1

Téma: Můj životní příběh

Ahoj,

tak se taky zařadím mezi vás, doufám, že spokojené wink nositele pásu cudnosti. Pročetl jsem to tady a je tu docela dost zajímavých postřehů, nápadů. BDSM a submisivita mne baví už od puberty, takže jsem si vždycky hledal dominantnější partnerky. Mno a moje nynější partnerka, a ta nejlepší žena pod sluncem, byla přesný opak. Neměla moc velké sebevědomí, nevěřila si.
Byla to láska na první pohled a záleželo mi na ní hrozně moc, tak jsem poměrně dlouho tajil svou submisivitu a zálibu v BDSM. Jednou jsme se na jedné oslavě trošku "picli" a cestou domů ze mne zřejmě vypadlo spoustu tajemství, snů a kdo ví, čeho ještě smile Přítelkyně mi vypálila ráno rybník prohlášením, že na hraní to není vůbec špatný nápad a ať ten pás cudnosti hned objednám. Hodnou chvíli jsem tápal v paměti, co že se to v noci vůbec stalo.
Nebudu to protahovat, zprvu jsme to používali jen při hrátkách v posteli, až z toho byl víkend a teď v tom chodím i do práce a klíčky s sebou všude nosí jen přítelkyně. Je to neskutečný pocit a touha po mé přítelkyni je každý den, kdy jsem zamčený, větší a větší. Nikdy jsem si nepředstavoval, že to může být tak intenzivní. Daleko více vnímám její vůni, každý její dotek. Někdy stačí i jediné slůvko nebo pohled, aby se mi podlomila kolena smile
Začíná se z ní stávat pomalu pěkná mrška a většina domácích prací je na mně, zatím občas uvaří, ale to mi nevadí a dělám to pro ni rád. Jsem zvědav, kam až bude chtít zajít, minule nadhodila téma strap-onu big_smile
Mám v plánu udělat si z toho tady takový malý deníček, takže až uděláme zase nějaký krok kupředu, pochlubím se.

Mějte všichni krásný "zamčený" den smile

2

Re: Můj životní příběh

Skvělý, moc vám to přeju. Ať je to pro vás oba opravdu životní příběh.