Téma: Pár otázek začátečníka
Dobrý den,
na úvod bych rád řekl, že jsem relativně mladý kluk (22 let), z Prahy a má přítelkyně a zároveň Paní se po téměř třech letech submisivity zhlédla v dominantní roli. Ne že by mi to vadilo. Dokonce jsem rád a submisivní role mi vyhovuje více. Nastaly ovšem prázdniny a má Paní odletěla na dva týdny k moři, takže jsem dostal CB-6000. Klíček mi tu sice pro jistotu zůstal (nakonec dobrá volba), protože to zkoušíme poprvé, ale i tak jsem po zatím orgasmu nedosáhl (mám zakázáno se uspokojovat sám, to může jen má Paní a rád to po ní dodržuji). Tak a teď k důvodům, proč nemám momentálně pás nasazen.
Hned při nasazování klícky se objevil první problém. Kvůli větším rozměrům penisu mám problém ho dostat do klícky a když už se to povede, tak kůže penisu je více méně "srolována" mezi klíckou a kroužkem, protože se dovnitř nevejde (snad jsem to popsal pochopitelně) a to není ani nějak moc esteticky působivé a hlavně pohodlné. Druhý problém mám s velikostí kroužku. 41mm sice krásně držel, ale po cca 2 hodinách to začalo být bolestivé a varlata byla namodralá, tak jsem nasadil 45mm a ten seděl vyloženě fantasticky. Žádné tlačení, hezky držel u kořenu a ani moc netlačil. Šel jsem tedy spát a k ránu mě probudila erekce, která mi pás téměř svlékla, takže tento průměr asi také nebude ideální.
Chtěl bych proto vás, zkušenější v tomto ohledu poprosit o nějaké rady ohledně nasazování a popř. co s tím kroužkem. Díky moc za odpovědi. Marcus