VYŘEŠENO !!!!
Tak ač jsem včera chválil úpravu kroužku v noci jsem názor změnil, ani tak nevadila erekce, která pevně sevřela koule, ale během noci se vrátilo nesnesitelné pálení a já nabyl dojmu, že je to zapříčiněno reakcí pokožky na materiál kroužku. Muselo to v noci dolu, ale by jsem rozhodnutý to nevzdat a problém vyřešit.
Takže Vám představuji PC Spiderwire s kroužkem made in "czech golden hands"
Vyrobil jsem si vlastní kroužek a klec mírně upravil a to v tom smyslu, že jsem odstranil vymezovací tyčky a z trubičky na kolíček klíčku jsem udělal pouze očko.
Samotný kroužek jsem vyrobil z gumového okroužku o průměru 50mm. Udělal jsem do něj díru na provlečení zámečku. První pokus nasadit a zamknout nevyšel podle přestav. Celé PC se dalo stáhnout dolu a "nářadí" bylo volné nebo stačilo jen klec zvednou vzhůru a ocas šel vyndat spodem a zase vrátit. Vyřešil jsem to protilehlou dírou, připevnil kousek stříbrného řetízku a druhý konec přidělal ke spodní straně klece, tím se celé zařízení stáhlo a zpevnilo. Druhý pokus. Nejde stáhnou (no možná by to šlo, ale za cenu přiskřípnutých koulí, ale už určitě ne nasadit zpět) nejde zvednout a vyndat spodem.
Výhody kroužku jsou, že celé zařízení je lehčí, nesjíždí. Kroužek se tvaruje podle těla a nedělá nikde žádné otlaky. Při erekci je takový kroužek trochu poddajný, takže bolest na kulích není tak výrazná a přitom klec stále pevně svírá. Není potřeba mazat, snad jen trošku, ale opravdu jen minimálně ten samotný okroužek, aby nespuchřel.
Pokud jsem do teď tvrdil, že mi nikde nepřekáží, že v tom mohu dělat všechno, tak to byla pravda, ale pořád jsem věděl, že tam něco mám. Teď s tímto kroužkem už ani nevnímám, že mám v kalhotách něco navíc.
Tak snad toto řešení pomůže i někomu dalšímu.
Dal bych i obrázky, kdybych věděl jak. :-(