1

Téma: Návrh - přidat na fórum chat

Zdar admine. Tak nejak me napadlo, co takhle k tomuto foru udelat jeste i chat. Je nas tu par co si piseme a radi spolu pokecame. Protoze se bas tu vic potka jen obcas, nemusi byt nejak vymakany, stacil by udelat treba jen na "blueboardu" je to minutova zalezitost.

2

Re: Návrh - přidat na fórum chat

Už jsem to zkoušel, ale to byly pokusy o chat integrovaný do fóra. Blueboard je chat externí. Ale zato je jednoduchej na implementaci, to je fakt. A narozdíl od minulosti teď vidím, že by to smysl mělo, protože tady máme ustálenou partičku. Posnídám a zkusím to vymyslet.

3

Videl bych to prave na blueboard a tady na foru udelat dalsi sekci a v ni jen vlozeny ramec. Clovek by pak zustal na techto strankach a pritom by mel "uvnitr" otevreny chat, takze by se neoteviralo dalsi okno, mohl bych dat jen "zpet" a byl zase na foru, mel bych prehled kdo tu je a tak. A pokud si dobre pamatuji daji se tam nastavit i barvy, takze by to vypadalo graficky skoro stejne jako forum.
Ale ty jsi admin, tak to udelej jak myslis.

4

Já ten chat znám. Udělal bych tady novou prázdnou stránku a do ní bych ho vložil. A odkaz pak někam do horního menu. To by jít mělo a zkusím to hned.

5

A jdeme kecaaaaaat :-D

6

Tak už to je, přeji nám všem příjemnou zábavu :-)

7

Vsem se omlouvam za ten blbej napad na chat. Tvl to je zrout casu :-D

8

No to jo :-) Přidal jsem odkaz na chat i s výpisem chatujících členů
- na hlavní stránku doprava dolu
- na všechny ostatní stránky doprava nahoru

9

Výpis je fajn, jen bych možná ocenil aby to,bylo i na hlavní stránce nahoře, protože na mobilu musím stránku posunout :-(

10

Na tu hlavní stránku se to dolu hodí, protože tam jsou i jiné statistiky. Třeba já tam koukám často, kdo je online. A protože to může být na každé stránce jen jednou, tak bych to už nechal takhle. Nahoře to bez rolování stránky najdeš na kterékoliv jiné podstránce.