1

Téma: Těhotenství a pas

Kdyz sme začali s kleci manžel měl přání byt rok minimálně v kleci. Zatím to byl vždy jen sen ale něco se nám povedlo. Asi lehce nechtěné ale když sme naposledy měli sex to bylo za odměnu pro manžela za 50 dni v kleci tak se do me udělal no bylo toho hooodně no a jsem těhotná. Tak ze si myslím ze je ideální čas na jeho tajné přání. Rok v kleci neboli rok bez orgasmu minimalne. Máte nějaké rady ? Do teď byl nejdéle 50 dni. Co dělat nebo nedělat a tak. Moc dekuju za rady. smile

Rada odpovím na vaše zvědavé otázky.

2

Re: Těhotenství a pas

Dotaz trochu mimo: a vydržíte to? Nemám na mysli vy, jako vy dva. Ale Vy, jak těhotná žena? My máme dvě děti a vždy, když byla moje žena těhotná, tak na to měla chuť neustále. A neustále se mě při volných chvílích snažila svádět. Zkrátka hormony smile

3

Na to jsme také mysleli. Proto máme spoustu hraček. A myslím si ze o to spíše to pro nebo bude zahul big_smile

4

U nás to bylo naopak. Že s těhotenstvím, se její veškerý zájem o intimnosti vytratil... Klícku jsme tedy měli spíš pro to, aby se naše vzájemná intimita troch vrátila. A pomohlo to, i když to byla dost jednostranné :-) ...