1

Téma: Trest a poníženie

Môj vzťah s Markom je neskutočný, vášnivý, vzrušujúci, veľmi sexi.  Naše postavenie vo vzájomnom vzťahu je tak 50 na 50 v oblasti submisivisty a dominancie. Mark je Môj Pán, ktorého neskutočné ľúbim, ale aj on občas máva dosť silne submisívne sklony.

Trest bol nesmierne prísny ...veľmi prísny... mala som podviesť Svojho Pána so svojím životným partnerom. Pán mi stanovil termín aktu a prikázal doniesť dôkaz o tom že trest bol vykonaný. Od tej chvíle ako mi Môj Pán napísal a stanovil termín trestu som  bola v rozpakoch, strese, triasla som sa na celom tele. Raz v spoločnom objatí  po úžasnom milovaní som sľúbila Svojmu Pánovi, že ak k tomu dôjde poviem mu o tom. Mala som od tej chvíle ako som sa dozvedela o treste v podvedomí,  že takto nie je dôvod sklamať Pánovu dôveru. Dal mi jasný príkaz. Okolnosti, ktoré som zažívala vo svojom reálnom vzťahu nasvedčovali tomu,  že k aktu podvedenia Svojho Pána čoskoro dôjde aj bez toho, že mi môj Pán taký trest neurčí. Vedela som aj to, že sa musím podvoliť, aby som zachránila vzťah so Svojim Pánom, ktorého neskutočne milujem  a nechcem o neho prísť. Aj keď viem, že Pán by ma nikdy neopustil, aj keby som nesplnila takýto príkaz. So Svojím Pánom sme obaja na rovnakej vlnovej dĺžke. Termínu vykonania sa neskutočne blížil bola som v neskutočnom napätí, silou vôle som sa ovládala aby som trest zvládla. V ten deň som so Svojím Pánom naposledy bola v kontakte do 15:00 hod. od vtedy nastalo moratórium. Aj keď je to Môj Pán, zakázala som mu kontaktovať ma až do nasledujúceho dňa do 7,00. Jediné čo som mala v podvedomí bolo splniť Pánov príkaz, dať vedieť Pánovi že trest bol vykonaný a doniesť Pánovi o tom dôkaz.

Vedela som aj to, že môj Pán sa od toho času bude strašne ale strašne trápiť. Aj keď uzamknutý nebol. Navrhla som Svojmu Pánovi, že ak chce, môže sa večer pri masturbácii uspokojiť, no naša dohoda bola, že orgazmus bude mať až na koniec septembra. Pekne poďakoval a povedal, že vydrží. Poprial mi, aby som si ja užila.

V ten večer sa neskutočne vliekol. Doma, na otázku či si dám trochu vína som odpovedala, že áno. Vedela som, že to je pre neho signál k možnému milovaniu sa. Pre mňa možnosť uvoľnenia. Keď bola fľaša dopitá ľahla som si do postele a začala som si predstavovať že som so Svojím Pánom . Začal ma bozkávať. Zacítila som ako sa mu penis začal zobúdzať. Vyhrmul mi košieľku a rukou začal stimulovať moju jaskynku . Pri tom som stále myslela na Svojho Pána. Nesmierne som trpela. Pritom som sa snažila uvoľniť, mala som neskutočnú túžbu po uspokojení. Po uspokojení svojím Pánom  Keď predpokladal že stimulácia je dostatočná vybral prezervatív otvoril a podal mi ho do ruky aby som mu ho nasadila. Jeho úd bol v pozore . Natiahla som mu prezervatív ľahol si na chrbát a posadil si ma na seba . Cítila som pod sebou jeho úd . Erekcia ustúpila bol mäkký nemohol sa dostať do jaskynky . Nechala som ho nech si ho spevní rukou. Po stimulácií  rukou  vnikol  do jaskynky, začal v nej jazdiť . Po chvíli prestal a otočil ma na chrbát a znova zasunul svoj vzpriamený úd so mojej jaskynky a začal si užívať, nepočkal kým dosiahnem orgazmus . Začal  vzdychať od slasti  a vtedy som vedela že dosiahol orgazmus a vyvrcholil do prezervatívu. Po akte si dal dolu prezervatív a slastne zaspal . Bola som zničená, neuspokojená, zalievala ma horúčosť s pocitom splnenia Pánovho trestu . Keď som Svojmu Pánovi posielala správu o ukončení aktu a mala som dôkaz prezervatív s vystreknutým semenom  zacítila  som zvláštny stav jemnej nadradenosti k Pánovi .   

