1

Téma: Který pás cudnosti pro dlouhodobé nošení?

Ahoj všem,

rád bych se s vámi poradil ohledně výběru pásu cudnosti na dlouhodobé nošení, přestože jsem jich vystřídal co se týče modelů 4, kusů samotných 5 nebo 6. Mé úvahy se nyní pohybují kolem dvou modelů:

- CB6000s
- Spiderwire 2

Dříve jsem nosil CB6000, líbil se mi, že velmi dobře přiléhal, pocity v něm byly příjemné a při cvičení ve fitness nepřekážel a zároveň nebyl - například ve sprchách právě ve fitku - díky své průhlednosti skoro viditelný. Za půlrok intenzivního nošení a chození do fitness jsem nezaregistroval, že by ho někdo postřehl, ačkoliv cesta od sprch ke skříňkám byla celkem dlouhá. Vadila mi nicméně problematická hygiena, která i přes urputné snahy, zapojení mnoha nástrojů vč. uchošťourů byla prostě problematická. Nejdéle jsem vydržel týden v kuse, pak to již z hygienických důvodů prostě nebylo možné. CB6000s se mi líbí z výše uvedených důvodů + tomu, že v něm nebude jakýkoliv prostor k pohybu. Hygiena nicméně asi bude bídná, proto si nejsem s jeho volbou jistý.

Proto právě uvažuji i nad Spiderwire 2. Mám zkušenost s modelem Spiderwire, který byl ale příliš dlouhý (10 cm mi přijde prostě na evropské poměry přespříliš) a svým pojetím byl spíše hračkou na jednu noc než věcí na delší nošení. Plus kvůli své délce byl více viditelný v kalhotech, i když nosím volnější. Na Spiderwire 2 se mi líbí snadná hygiena (to je snad to nejdůležitější pro dlouhodobé nošení), nicméně mám obavy, že pocity nebudou tak intenzivní (možná to zní přízemně, ale je to jeden z nejsilnějších důvodů, proč tohle podstupuji - připomíná mi to, že si mám vážit té kočky, kterou mám doma) a bude velmi viditelný např. právě ve sprchách atd. Větší váhy a tedy potenciálního skouzávání se při cvičení neobávám, to snad vyřeší těsnější spodní prádlo.

Jak byste volili vy? Babo raď. Ta má určitě neporadí.

Díky za názory.

S.

2

Re: Který pás cudnosti pro dlouhodobé nošení?

Ahoj,

Spiderwire2 je pro tebe správná volba. Dobře si vyber kroužek, po zkušenostech s jinýmy typy určitě budeš vědět, jaký si vybrat. Ano, je těžší, ale těsnější spodní prádlo jeho tíhu účinně tlumí. A podle toho, co píšeš o tom, jak ti pasoval CB6000, určitě ti bude pasovat i Spiderwire2. Má výhodu snadnější hygieny, která je samozřejmě vykoupena nevýhodou v tom, že pocity nemusejí být tolik intenzivní, když jde o "děravou" klícku. Tak to přece dává smysl.

Co se týče toho, jak je vidět - takové úvahy podle mě smysl nedávají. Když jsi ve sprchách nahý, tak si může kdokoliv všimnout, že máš klícku, ať je to jakákoliv. Nevím, jak moc jsi exhibicionista, ale jestli nejsi, tak se tam pohybuj ve spodním prádle nebo se nahý otáčej k ostatním zády.

Jinak ještě by tě mohl zaujmout UCB-8000. Konstrukčně i rozměrově je velice podobný CB6000s. Jeho otevřená špička by ti mohla problém s hygienou ulehčit a tvé pocity by mohly být stejně intenzivní jako s CB6000s.

Vojta

3

Ahoj,

koukal jsem ještě na Holytrainer, byť ho nemáš ve své nabídce. Máš s ním nějakou přímou či zprostředkovanou zkušenost? Minimálně marketing mají zmáklý a líbí se mi celkový design - http://www.holytrainer.com/en/male-chastity-device.asp

Navíc to posílají ze Švýcarska, takže k nám by to bylo bez cel nebo doměřených daní.

Díky, S.

4

O Holytrainer už se tu taky psalo:
http://forum.cudnost.cz/tag/84/

A dovolím si poznamenat k tomu Švýcarsku, že právě odtamtud to k nám bez cel a daní oficiálně nejde, protože Švýcarsko není v EU. Ale neoficiálně bych věděl, jak na to.

5 Naposledy upravil: SlaveX (5.8.2014 11:51:10)

Pozor ! Švýcarská kvalita už asi asi není co bývala: viz diskuse zde nebo tady !

6

Zrovna po HT koukám už docela dlouho. Nejvíc se mi na tom líbí právě systém zamykání bez zámku:) zájem si myslím o tento pas by byl určitě a nejenom ode mě smile

7

Tak mi napište, rád Vám ho objednám. Zatím neplánuju mít Holytrainery skladem. Mají dost variant a to by mi v nich leželo dost peněz.

8

No řešil bych to tak že by HT byl na objednávku prostě, s tím že než se pás dostane do ČR a k zákazníkovy(tedy nám) a bude to trvat déle se prostě musí počítat. Alespoň se budeme tešit jak maly kluci na vanoce smile

9

Tak máš o něj zájem nebo se ti jenom líbí? Déle to netrvá, za 4 dny bys ho měl doma.

10

Psal jsem sice mail, ale k případnému nákupu HT bych se taky připojil.

11

Líbí se mi a v současné době o něm zbírám na internetu informace, uvazuji o více pásech a přemýšlím který vybrat. HT má pro mě tu výhodu že má magicklocker a není tam klasický zámek který se mi rysuje třeba pod plavkama... přemýšlel jsem i o Birdlocked.. dnes jsem psal email odpoledne o Birdlocked Neo.. tam je sice zamek ale ma zase u kořene vyvýšeninu proti vytažení.. Pás si beru dobrovolně, přítelkyni se to líbí, ale občas mě láká to vytažení právě... Ted mám CB6000S a tam to není problém ani s vrácením.. Po 14 dnech přeci jenom to hooodně láká.. Takže zvažuju právě vícero aspektů...

12

Dobře, tak zvažuj a případně se ptej. Já chtěl jenom upřesnit, co znamená to "zájem by byl". Když ho někdo chce, je to opravdu rychlé a v tom, že ho nemám skladem, nevidím velký problém. Narozdíl od jiných typů, kde dodání trvá mnohem déle.

13

Mám podobné pocity, taky mám v současné době na sobě esko a nebaví mě, že se z toho mohu dostat kdykoliv chci. O čemž samozřejmě manželka neví. Na tom HT mě láká lepší zabezpečení, ten zámek je podobný jako u CS 100 a ten se mi nepodařilo prolomit.