1

Téma: Pár otázek začátečníka

Dobrý den,
na úvod bych rád řekl, že jsem relativně mladý kluk (22 let), z Prahy a má přítelkyně a zároveň Paní se po téměř třech letech submisivity zhlédla v dominantní roli. Ne že by mi to vadilo. Dokonce jsem rád a submisivní role mi vyhovuje více. Nastaly ovšem prázdniny a má Paní odletěla na dva týdny k moři, takže jsem dostal CB-6000. Klíček mi tu sice pro jistotu zůstal (nakonec dobrá volba), protože to zkoušíme poprvé, ale i tak jsem po zatím orgasmu nedosáhl (mám zakázáno se uspokojovat sám, to může jen má Paní a rád to po ní dodržuji). Tak a teď k důvodům, proč nemám momentálně pás nasazen.
  Hned při nasazování klícky se objevil první problém. Kvůli větším rozměrům penisu mám problém ho dostat do klícky a když už se to povede, tak kůže penisu je více méně "srolována" mezi klíckou a kroužkem, protože se dovnitř nevejde (snad jsem to popsal pochopitelně) a to není ani nějak moc esteticky působivé a hlavně pohodlné. Druhý problém mám s velikostí kroužku. 41mm sice krásně držel, ale po cca 2 hodinách to začalo být bolestivé a varlata byla namodralá, tak jsem nasadil 45mm a ten seděl vyloženě fantasticky. Žádné tlačení, hezky držel u kořenu a ani moc netlačil. Šel jsem tedy spát a k ránu mě probudila erekce, která mi pás téměř svlékla, takže tento průměr asi také nebude ideální.
  Chtěl bych proto vás, zkušenější v tomto ohledu poprosit o nějaké rady ohledně nasazování a popř. co s tím kroužkem. Díky moc za odpovědi. Marcus

2

Re: Pár otázek začátečníka

Ahoj, jen pár postřehů ode mne. Namodralá varlata opravdu nejsou košér, takže mrkni, kde jsou zaškrcená. Může to být i mezi klíckou a kroužkem, pokud tam máš kratší ten distanční kolík. Co se ranní erekce týče, je to fakt problém big_smile Co se estetiky týče, je možnost různých barevných provedení, mě se to tam taky různě žmoulá, když není v erekci. Mno a v neposlední řadě teď vyrabí silikonové CB-6000, díly se dají kombinovat, třeba by Ti ten pružný silikonový kroužek vyhovoval...

3

Co se týče toho shrnování předkožky. Obřízka to řeší, ale to není pro každého. Pokud ho člověk ohrne před vložením do klece, může se mu citlivá kůže dostat při erekci do otvorků v kleci a pak tam napuchnout. Vetšinou to trochu bolí a při vyndání vypadá otekle, ale během chvilky otok splaskne a je to OK. Já to řeším takovým polovičním ohrnutím, tak aby při vložení nebylo ohrnutá kůže ve mycích otvorech..

Co se týká nasazování, chce to určitý cvik a nebo trochu ledu wink Ono to člověk přeci jen trošku vzruší a pak se na sazuje blbě.. A nebo se dá klec nasadit s pomocí silovoné punčochy..

4

Osobně to řeším silikonovou punčochou, je to rychle pohodlné. Penis je tam kde má být a není obnažený žalud. na druhou stranu mi kouká pak kousek předkožky z pásu ven a není to příjemné na oblečení... Ale to se po chvíli srovná samo, když opadne to lehké vzrušení které se dostaví při nasazování tak se penis stáhne trochu dovnitř a předkožka zaleze dovnitř.

5

S tímto mám v těch plastových klíckách také problémy. Ale nejraději mám kovový pás který má odšroubovatelnou špičku. Kůži na penisu nahrnu co nejvíce dopředu, nasadím klícku a pak kůžičku chytím zepředu a popotáhnu. Tím to urovnám a ke shrnutí nedochází. Ale chce to mít pás který je ze předu přístupný. Také se tím lepe řeší hygiena.
Ve sprše to prostě odšroubuji a propláchnu.