26

Re: Co dalšího máte rádi?

Já jsem ji ukecaval prakticky ke všemu. Některé věci si doslova zamilovala a některé asi dělá jen kvůli mé.. Ale říká, ze už by nikdy nemohla mít klasický vztah ;-)

27

Docela by me zajimalo k cemu jsi tu svoji ukecal a ona si to tak oblibila, neni-li to tajne.

28 Naposledy upravil: IN (21.9.2014 06:21:03)

Tak na začátku ani nevěděla co znamená BDSM. Teď je její nej praktikou cbt a rakoska. Používáme obojek, roubiky, strap-on a spousty dalších..

29

IN:koukam, ze to mame doma hodne podobne, jen u nas se to cbt moc nepraktikuje, ale jinak asi vsechno. Zrovna vcera mela "mazlivou" a tak i klec sla dolu, ale kdyz jsem ji to delal jazykem a tesne pred jsem parkrat prestal dostal jsem na zadek, priste si pry do postele rovnou vezme rakosku a bud dostanu rakoskou nebo mi sunda klec, ma si pry rozmyslet jestli budu prestavat. Navic me ceka trest, protoze jsem se vcera udelal bez dovoleni.

30

Tak ma Paní to má jedno z hlavních oblibenych. Má z toho vždycky potopu, navíc k tomu není nic moc potřeba. Rákoskou zdobí řada, navíc jsem ji ed pořídil kožené dutky, což se jí moc líbí, protože má řada tu vůni..

31

Jojo, hele ja jsem takovej vul :-) ze jsem ji koupil dutky, rakosku, varecku a placacku, pasek jsme doma meli. Vsechno jsem ji pripravil. Nejvic si oblibila prave rakosku. A staci par ran a hned tece. Ze zacatku mi vyprasky nic nerikali, ale ted se mi to moc libi. Ted si muze byt jista, ze priste budu stejne prestavat lizat tesne pred jejim orgasmem :-D

32 Naposledy upravil: IN (21.9.2014 08:13:12)

Já ji občas zlobim schválně, ale většinou to je bez trestu. Jinak věci co jsem nakoupil je mraky, ale zdaleka ne všechno používáme. Celkem oblíbená je ta masážní hlavice, pak padacek na koule se zavazim, a pouta od Sama,ty nemají chybu.

33

Taky toho mame plno, dokonce jsem v loznici postavil kriz, udelal trestnou lavici a ted me ceka vyrobit sukaci stroj. Sice to nema s sm nic spolecneho, ale moc po nem ta moje touzi, ale to co se prodava je za x tisic, tak ho vyrobim. Uz jsem si to vymyslel, tak jen sehnat veci a jde se stavet.

34

Šukací stroj se dá pořídit za 100 dolarů - 2100 Kč, kdybyste měl někdo zájem. Ale má málo síly (nevím, jak to vyjádřit technicky). Je k tomu v základu dildo o průměru asi tak 3,5 cm a dají se dokoupit další, jiných rozměrů a tvarů.

35

Fakt, tak levne? My videli drazsi. To je zajimava cena, popremyslim o tom, ale to co jsem vymyslel ja tak se vejdu max. do petikila, zalezi na tom jake koupim dildo a kolik me bude stat moturek. A kdyz pouziju jako dildo nejaky z vybratoru co mame doma a moturek sezenu za "dekuju" tak to budu mit zadarmo.
Proberu to jeste doma s budouci uzivatelkou :-)

36

Založíme na to tu nové téma, ok?

http://forum.cudnost.cz/topic/467/sukaci-stroje/

37

My kříž mame taky. Ale musel jsem ho udělat tak, aby šel slozit, tím, pádem není hned po ruce a moc ho nepouzivame :-(

38

Ja ho udelal tak, ze kdyz se kluk ptal co to tam je, tak jsme mu rekli, ze je to stena na kytky. Je to tak udelany, behem chvilicky je ze steny kriz a zase zpet.

39

My nemáme v ložnici tolik místa aby to tam mohlo být na zdi. Takže to mám přidělené na vestavěné skříni, ale musí být otevřené dveřmi křídla.. Už se těším, jestli buďme mít někdy vlastní barák, se si udělám pracovnu/cvičení (mucirnu) ve stylu samy tram všude a nebudu řešit nějaké montovani veci..

40

U nás doma to chodí tak, že když mám nasazen pás, tak jsem otrokem mé Manželky. Večer musím před ní lézt nahý po čtyřech pouze s obojkem. Když si náležitě plním svoje povinnosti, tak mě nechá při sledování TV klečet se skřipci na bradavkách vedle gauče a můžu olizovat a masírovat její vznešené nožky. Když mám nějaké nedostatky a prohřešky, tak většinou trávím celý večer v koupelně při výprascích a různých mučeních. Pak mě sváže do kozelce nebo přiváže k žebříku a takto musím vydržet do rána. Takto to třeba probíhá dva týdny, pak mě nechá udělat a násleující dny jsem odemčen a náš život je v normálu bez náznaků BDSM. Říká, že tamto všechno dělá pro mě, protože se mi to tak líbí a že ona taky potřebuje nějakou romantiku. Po několika dnech mi opět přikáže se zamknout a jedem zas nanovo. Máme nastavený pravidla a komromisy a skvěle nám to funguje a za to mé Manželce strašně moc děkuju a je pro mě dokonalou Bohyní.

