1

Téma: Jenny a Mark, vzrušenie, nadržanosť a sexualita

Naše stretnutie 13.8.2014 bolo ako vždy veľmi vzrušujúce, plné neskutočnej vášne a vzájomnéj príťažlivosti. Mark bol neskutočne nadržaný, už dlhšiu dobu bez orgazmu. Mesiac nemal orgazmus,nedopriala som mu ho. Mark mal počas stretnutia viacnásobne nádherne uspokojil pričom mal zákaz dosiahnutia orgazmu a vystriekania sa . Jediné čo mu bolo umožnené bolo vyprázdnenie vajec viacnásobným odberom za sebou bez nároku na dosiahnutie orgazmu. Po odbere jeho nadrzanosť mierne ustúpila a vtedy nastal okamih po ktorom som tak strašne túžila a na ktorom sme sa spoločne dohodli byt so svojou láskou vo vzťahu 24/7 s neskutočnou túžbou vzťahovo sa na seba naviazať natrvalo na znak, ktorého sme sa navzájom obdarovali . Mark mi nasadil snubný prsteň a ja som mu nasadila pás nádherný kovový do ktorého bol uzamknutý jeho nadržaný krásavec s vedomím, že tak musí zotrvať až do najbližšieho stretnutia. Termín stretnutia bol neurčitý. Nasadzovanie pásu bol pre mňa na jednej strane veľmi vzrušujúci mať ho pod kontrolou, krásne uzamknutého, regulovať jeho nadržannosť, rozhodovať o jeho sexualite. Pri uzamknutí som sa pohrávala s myšlienkou, že kľúč bude výhradne v mojich rukách že Mark odíde len s nádherne nasadeným pásom. Na druhej strane obavy o jeho modrejúce krasotinky, ktoré ma neskutočne vzrušujú ma natoľko zlomili že som Markovi odovzdala jeden z dvoch kľúčov. Bola som si istá že ho nepoužije, že jeho túžba zotrvať v uzamknutí je silná a že nesklame svoju Jenny.

1. noc po nasadení: .Bolo to pre neho novinka. Ale viac menej prvú noc zvládol v poriadku, samozrejme, musel si dávať pozor na rannú, či nočnú erekciu.

2. deň s pásom : Hneď ráno mi napísal, ako to zvláda. Bol v práci, takže sa musel sústrediť a nemyslieť na uzamknutého krásavca. Počas celého dňa mi písal, prípadne volal, ako sa cíti, čo pociťuje. A na môj príkaz aby som vedela ako sa majú  jeho krasotinky či nemodrejú mal povinnosť cez obed spraviť foto a poslať mi o tom dôkaz.

3. deň s pásom: Posťažoval sa, že v noci už boli malinké problémy a bolesti. Najviac som sa obávala toho, že pri vzrušení mu omodrejú vajíčka. Bála som sa, aby o ne neprišiel. Ale myslím, že bolesť, ktorú pociťoval mu bránila v tom,aby mohol mať čo i len malinkú erekciu. Tieto problémy majú asi skôr mladší. Môj Miláčik je už predsa len o niečo starší a nie už tak nadržaný ako mladší jedinci.

4. deň s pásom :V noci veľmi zlý spánok, neustále prebúdzanie sa a túžba. Počas dňa niečo podobné, nakoľko som mu cez SMS a telefón to ešte okorenila,nech ešte viac túži.

5. deň s pásom : dnešná moc bola pre Marka nenáročná vyspal sa do ružovučka smile nadržannosť ustupuje ....zvyká si na pás ... Moja noc bola zase veĺmi náruživá podvedomie pracovalo ...zobudila som sa mokručká ...predstava ako dráždim uzamknutého Marka ako sa mu dotýkam prštekom vyčnievajúcej špičky žaluďa ....posadím sa pred Marka, tak aby krásne dovidel na mokručku jaskynku a prikážem pozerať sa ....len pozerať ... vzrušene ho pri tom pozorujem ..po chvíli mu na tvár položím nádherne voňajúce nosené nohavičky a prikážem mu intenzívne nasávať ich voňu ...nechám ho nekonečne dlho pohrať s nimi .....nakloním sa a jazýčkom prejdem po vyčnievajúcom žaludi ....vzrušene vnímam jeho nadržannosť ...a jeho bezmocnosť

6. deň s pásom : Viem  že Mark zbožňuje krásne voňajúce puncošky a nohavičky , ktoré som mala na sebe. Každodenné hádanky o tom čo mám oblečené sú pre Marka veľmi vzrušujúce. Každý deň musí uhádnuť, čo mám na sebe. Jednak čo na nôžkach silonkové a jednak aj aké nohavičky. Počas hádania Marka trošku boľkájú vajíčka a má strašnú chuť sa urobkať ..... pás ho nepustí spôsobuje mu bolesť krásnu bolesť ...krásne muky ...bolia vajíčka ......nemôže...musí si dávať pozor ovládať svoje vzrušenie ....trošku mu to sťažujem ....jemne ho týmto vzrušujem ....je tu na to aby ma uspokojil , keď ja budem chcieť ....

7. deň s pásom :  Dnes je to už týždeň čo som mu ho nasadila. Ráno musel dať sprchu,pretože mal veľké bolesti od vzrušenia.Po schladení nasledovala ešte očista,pretože sľúbil,že si ho neodomkne ani pri hygiene.Posnažil sa,aby tam dole všetko bolo OK a podľa jeho tvrdení nedochádza k žiadnym zásadným zmenám.Nastupuje možno kritický moment,kedy už túžba pomaly ustáva.Má pocity beznádeje, frustrácie.Cítim to aj z jeho slov. Dnes sme dohodli termín.Stretneme sa pozajtra.No na odomknutie si počká.Najprv sa na maximum povenuje mne,potom mu odoberiem semienko, k orgazmu však zatiaľ nepovolím.Na prvý jeho orgazmus sme sa dohodli až na koniec septembra. Po stretnutí a mojom krásnom uspokojení,samozrejme ihneď do klietky. Do ďalšieho stretnutia.

2

Re: Jenny a Mark, vzrušenie, nadržanosť a sexualita

Ta slovenština je super :-)

3

Re: Jenny a Mark, vzrušenie, nadržanosť a sexualita

Slovenčina je super, vieme smile