1

Téma: Dlouho v pásu

Ahoj tak jsem dostal od své přítelkyně pás CB-3000. Zamkla si mi koncem srpna a odemknutí mi čeká až příští rok v červenci, protože moje drahá polovička odletěla za studiem. První dojmy byly velice vzrušující a příjemné.Nic posléze se dostavili noční erekce a to už příjemné nebylo. Postupem času jsem si zvykl na pás a ted je mou součástí. Jen ten rok je strašně dlouhá doba. Ale přítelkyně je spokojená a já taky že se nemusí bát že bych něco vyvedl big_smile

2

Re: Dlouho v pásu

Tak to bude hodně dlouhááááááá doba.

3

Tak to gratuluju, pán bude asi rekordman :-) Ale víš co by mě zajímalo? Po jak dlouhé době, když jsi takhle na tvrdo zamčený, dostaví poluce.

4

Poluce se mi dostavila po 5 dnech. A mám jí většinou tak 2x za týden max. Rekordman asi budu no big_smile ale mám z toho strach tak dlouho být v pásu. Když spíte jak to děláte že vám klícka nevadí? např.. při spaní na boku? nebo na břiše?

5

Nevim me to v noci nevadi, asi zvyk, jen me 2x, 3x za noc vzbudi erekce, kdyz opadne tak zase hned usnu.

6

Se spaním to je o zvyku, pomáhá těsně prádlo. A já jinak měl poluci i bez uzamceni, po pár dnech. Ale je to spíš výjimka..

7

Jo, to těsné prádlo pomáhá. Mě to vzbudilo po dva dny kolem šesté ráno a už jsem nezabral.

8

Dlouhá doba? To je mega doba!! Co hygiena té bych se bál asi nejvíc..

9

Tak si ho hlavne neutrhni az ti to za rok sunda, pekne ho pozdrav a vykej mu dokud ti sam nenabidne tykani :-D

10

Tak snad hygiena bude v pohodě. Na pás už jsem si zvykl při všech činostech a nějak mi neomezuje. Přítelkyni jsem si taky dobře pojistil tak snad to oba vydržíme ten skoro rok už no. Ale ležet na břiše prostě nemůžu.

11

A jak jsi si ji pojistil?

12

Koupila si pás cudnosti a kovovou podprsenku. http://i.ebayimg.com/00/s/NDQ0WDQwMQ==/ … ~60_35.JPG takhle nějak to vypadá. Tak snad vydrží v tom co nejdéle. Klíče mi ihned odeslala abych jí měl pojištěnou pořádně. Zatím je spokojená a už si zvyká.

13

Fu, tak to je inak namakane. Ako ste daleko od seba? Mba by trapila hygiena.

14

No, nedovedu si představit, ze by tohle fungovalo ne nekolik mesicu. Klicku člověk schová, ale tohle ne. Znamenalo by to být prakticky bez kontaktu s lidma..

15

Taky se mi to zda nerealny, ze by si to zenska koupila, nasadila a poslala klicek pryc bez nejakeho delsiho testovani, kdyz to bude nosit rok. Stejne jako nasadit pansky pas, nezkouset a na rok odjet i s klicema.
Jste oba docela dobry kaskaderi a to nejen kvuli hygiene, ale i ze zdravotnich duvodu. Ale asi to funguje, kdyz pises, tak si uzivejte, teda neuzivejte.