1

Téma: Mazání

Pokud by někdo chtěl na mazání něco lepšího než dětský olej, tak bych doporučoval Ricinový olej.Je na velmi suchou "pokožku" a má silně promašťující efekt. Prodává to Nobilis Tillia. Používám to i na rozpraskané paty a  pomáhá to! Už je mám v poho.. Nejsem dealer!!!! Jen píšu, co pomáhá mně. Mají tam i jíné dobré PŘÍRODNÍ věci.

2

Re: Mazání

Mne zase pomáhá tělové mléko Neutrogena 24-hodinová sensitive.

3

Me po zkouseni vseho mozneho nejvic vyhovuje obycejna Indulona. Mazu jen po ranu, hodne malo o okolo krouzku, obcas nekdy i vecer. Nekdy zjistim, ze jsem nemazal vubec. Nemam skoro vubec mastne pradlo.

4

Ja pouzivam stale normlani detsky olej baby Wickies a je to dokonaly.. nemasti to ruce, netece a vydrzi dlouho aktivni

5

ovoce33 napsal:

Taky používám, jednoznačně doporučuji...! Mimochodem, nevíte o nějakém mazadle, které je co nejméně cítit? Po diskuzi s manželkou jsem se dozvěděl, že se ji z kombinace potu a mazadla zvedá žaluudek... Myslím, že to je o hygieně, ale pokud víte o něčem, co i k večeru je co nejméně cítit - dejte vědět, díky!!

6

buglezz napsal:
ovoce33 napsal:

Taky používám, jednoznačně doporučuji...! Mimochodem, nevíte o nějakém mazadle, které je co nejméně cítit? Po diskuzi s manželkou jsem se dozvěděl, že se ji z kombinace potu a mazadla zvedá žaluudek... Myslím, že to je o hygieně, ale pokud víte o něčem, co i k večeru je co nejméně cítit - dejte vědět, díky!!

Jasně. Lékařská vazelína.

7

použij nějaký neparfemovaný olej.Co třeba olivový olej?

8

To si myslím bude lepší ta vazelína...

9

Je někdo kdo třeba časem přestal mazat úplně?  Nebo to aspoň omezil na minimum, třeba jen po holení?
Když jsem měl Spiderwire tak jsem musel mazat vlastně pořád,  ale teď mám pár dní cb6000s a mažu už daleko min než první den.  Dneska jsem dokonce zaspal a nestihl jsem namazat a ani tak nemám zatím žádný problém.
Osobně  bych byl nejradši kdyby si tělo zvykli na tolik aby se nemuselo mazat vůbec. Povedlo se to už někomu?

10

Já mažu jen na noc a taky jsem přišel na to, že mazat míň je lepší. Jde jen o to, aby neštípala (a nebudila) kůže skřípnutá kroužkem, když se to namaže moc, tak už celé to zařízení zbytečně moc klouže. Úplně se na to vykašlat asi nepůjde, ale to mi nějak moc nevadí.

11

Já nemažu vůbec. Možná mám jen štěstí, že mi klec sedí tak přesně, že mazání nepotřebuju. Ale případné mírné otlaky nejsou natolik vážné, abych měl potřebu něco mazat. Asi je to taky tím, že už jsem si prostě zvyk.
Někdy je to sporo až kontraproduktivní, dřív když jsem vyšel ven, tak jsem měl takovej ten zvláštní pocit, že jdu po ulici a jsem zamčenej, ale teď už jsem na klec natolik zvyklej, že si jí vlastně ani neuvědomuju. Což je škoda:-)

12

Tak já budu doufat, že si kůže na pytli zvykne a nebudu muset mazat taky vůbec, maximálně na noc. Ted jsem naposledy mazal včera před spaním.
Mě pořád udivuje, v porovnání s předchozím tipem co jsem měl, jak jsem si na tenhle rychle zvykl, možná až moc rychle. Vůbec ho nevnímám ani v noci ani v práci nebo na ulici.

13

Přesně tak, používám plastový UCB 8000 a zvykl jsem si tak, že už ho v podstatě nevnímám. A začíná ve mně postupně hlodat myšlenka, jestli nepořídit nějaký kovový, právě kvůli váze abych ho na sobě cítil když někam jdu. Ale bojim se, aby to nakonec nedopadlo stejně jako s plastovým - zvyknu si a přestanu ho vnímat.

14

ja mazu tak jednou za tyden kdy to zacina na pytliku palit, ale tak ze to namazu jednou nekdy 2x a pak zas treba tyden nic.

15

tak naposledy jsem mazal všera před spaním a zatím v poho.

16

Po několika dnech můžu zkonstatovat jako to mám s mazáním já. Po oholení všechno namažu dětským olejíčkem, líp se klícka nasazuje, líp si všechno po nasazení sedne, ale pak už jen máznu troškou (jen na špičku prstu, okolo koužku) heřmánkové hojivé Isoldy, vždy večer před spaním a ráno než jdu do práce a po koupání.