41 Naposledy upravil: IN (22.9.2014 12:55:57)

Teda, protože jsem jednou absolvoval půlku noci na dece vedle postele (bez spoutání), nedokážu si to představit, že bych byl celou noc pevněji spoutaný, nebo připoutaný.. Ale je fakt, že mi s tím občas Paní vyhrožuje..

Jinak to máš moc hezky zařízené wink

42

Díky. Nějakou dobu to trvalo, než jsme našli kompromisy, aby všechno fungovalo, protože moje Manželka takto zaměřená není, ale dělá to kvuli mě.

43

Tak to si zaslouží obdiv, obzvláště pokud vám to tak funguje wink

44

Je prostě fantastická. Zkoušeli jsme toho hodně, aby bylo pro oba dobře a pak přišla s tímhle nápadem a skvěle to už funguje delší dobu. Oba si to užíváme po svém a skvěle nám to klape i v normálním životě. Co dodat, mám velký štěstí a ani nevím, čím jsem si to zasloužil ;-).

45

A když to vezmu v poměru, kolik dní máte romantiku vs. otroctví?

46

Tak je to asi 2:1 pro otroctví.

47

Tak já jsem dneska na noční, moje Láska doma. Dostal jsem za úkol na xhamsteru najít videa s femdom tématikou a posílat jí odkazy. Tak jsem začínal docela opatrně věcma, které znám už z domova, hlavně spank a strapon, ale musel jsem hledat další a moc jí zaujalo video s ballbusting, chtěla jich víc, tak jsem hledal šlapání po kulích, podvazování, tahání, výprask. Nakonec to dopadlo tak, že mi napsala, že už to stačí, že zítra večer to probereme v reálu. Umím si představit co myslí tím "probereme". Těším se i bojím zároveň, ale hlavně, že mi na chvíli sundá klec a bude si s ním aspoň chvilku hrát.

48

Zrovna jsem tu chtěla taky napsat, co se týče toho všeho co má rád "BIHOLKU", hodně jsem v tom viděla partnera "Miláčka" a taky se ozval a napsal to už za mě. Chtěla jsem jen říct, že to vše opravdu není o odsuzování, je to na každém, co kdo má rád a je to jeho věc. Ano je pravda, že jsem si taky na začátku říkala, když mi přítel sdělil, že mu voní mé nohy nebo podpaží, či cokoliv jiného. Říkala jsem si, jaký to je můj blázínek, přesněji řečeno "čunče", že mu něco takového může vonět, ale rozhodně ho za to neodsuzuji spíše naopak, začínám se snažit mu vyhovět, jen ať si to vše užije smile

49

Andílek napsal:

Zrovna jsem tu chtěla taky napsat, co se týče toho všeho co má rád "BIHOLKU", hodně jsem v tom viděla partnera "Miláčka" a taky se ozval a napsal to už za mě. Chtěla jsem jen říct, že to vše opravdu není o odsuzování, je to na každém, co kdo má rád a je to jeho věc. Ano je pravda, že jsem si taky na začátku říkala, když mi přítel sdělil, že mu voní mé nohy nebo podpaží, či cokoliv jiného. Říkala jsem si, jaký to je můj blázínek, přesněji řečeno "čunče", že mu něco takového může vonět, ale rozhodně ho za to neodsuzuji spíše naopak, začínám se snažit mu vyhovět, jen ať si to vše užije smile

Presne jak pises. U nas treba z tech perverznosti moje Laska sama prisla s tim, ze ma rada lizani pri svych dnech, pri je citlivejsi a vic si to uziva, ale zarazilo ji, ze nechci, aby se pred tim myla, ze my voni jeji nozicky, kdyz prijde vecer z prace, ale nepohorsila se a dala mi co jsem chtel. A dnes? Dnes uz to funguje tak, ze prijde z vecer z prace a jen mi sdeli, nepta se jestli chci "dneska me umejes". A kdyz to aspon trochu jde, ze ona ma treba volno a nikam nemusi, tak mi ji takhle doprava treba i dva tri dny, ale uz to prave neni o tom jestli chci, ale to musim udelat a pak me,mozna za odmenu odemkne.
Takze je to jen o tech dvou co jim vyhovuje o tom co se jim libi. A kdyz ja o tom premyslim, tak to neni o tom "lizat nemytou" nebo dostat vyprask nebo bolest zpusobena drcenim kouli. Je to o tom, ze se ji oddam, dam ji nejcitlivejsi mista sveho tela, svoji dustojnost, ma mouji naprostou duveru a ona si muze delat co chce, ja musim a hlavne chci poslouchat a drzet a to je to vzrusujici.

50

BIHOLKU napsal:

A kdyz ja o tom premyslim, tak to neni o tom "lizat nemytou" nebo dostat vyprask nebo bolest zpusobena drcenim kouli. Je to o tom, ze se ji oddam, dam ji nejcitlivejsi mista sveho tela, svoji dustojnost, ma mouji naprostou duveru a ona si muze delat co chce, ja musim a hlavne chci poslouchat a drzet a to je to vzrusujici.

Velkej souhlas a palec nahoru wink