Téma: Nový typ kovových klícek CB6000 a CB6000s
Jak už jste si někteří určitě všimli, pod názvem kovový CB6000s nabízím už něco úplně jiného než ještě donedávna. K této klícce bych chtěl zdůraznit a i podle vlastní zkušenosti potvrdit, že je kompatibilní s plastovými CB6000, CB6000s a UCB-8000. Dají se kombinovat kroužky, spojovací dílky i klícky.
Jak se vám líbí?
CB6000s už jsou k mání se všemi 3 velikostmi kroužku, jen jich zatím nemám moc skladem. Jejich dostupnost bude zpočátku asi trochu skřípat, ale vynasnažím se a na webu bude vždy aktuálně a pravdivě uvedena. Další mám objednané a jsou na cestě.
A pak se ještě můžete těšit na kovový CB6000. Ten ještě na cudnost.cz nemá svou stránku, ale mám je také objednané. Se všemi 3 velikostmi kroužku stejně jako CB6000s, ale zatím mi nedorazil ani první kousek.
A aby toho nebylo málo, tak právě kvůli té kompatibilitě s plastovými klíckami mám objednané ještě samotné kovové kroužky. Když si je objednáte (až budou) ke své stávající plastové klícce, tak ta se vám od té chvíle bude nosit mnohem pohodlněji, protože budete moci zapomenout na potíže s drážkami na těch plastových kroužcích.
Cokoliv nového a aktuálního napíšu jako první hned sem, do této diskuse.