Na druhý deň sme sa mali s Mojim Pánom stretnúť... bola som roztržitá a zároveň vzrušená . Spoločné objatie bolo neskutočne dlhé . Môj Pán chcel, aby som mu všetko povedala, ako to prebiehalo. Povedala som mu len veľmi, veľmi málo, naznačila som mu, že sa o tomto dočíta v článku, ktorý napíšem. Cítila som chvenie našich tiel a neskutočné vzrušenie. Mark nemal už druhý  mesiac orgazmus, nedopriala som mu ho. Pred trestom ktorý mi Pán dal som sa pohrávala s myšlienkou že odber pri najbližšom stretnutí dovediem do dokonalosti až do dosiahnutia  jeho orgazmu po ktorom neskutočne túžil a nebol mu doprianý. V ten deň som vedela že to nespravím. Mark bol pripravený na odber semena bez dosiahnutia orgazmu, dohodli sme sa že obder urobím 3 x za sebou a do prezervatívu. No bez toho, aby mohol dosiahnuť orgazmus. Presne viem, kedy to na neho ide a v tom momente prestanem. Mark vedel že mám dôkaz  a to naplnený prezervatív. Pri odbere sa Mark snažil zo seba dostať čo najviac semienka. Bol v neistote a vzrušení či jeho semienka je viac ako semena čo som priniesla a či budem spokojná. Videla som že ma nechce sklamať. Bol nesmierne vzrušený, kondóm som mu urýchlene nasadila a okamžite začala s odberom. Nasledovali tri po sebe výstreky. Po odbere bol  Markov krásavec ihneď zbavený erekcie a okamžite krásne uzamknutý. Mark vo svojej nahote s uzamknutým krásavcom v pokore kľačal  a čakal na výsledok.  Doniesla som dva prezervatívy jeden bol viac naplnený a druhý menej.   Mark keď sa to dozvedel že sú dva prezervatívy  chvel sa na celom tele. Mal možnosť výberu . Jeho výber padol na ten viac naplnený . Mark už vtedy vedel čo ho čaká . Zobrala som  prezervatív – dôkaz postavila sa pred kľačiaceho Marka a špendlíkom som prepichla prezervatív a naznačovala Markovi čo sa  predošlú noc odohralo. Prikázala som mu aby otvoril ústa a striekala som mu do úst semeno-dôkaz. Potom som mu prikázala aby mi podal moju topánočku. Topánočku držal vo svojich rukách. Nastriekala som  semeno na podpätok a podrážku a on s oddanosťou zlízal semeno z mojich topánočiek. Keď bol prezervatív prázdny  sadla som si na okraj postele pred kľaciaceho Marka do úst som mu vložila prezervatív,  aby zlízal  chuť mojej jaskynky. Takto zlízaný prezervatív som si vrchnou stranou navliekla na  prsty a vsunula som mu ich do úst Mark s pokorou oddane zlízal semeno. Celú dobu som mu hľadela do očí . V jeho očiach bolo vidieť neskutočné poníženie, pokoru a oddanosť čím ukojil moju nadradenosť. Vedela som že teraz naplní moje očakávanie že jeho jazýček a pery prejavia zručnosť pri mojom uspokojovaní a budem  cítiť neskutočné prejavy oddanosti  a lásky .

Ešte v ten deň, s pokorou a podriadenosťou mi naznačil, že to semeno bolo úžasné a verí, že to nebolo naposledy, čím mi aj naznačil, že asi nemá problém s tým, že sa môžem milovať so svojím životným partnerom.

