

13

No, to je dobrá rada. Asi to bude řešení. Co jsem zjistil, tak to má časovač. Ten jsem zkoušel. Jak je tam jednou čas nastavení, nelze se z toho dostat bez vědomí druhé polovičky. Má to mít pojistku pro přerušení z nějakého vážného důvodu. Časovač lze dát i náhodně. Zadají se náhodné hodnoty od minut po dny (až 99 dnů), pak se zatočí a co padne, tak se nastaví na kleci. Padne 99 dmů a je smůla. To nechceš.
Ale ona se to dozví. Lze tam nastavit další funkce jako odemčení na nějaké místě - to jsem nezkoušel.
Pak by to mělo mít detekci snahy násilného otevření. Pošle se notifikace a druhý může poslat výboj. Ten se zkoušel ve smyčce. Jednou to je v pohodě, ale v kuse víc jak minutu, docela humus. Naštvat polovičku a ona to zapnout na x minut, tak to fakt ne.
Jinak ano, je to napojené na můj mobil a může to dávat další informace díky propojení.
Ale jak říkám, testování se mi přerušilo v pátek tím, že se to je bez štávy a já zatím jsem zavřený napevno.
Od testování jsem se neudělal, to je u mě teď rekord být 14 dnů bez. Chuť stále je, ale když na to myslím často,že bych chtěl, tak mi klec(i bolest) jasně dá najevo, že to nejde.

14

Tak je o den zase víc a blížím se k týdennímu zamčení. Dnes jsem to bylo pro mě strašně útrpné. Dostal jsem se do fáze, že jsem to chtěl sundat. Ta chuť na to je šílená. Zkusil jsem si ho vytáhnout i vrchem. Jak bylo řečeno, když někdo se bude snažit, tak se to povede. Taky se to povedlo, ale jen na malou chvíli. Hned řeknu proč. Při vytahávání to je dost nepříjemné, protože spodní část je vyboulená tím, jak drží kroužek. Efekt to mělo ten, že sice venku byl, ale jak by mě snahu se pomalu ztopořit, narážel by na klec a víc ji oddaloval. Vytažení bylo i v klidném stavu za velmi tahanou bolest. Představa, že se udělám, tak bych musel chcípnout šílenou bolestí. Takže jsem neváhal a ještě ho co nejrychleji zarazil zpět. Šlo to těžko, ale povedlo se. Bolest pominula do několika minut. Takže, za mě, pokud by si chtěl někdo pořídit tuto klec a podvádět, tak to může zkusit, ale věřím, že za tu bolest mít ten zážitek nebude.
Co jsem zjistil, je to, že nabíjecí kabel je asi dost špatný, protože pořádně nenabíjí. Zkusil jsem objednat nový obdobný, tak uvidíme.

Mé hodnocení toho, zda je to skutečně klec, z které se nelze jen tak dostat - tak bych dal 9/10.  Dostat se z ní dá, ale jen penis a za cenu velké bolesti, takže o tom, že se někdo udělá si může jen zdát.
Ohledně nošení mohou hodnotit jen teď 6 den. Kroužek nechává mezeru takovou, aby vše cirkulovalo, jak má, ale to je všechno. Varlata neprojdou žádnou mezerou. Kroužek se nehne. Pokud je někdo zamčený, tak za mě mohu garantovat, že skutečně zamčený bude a jediné, co mohu doporučit je mastit, mastit, mastit, mastičkou proti škrabání, které se objevuje. 

Jsem v tom týden, mám chuť, chce se mi brečet....a po dnešní zkoušce vím, že skutečnost je taková, že to bude skutečně na měsíce. Hrozně to chci....:-(

15

Moc se těším na další zkušenosti.