1

Téma: Hledám klíčnici nebo klíčníka

Hledám klíčnici nebo klíčnika co by si demě vzal klíče od mého pásu cudnosti. Jsem ochoten být v pásu po dobu zvolení svého klíčnika či klíčnice. Pro zájem mi kontaktuj te na    petr18nokia@seznam.cz

2

Re: Hledám klíčnici nebo klíčníka

V sobotu v 9:00 smíš mít poslední orgasmus. V neděli si ho budeš od 9:00 do 10:00 honit, ale máš přísně zakázáno se udělat. Pak si ho okamžitě zchladíš ledem a zamkneš se do pásu.

Tvoje klíčky nechci, nebudou už totiž potřeba. Místo toho se jich bez prodlení nevratně zbavíš. Třeba je hoď do kanálu. Ale nesmíš k nim už nikdy mít přístup. Nemáš právo se nikdy znovu udělat.

Pak napíšeš sem do fóra a poděkuješ za potrestání.

3

Madam není to moc drsné? Aby se už nikdy nemohl udělat??

4

To je jedno, ne? Napsal, že je ochotný být v pásu po dobu, která mu bude určena, tak musí něco vydržet. Může to chápat jako trest za prostoduchost.

5

madam.cruel napsal:

V sobotu v 9:00 smíš mít poslední orgasmus. V neděli si ho budeš od 9:00 do 10:00 honit, ale máš přísně zakázáno se udělat. Pak si ho okamžitě zchladíš ledem a zamkneš se do pásu.

Tvoje klíčky nechci, nebudou už totiž potřeba. Místo toho se jich bez prodlení nevratně zbavíš. Třeba je hoď do kanálu. Ale nesmíš k nim už nikdy mít přístup. Nemáš právo se nikdy znovu udělat.

Pak napíšeš sem do fóra a poděkuješ za potrestání.

krasneee Madam napisane to se mi paci :-)

6

Mě se to nelíbí. Přijde mi, že se ta osoba pod přezdívkou "madam.cruel" zaregistrovala včera jen proto, aby provokovala. Mě se tady na té naší komunitě líbí to, že si tak nějak rozumíme, že jsme naladění na stejnou vlnu. A potenciální potížista se mi nelíbí.

To, co je v tom příspěvku, zní jako závěr erotické povídky, u které je každému jasné, že je přehnané, ale do skutečného života nic takového nepatří. petr18.nokia napsal seriózní inzerát a ničím si nezasloužil takovouhle stěrku.

7

Tady musím poděkovat kolegovi IN za upozornění a doplnit, že ani pan petr18.nokia není seriózní. Upozornil na sebe uvedeném své emailové adresy, kterou tady už uváděl jinde pod nickem fux15.petr. Kromě toho má u obou nicků stejné IP adresy. A do třetice má stejnou IP adresu ještě uživatel Pjotr. Pod tímhle nickem taky uvedl svou emailovou adresu. Aspoň že Madam Cruel má IP adresu jinou.

8

Tak ho nechte, kdyz mu to dela dobre. Nas par co si tu piseme pravidelne si asi muze duverovat a mame mezi sebou jasno kdo keca a kdo si jen honi sve ego a leci nejake mindraky, ne? Aspon se trosku pobavime pri jeho prispevcich.

9

Aha, tak to je jina. To je teda peknej lump. Zamindrakovanej.

10

Narazil jsem na fotku aplikace týkající se zamykání. Ale v "obchodě" jsem jí nenašel.

http://36.media.tumblr.com/acee29c13b1635fcc9f34e30330089c0/tumblr_ng0s4bj9fg1tl8rceo1_1280.jpg

http://36.media.tumblr.com/acee29c13b16 … 1_1280.jpg

11

Hledám kluka z Brna, kterého také berou pásy cudnosti, experimentování s nimi, klidně i jako klíčníka.

12

Hledám klíčnici k pásu cudnosti

13

Obrázek Sub-D z prosince 2014 je fotomontáž .....  Jako aplikace

obrázek z roku 2013
http://www.ce.cn/yd/gd/201303/25/t20130 … 9467.shtml

dnes s jinou grafikou na ggl play pod jménem
Sworkit

Nevím zdali se apka organizující cvičební program může osvědčit pro naše účely.

14

C2C2: Dobrá práce, škoda smile