1

Téma: Silikonový CB6000s

Dobrý den,
s manželkou uvažujeme o pořízení PC a zatím vítězí silikon. Rád bych se zeptal a upřesnil některé detaily, které jsem tu zatím nenašel:
- Je vylepšený model CB6000s (s tyčkou) jinak konstrukčně zcela stejný jako bez tyčky (klec - z fotek to není patrné, profil kroužků)?
- Nakolik je model s tyčkou "bezpečný"? Je možné penis vyjmout, nebo tomu tyčka účinně zabraňuje?
- Jaké jsou možnosti kombinace s ostatními typy 6000s - plast/kov?
Předem děkuji za rady a vaše zkušenosti. :-)

2

Re: Silikonový CB6000s

Dobrý den,

- konstrukčně jsou typy s tyčkou a bez tyčky jinak úplně stejné
- tyčka zabraňuje ohnutí klícky směrem nahoru, což u typu bez tyčky vyndání penisu usnadňuje
- jsou kompatibilní, dají se kombinovat

Vojta

3

Děkuji za rychlou odpověď :-) Mohu se ještě zeptat na zkušenosti s nočními erekcemi v tomto typu PC?

4

Rádo se stalo. Noční zkušenosti s touto klíckou nemám, přenechám slovo někomu dalšímu.

5

zdravím, tak jaká je zkušenost? také uvažuji nad silikonem, mel jsem 2x cb3000 a pokazde mi prasknul + si říkám, že silikon by mohl byt příjemnější na delší nošení, partnerka mě zamkne vždy na cca 7 dní

6

Zdravím, mám silikonový CB6000s zatím první den a zatím je to mnohem lepší pocit než s plastovým CB6000. Noc byla taky v pohodě :-) a musím říct, že mě velice překvapilo, že i přes ohebnost všech částí, pás pěkně drží tam kde má :-)

7

mbee napsal:

Zdravím, mám silikonový CB6000s zatím první den a zatím je to mnohem lepší pocit než s plastovým CB6000. Noc byla taky v pohodě :-) a musím říct, že mě velice překvapilo, že i přes ohebnost všech částí, pás pěkně drží tam kde má :-)

A nakolik účinně zabraňuje erekci?

8

nemám zkušenost s CB6000S, ale oproti CB6000 je to mnohem lepší. Určitě se nijak "nenatahuje"... tvar i velikost drží i při velké snaze o erekci a tím, že je pružný, je mnohem snadnější se vzrušit, protože oproti plastu je zde citelný dotyk. Mám ten "Vylepšený model s tyčkou" pokud by tam nebyla, myslím, že by se při erekci i sám sundal :-D je to "magická věc" :-D

9

Původní silikonový CB6000s bez tyčky nebyl moc funkční, protože klícka šla díky pružnosti odklopit nahoru a penis vyjmout. Jinak se nosil skvěle a netlačil.. Novější verzi s tyčkou neznám, ale přodpokládám, že problém s možností sundaní se tak vyřešil.

10

Dnes jsem provedl změnu... Silikonový kroužek moc tahal za kůži, tak jsem ho vyměnil za plastový. Takže nyní jedu takový mix mode, kdy si užívám lehkosti silikonové klícky a pevného ukotvení. Jinak přes den, až na to nepříjemné tahání, jsem CB vůbec necítil :-)

11

Díky za rady... Mám CB6000s polykarbonát a jediný problém a stále dokola jsou noci. Ve 100% případů musel dolu kvůli nočním erekcím. Strop u mě byly 3 dny a 2 noci. Protože jsem epileptik, kterého záchvaty vyprovokovávají např. ponocování nebo nepravidelný denní režim, nemůžu si dovolit opakovaně se špatně vyspat. Proto řeším jinou formu, nebo materiál klece. Zatím se mi nejvíc líbí klece s pásem kolem pasu, tzn. že klec nedrží za varlata. Nebo neviděli jste někdo někde něco jiného?