26

Re: Kovový CB6000s

Druhý týden mám kovový kroužek, od neděle bez odemčení. Již dvakrát mi plastový praskl u očka. Naštěstí jsem zde měl objednaný již nový kovový, no mohu říct, zásadní rozdíl je hlavně v tom, že nemá drážky a opravdu "sedí", je příjemná i jeho vyšší váha a téměř o něm ani nevím. Mám průměr 50 a tento týden mi 2 x vyklouzlo levé varle. Jednou při jízdě na kole a dnes při práci na zahradě. Naštěstí jsem ho dostal mírným tlakem zpět a nemusel jsem u Paní žadonit o odemčení. Zítra bych měl být odemčen pro celkovou hygienu penisu.

27

A jak se dá takový vlastní silikonový kroužek vyrobit? Případně neudělal bys jich víc? Koukám je nás tu víc se stejným problémem.

28

Ja jsem laboroval hodne. Zkousel jsem nejdriv gumovy o-krouzek a mnoho dalsich. Nekde jsem to tu uz psal. Pak jsem doma nasel asi pul metru nejakeho silikonoveho pasku. Tak jsem to zkusil. Ale musel jsem upravit i klec. Tezko se to popisuje. Nafotim to a dam nekam fotky. V kazdem pripade to neni klasicky krouzek, ale od te doby co to mam jsem nemel problem a je to pohodlne.

29 Naposledy upravil: IN (21.9.2014 07:19:32)

Taky by možná šlo koupit slabou silik

ónovou trubičku a navleknout ji na kroužek..?

30

Jo nad tim jsem taky uvazoval, ale nakonec jsem chtel krouzek, ktery bude trochu poddajny telu, aby se "tvaroval" podle pohybu nebo cinnosti. Aby byl mekky a pritom pevny. Je to trochu kutilstvi, ale ja jsem spokojeny. Takove reseni se da totiz udelat presne na miru.
Uvazoval jsem, ze kdyz to zkazim a dojde tej prouzek co mam, takze bych koupil takovy ten silikonovy naramek a vyrobil to z nej, ale k tomu nedoslo, myslim ze to z nej melo jit taky. Dejte mi chvili, najdu fotky, nejake jeste udelam a pak to nekam nehraju.

31

Fotky dam az vecer, az budu u pocitace.

32

Tak tady jsou fotky.

http://www.amateri.cz/g1129937-klec.

Musel jsem odstranit tycky a ocko na zamek. Silikonovy prouzek je zakoncen ockama na zamek a na kleci jsou ocka na provleceni. Samotny prouzek je jeste zajisteny retizkem aby se nevytahoval. Uprosted prouzku je dalsi retizek navedeny ke spicce klece, tim se koule rozdeli kazda na jednu stranu od klece, tim drzi a nevypadnou.  Vyhoda je, ze kazdy muze jak spodni retizek, tak prouzek upravovat po milimetru, resp. po ocku presne podle sebe. Chce to trochu zrucnost, testovani a trpelivost, ale ja si ted opravdu vubec nestezuju.

33

Prostě klascké české dodo. Na silikonovém proužku máš ten řetízek přidělaný jak?

34

Minulá dost dost pozitivní. Dal jsem o stupeň větší spacer a to zabralo. Sice jsem se v noci párkrát probudil, ale to přisuzuju klasickému zvykacímu procesu. Doufám, že i nadále bude usazování probíhat takhle dobře.

35

IN napsal:

Prostě klascké české dodo. Na silikonovém proužku máš ten řetízek přidělaný jak?

Jen jsem ten silikonový proužek propíchl jehlou a provlékl očko, přes něj mám také vedený ten pojistný řetízek.

36

cudnost.cz napsal:

S tím kroužkem je to pravda a musím uznat, že asi jsem na sobě neměl ještě nic pohodlnějšího než tohle. Kroužek parádně drží (když ho dobře vyberete) a není s ním sebemenší problém jako třeba u plastových kroužků s drážkami. Šev na klícce trochu patrný je, ale je zarovnaný a rozleštěný. Je jen vidět, cítit není. Váhu teď z hlavy nevím, ale možná díky tomu super kroužku to tolik nevadí.

V pondělí jsem zakoupil CB6000 kovový. S kroužkem byl problém, na vnitřní straně bylo prsty cítit hrubý povrch před povrchovou úpravou. Osvědčila se kovová brusná vlna firmy Rakso stupeň 000. Kroužek byl vyhlazen asi za 5 minut. Vzít smirek, poškodil bych asi povrch.
Před chvílí nasazen, zatím bez problémů, váha nevadí. Uvidíme ráno.

37

Hrubého povrchu jsem si na kovových kroužcích zatím opravdu nevšiml. Prozkoumám je podrobněji, dám si na to pozor. Snad je to ale pořád lepší než plastové kroužky s drážkami.

38

Bylo to jen jedno místo, ale bylo cítit i prsty.
Mám za sebou prvních 24 hodin, nedá se to srovnat! Kovový je skvělý. Kroužek nedělá žádné problémy, oproti plastu nesrovnatelná pohoda. Snad jen ty detektory kovů, ale to není zas tak běžný problém.
Podám další zprávy, ale jsem nadšený (a že jsem si během let vytrpěl dost) smile

39

My to asi vzdáváme. Kovový kroužek je teda rozhodně super, neuvěřitelná pohoda proti plastu (už jen proto, že je užší), ale prostě těch 40 mm je na mě moc málo. Jak už tu několikrát zaznělo, menší kroužek sice drží jak přibitý a nesklouzává k varlatům, ale v mém případě mi při ztopoření drtí kořen penisu a to tak, že velmi. V noci mě to vzbudí tak 3x, a ranní erekce kolem páte-šesté hodiny se nedá vydržet. Nehledě na to, že ani partnerské hrátky nejsou moc možné, protože když to bolí, tak to netěší.

Tak nevím. 40 mm málo, 45 mm moc. Už je to prakticky měsíc, co ten menší kroužek zkouším, a protože jsem se pořád nesrovnal, tak nás to s partnerkou odrazuje oba. Skoro si říkáme, že je načase najít si zase nějaké jiné zpestření života.

40

davidt:
Co třeba zkusit na ten 45mm kroužek navléknout nějakou padnoucí hadičku? Aby průměr kroužku zmenšila, ale ne až o tolik, kolik má ten nejmenší kroužek.

41

Presne o tom jsem premyslel ted o vikendu. Jeden clovek tady z fora mi poslal link na obchod, kde maji vhodné bužírky, tak tohle ještě zkusím.

42

CB 6000 kovový: Tak po 5 dnech stálého nasazení (+ jedno umytí, vydráždění a zamčení) je bezvadný. Netlačí, nebolí, nevypadává. Jen jsem lehce použil Dermazulen pod kroužek,ale to bylo po těžké ranní erekci. A mám ještě jeden nový poznatek, u plastového CB (3 typy) se u každého objevil problém, že penis uvnitř po zvlhčení klece šťávičkou klouzal a bohužel se pravidelně stávalo, že předkožka vylezla kousek ven a neuvěřitelně bolela mezi klíckou a oděvem. Kovový má jiný povrch a neklouže, není tak hladký vevnitř klícky jako na povrchu. Ale nic nebolí, netlačí a navíc je uvězněn bez pohybu.

43

davidt: nebo co zkusit zatím improvizovaný postroj, který by ten 45mm kroužek udržel blíž k tělu?