1

Téma: Oteklá předkožka

Mám dotaz. Jak vy všichni používate klícku? Stahujete předkožku, když ji máte, že, nebo dáváte do ni penis nestažený?
Já za sebe ji mám staženou, a proto mi nasazování dělá trochu problémy. Mám toho všeho nějak plný ruce..Jo a taky. Když ji budu delší dobu staženou nevytahá se mi? Mám ji vcelku pevnou a nechtěl bych ji mít jak kapucínovo roucho.
Díky za odpověď a váš názor..

2

Re: Oteklá předkožka

Já nasazuju klec na lehce stazenou, tak aby po nasazení byl částečně odkryty žalud. Když ji ohrnu uplne, tak otvory z boku pc způsobí otoky, když je shrnuta tak se mi skřípe v díře ve špičce..

3

No právě z toho mám obavu, že když zůstane žalud schovaný, tak mi ta předkožka bude skřípat. Takže doporučuješ zlatou střední cestu, tedy napolo.. Díkýýýý.

4

Asi zalzi na klicce, ja davam taky na pul, ale pak stejne sjede normalne.

5

Jo, problém je (alespoň u me) že v klidovem stavu se mi nekdy shrne, takže musím občas obtížne opravovat.. A je lepší mít trochu otok, než si třeba přes rifle přískripnout špičku..au au

6

Dobrá rada nad zlato, že?? Nejlépe přitlouct kladivem!! Za sebe.Mám ji rád a nehodlám se o ni přjít..Obřízku jen ze zdravotních důvodů, které zatím!!!!!nehrozí.

7

Me se otok nedela ani se neskripam, ale obcas citim jakoby kuzi pres, ale neni to neprijemny a nevadi mu to. Ale je pravda, ze o obrizce bych i uvazoval, mozna, nevim. Laka me to, ale je to nevratny, proste nevim.

8

Uplne stiahnutu. Po par marnych postaveniach a ochabnutiach sa predkozka vyspravi sama tak pol na pol. Potom je to v pohodke. Pri snahe sa postavit sa spicka malilinko vystrci cez dierku a drazi, ked opadne zasa sa schova a je ticho.odporucam gombiky miesto zipsu.

9

Ahoj,
Mám CB-3000 a při nošení (asi 10 hodin) mi předkožka nakoby nateče. Prostě se v ní nahromadí krev, aby vyplnila zvývající místo v klícce. Po sundání pásu to trvalo téměř 5 hodin, než se vrátila k normálu.
Máte někdo podobnou zkušenost?
Dá se proti tomu nějak bojovat? Bojím se, že při delším nošení mi to předkožku nějak poškodí.

10

Ahoj
obcas se mi stava podobny "jev" jak popisujes vypada to jako bych mel tu kuzicku napumpovanou vakuovou pumpou. nvm proc ale ve vetsine pripadu mi to nedele ale jak rikam se tam mam stim taky problem ale kuze takto nafoukla neboli nic mel jsem to tak v pasu aj den dva a po shozeni se sama zase vratila cili za me asi se proti tomu bojovat nede a poskozeni u me zatim zadne

Hanz napsal:

Ahoj,
Mám CB-3000 a při nošení (asi 10 hodin) mi předkožka nakoby nateče. Prostě se v ní nahromadí krev, aby vyplnila zvývající místo v klícce. Po sundání pásu to trvalo téměř 5 hodin, než se vrátila k normálu.
Máte někdo podobnou zkušenost?
Dá se proti tomu nějak bojovat? Bojím se, že při delším nošení mi to předkožku nějak poškodí.

11

Mám to samé. Někdy to trvá i několik dní v kuse. Ale bez jakýkoliv následků.

12 Naposledy upravil: submise (14.12.2014 08:33:33)

Ahoj.
Chtěl jsem se zeptat jestli máte na mysli při popisu otok předkožky toto viz. foto. Je to pocitově krajně nepříjemné a celkem by mne zajímal i lékařský názor o co tu konkrétně jde. 
Dloho jsem zvažoval jestli sem takovou fotku dávat do fóra, ale nejde o erotický problém, ale spíše zdravotní tak by to snad nemuselo vadit.

http://forum.cudnost.cz/obrazky/otok.jpg

13

Pokud jsi měl přetaženou předkožku, tak se pravděpodobně jedná o parafimózu. Pokud ne, tak možná nějaká alergická reakce?

14

Prosím vas lidi, plasty ze kterych jsou deĺane klicky neobsahuji zadne alergeny tudiz na ne nemuze byt alergie. U kovovych to bude jine protoze zalezi co pouzivaji za slitiny kovu.

15

Tady ti musím odporovat.. Jak víš, z jakého materiálu ty plasty jsou? To že někdo napíše na krabičku zdravotně nezávadné, ještě neznamená, že to tak musí být.

Ale podle fotky soudím na otok způsobený nošením klícky - předpokládám že se ti to za pár hodin ztratilo..

16

No tak predevsim v praci delame s technickymi plasty takze klicky budou delany z polycarbonitu nebo z polyamidu nebo taky z polyprophylenu a ani jeden z techto tri neni nijak zivotu a zdravi zavadny a neobsahuje nic co by melo byt alergicke (moc si nepamatuju chemicky vzorce poly plastu ale je tam uhlik,vodik a dusik a dalsi dva prvky kterv ted nevim, ale ani jeden neni neni alergicky reaktant) :-*

ovsem presny material plastovych klicek by mohl vedet Vojta jestli je nekde udana material PP, PA6, PA63, PC nebo jine oznaceni, na krabici od CB6000 jsem to nenasel.

17

Plastové klícky jsou z polykarbonátu. Ale jistě to nevím, jen je to napsané na krabičkách :-)

18

cudnost.cz napsal:

Plastové klícky jsou z polykarbonátu. Ale jistě to nevím, jen je to napsané na krabičkách :-)

Tim je to jasne plast PC (polycarbon) neni nijak toxicky ani jakkoliv zdravotne zavadny tudiz na nej nemuze byt alergie, leda nijaky extrem.