Téma: Který pás cudnosti pro dlouhodobé nošení?
Ahoj všem,
rád bych se s vámi poradil ohledně výběru pásu cudnosti na dlouhodobé nošení, přestože jsem jich vystřídal co se týče modelů 4, kusů samotných 5 nebo 6. Mé úvahy se nyní pohybují kolem dvou modelů:
- CB6000s
- Spiderwire 2
Dříve jsem nosil CB6000, líbil se mi, že velmi dobře přiléhal, pocity v něm byly příjemné a při cvičení ve fitness nepřekážel a zároveň nebyl - například ve sprchách právě ve fitku - díky své průhlednosti skoro viditelný. Za půlrok intenzivního nošení a chození do fitness jsem nezaregistroval, že by ho někdo postřehl, ačkoliv cesta od sprch ke skříňkám byla celkem dlouhá. Vadila mi nicméně problematická hygiena, která i přes urputné snahy, zapojení mnoha nástrojů vč. uchošťourů byla prostě problematická. Nejdéle jsem vydržel týden v kuse, pak to již z hygienických důvodů prostě nebylo možné. CB6000s se mi líbí z výše uvedených důvodů + tomu, že v něm nebude jakýkoliv prostor k pohybu. Hygiena nicméně asi bude bídná, proto si nejsem s jeho volbou jistý.
Proto právě uvažuji i nad Spiderwire 2. Mám zkušenost s modelem Spiderwire, který byl ale příliš dlouhý (10 cm mi přijde prostě na evropské poměry přespříliš) a svým pojetím byl spíše hračkou na jednu noc než věcí na delší nošení. Plus kvůli své délce byl více viditelný v kalhotech, i když nosím volnější. Na Spiderwire 2 se mi líbí snadná hygiena (to je snad to nejdůležitější pro dlouhodobé nošení), nicméně mám obavy, že pocity nebudou tak intenzivní (možná to zní přízemně, ale je to jeden z nejsilnějších důvodů, proč tohle podstupuji - připomíná mi to, že si mám vážit té kočky, kterou mám doma) a bude velmi viditelný např. právě ve sprchách atd. Větší váhy a tedy potenciálního skouzávání se při cvičení neobávám, to snad vyřeší těsnější spodní prádlo.
Jak byste volili vy? Babo raď. Ta má určitě neporadí.
Díky za názory.
S.