Téma: CUDNOST.CZ - Představení nové klícky - CAPCAGE
Milí přátelé cudnosti, chtěl bych vám představit a popsat klícku, která není žádné jiné klícce podobná. Je až příliš jednoduchá na to, aby od ní člověk čekal něco mimořádného, ale překvapila mě velmi, tak se o to s vámi chci podělit.
Omlouvám se za tolik té růžové barvy, ale na ní jsou ty proporce klícky lépe vidět. V černé barvě se vyrábí taky.
Popis klícky vezmu po částech:
1. Kroužky - jsou celkem obyčejné. Ani tlusté ani tenké, pohodlné. 4 kousky, dobrý výběr velikostí.
2. Zámek - zajímavost je, že klícka má zmenšený integrovaný zámek. Je zapuštěný zeshora do kroužku, takže nikde nic nevyčnívá. S tímhle zámkem ještě nemám moc zkušeností, ale mně funguje a je to super, že je tak malý. Jestli bude držet pohromadě a osvědčí se, tak do budoucna může u spousty klícek zmizet ta zamykací část, která často vyčuhuje a dělá nám nežádoucí hranatou bouli na oděvu.
3. Klícka - teď se dostáváme k tomu hlavnímu. Tahle klícka má v sobě něco, co testuju poprvé - čepičku na holý žalud. Pro předkožku je prostor kolem té čepičky a vrchní zaoblený plášť klícky ji ještě spolehlivě zakrývá.
Když si tuhle klícku nasadíte, tak zjistíte oproti jiným klíckám několik novinek a všechny jsou super:
1. Pokožka penisu má všude dost místa, i když je klícka celkem malá. Nikde se vám kůže neskřípne, je to úplně nový druh zamčeného pohodlí.
2. Otvor na močení je zapuštěný hlouběji, takže špička žaludu netrčí ven a netře se o spodní prádlo nebo kalhoty, pokud chodíte naostro.
Ale jak už to bývá, přece jen u téhle klícky vidím i nevýhody a jistá omezení.
1. Jestli nemáte obřízku, tak máte žalud citlivější a netuším, jestli to vsunutí čepičky mezi žalud a předkožku pro vás nebude nepříjemné.
2. Přístup vzduchu, hygiena - nutnost občas se (nechat) odemknout.
Závěrem: vždycky mě potěší, když poznám, že nějakou klícku vymýšlel a vyvíjel člověk se zkušenostmi a ne nějaký snílek. Tohle zrovna je ten případ. Důkazem pro mě je třeba taková drobnost jako maličký zaoblený výkroj zespoda té čepičky, v místě uzdičky. A nebo ten otvor pro močení zapuštěný hlouběji do klícky - je to takové až chronicky slabé místo všech ostatních klícek a zrovna u téhle je to pořešené.
A teď bych vás chtěl poprosit o vaše dojmy. Co na tuhle klícku říkáte? Zaujala vás? Chtěli byste ji zkusit nebo to není váš "šálek kávy"?
Předem vám děkuji za vaše názory a případné dotazy. V eshopu se klícka časem rozhodně objeví, prozatím mám objednáno prvních 5 kousků černých a 5 růžových, kdybyste měl náhodou někdo zájem takhle "rovnou".
Přeji vám všem krásné zamčené jarní dny.
Vojta