Bol uzamknutý a vajcia mal vyprázdnené, takže bolesti nemal. Po akte vyprázdnenia a uzamknutia vo vzájomnom objatí som od neho chcela vedieť, aké pocity mal deň pred tým, keď vedel, že sa milujem so svojim partnerom a aké pocity mal teraz, keď zjedol semeno môjho partnera. Rozprával mi o tom so stiahnutým hrdlom, že nesmierne žiarlil, keď si predstavoval, ako som v náručí iného muža, ako si užívam. Nesmierne trpel a že bol pri tej predstave nesmierne vzrušený. A aj keby chcel masturbovať, nemohol. Sľúbil, že vydrží. Prial si len jedno, aby som ja bola uspokojená na maximum. Potom mi začal rozprávať o pocitoch, keď videl naplnený kondóm môjho partnera, že absolútne nemal chuť cúvnuť späť a že to bude prvý krát, keď ochutnal ako chutí iný muž, navyše môj životný partner. Len pokorne kľakol a čakal. Vraj s prvými kvapkami, ktoré zacítil na jazyku mal problém, ale potom si zvykol, dokonca mal pocit, že by chcel ešte viac, omnoho viac cudzieho semena. Vraj mal veľmi zvláštne pocity, aké môže mať len oddaný otrok. Neboli to nepríjemné pocity. Časom si zvykol, že aj keď je môj Pán, ja som kráľovnou nad jeho sexualitou. Bral to ako krásne, nádherné poníženie z mojej strany, ktoré chce zažívať častejšie.

Viem o tom, že môj Pán by pre mňa spravil absolútne všetko. Môj predpoklad je taký, že to asi využijem a môj Pán si asi bude častejšie pochutnávať na semienku môjho partnera. Možno to na neho zapôsobí tak, že môj Pán týmto bude mať omnoho viac semienka pre mňa. Bude to dokonalá recyklácia. Jednak bude papať semienko svoje a jednak môjho partnera.

Ešte jedna vec, ktorá ma strašne láka je tá, že až teraz, keď si prečíta tento článok sa dozvie, čo som vlastne deň pred stretnutím s ním robila. No nezmôže nič. Je nádherne uzamknutý, takže si musí dávať pozor na akékoľvek, čo i len malé vzrušenie.

Ľúbim svojho Pána na maximum.

A viem že môj Pán ľúbi svoju Jenny na maximálne maximum .

2

Re: Trest a poníženie

Hezké čtení ;-) Jen jsem úplné přesné nerozlisil jak to je s životním partnerem. Znamená to, ze máš manzela/partnera a pak Pana, přičemž jsou každý jiná osoba? A tvůj Pán nosí pas i když je tvůj pan?

3

Tak to je zajímavý příběh a neobvyklý trojúhelník. Řekl bych, že spíš než Pána máš svého subíka a jen tě baví mu Pán říkat, což ale příběhu na kráse neubírá.

4

IN napsal:

Hezké čtení ;-) Jen jsem úplné přesné nerozlisil jak to je s životním partnerem. Znamená to, ze máš manzela/partnera a pak Pana, přičemž jsou každý jiná osoba? A tvůj Pán nosí pas i když je tvůj pan?

Áno, mám manžela. A mám svojho Pána, ktorý vie byť aj dominantný, no teraz je častejšie pod mojou nadvládou. Veľmi sa to zmenilo od vtedy,ako som ho uzamkla. Áno, môj Pán nosí pás cudnosti a kľúče sú u mňa. Môj Pán je teraz pod mojou nadvládou, už tretí mesiac bez orgazmu. Jeho sexuálne uspokojenie je obmedzené len na okamih jeho orgazmu a ten bude zamietnutý a povolený len veľmi príležitostne .

5

cudnost.cz napsal:

Tak to je zajímavý příběh a neobvyklý trojúhelník. Řekl bych, že spíš než Pána máš svého subíka a jen tě baví mu Pán říkat, což ale příběhu na kráse neubírá.

Je to môj Pán, ale ako som napísala, teraz keď je uzamknutý, je to skôr môj subík. Užívam si jeho uzamknutie a vzrušuje ma jeho oddanosť. Je absolútne oddaný, lebo viem, že túži po uspokojení. No zatiaľ mu uspokojenie nedoprajem. Orgazmus bude mať povolený výlučne vtedy ak budú naplnené moje očakávania, že mi bude slúžiť jeho jazykom a jeho pery budú dostatočne prejavovať zručnosti pri mojom uspokojovaní  a dostatočne bude prejavovať oddanosť a lásku. Má skvelý jazýček, takže mi jeho penis až tak veľmi nechýba Odomknem ho len naozaj výnimočne, pre moje uspokojenie a znova uzamknem.