Po té Adminovo chvále jsem nemohl jinak o v pondělí jsem si kovový kroužek objednal. Doufal jsem, že vyřeší můj dlouhodobý problém, kdy kroužek 45mm je zbytečně velký a 40mm moc malý. V plastu bych potřeboval tak 42-3mm, ale ten se nevyrábí.
Včera večer jsem ve schránce našel papírek z pošty, že kroužek přišel. Na poštu jsem letěl hned, tak jsem se nemohl dočkat. Byl jsem dokonce tak zblbý, že když jsem z té pošty vylez, už hrdě třímaje obálku, nemohl jsem si vzpomenout, kde jsem zaparkoval auto. :-)
Obálku jsem otevřel ještě v autě, abych se pokochal. Čekal na mne skvost, ten kroužek je opravdu na pohled moc pěkný, žádný levný šunt. Co mne překvapilo byla jeho váha. Váží odhadem stejně, jako plastový komplet i se zámkem. Nicméně při nošení to nevadí.
Na nasazení jsem si musel počkat asi další tři hodiny, což způsobilo, že po dlouhé době jsem měl problémy s nasazením, protože mi potvora pořád stál. :-) U nasazování jsem zjistil, jak moc jsou plastové části hrazdička a kolíky po asi 3-4 letech používání zkroucené. Nakonec se ale zadařilo.
Noc jsem si fakt "užil", připadal jsem si jako začátečník. Skoro jsem nespal, byl jsem vzrušený, pořád se mi postavoval. Čili zkušenost - nezáleží na tom, kolik už toho člověk prožil pod zámkem, ale jak starou/novou má hračku :-)
Noc jsem přežil a kroužek obstál se ctí. Opravdu nesklouzával ani nedřel kůži. V noci dostalo docela zabrat scrotum, ráno fakt bolelo, tak jsem si ho před cestou do práce trochu máznul olejíčkem a asi po dvou hodinách se to uklidnilo. Celý den úplně v pohodě. Po kontrolním sundání po 24 hodinách žádné otlaky ani odřeniny. S plastovým 40mm kroužkem jsem jich měl požehnaně. Pokračuji v dalším testování a doufám, že budu nadšený i nadále.